עבור לתוכן

חשיבות של HDMI 1.4 לעומת 1.3?

Featured Replies

פורסם

מסתבר שלבחור כרטיס מסך זה לא כל כך פשוט :lol:

בכל אופן, ראיתי שממש ביום יומיים האחרונים המחיר של ה- ATI 5850 התעדכן ל 700 שקל שנשמע לי כמו מחיר מדהים. אני די הייתי סגור על לקנות 6850 ועכשיו הסיבה היחידה שמחזיקה אותי מלקנות 5850 זה העניין של ה- HDMI...אני יודע שהכרטיסים בסדרה החדשה באים עם HDMI 1.4 שזה אומר תמיכה ב 3D...השאלה אם לוותר על זה ובכל זאת לקחת את ה- 5850 או לא?

תודה לעוזרים.

נראה לי שזאת הדילמה הסופית שלי. :xyxthumbs:

פורסם

למה לקנות כרטיס של הדור הקודם :nixweiss: כנראה שהוא יצנח גם יותר כמו שאני יודע הביצועים שלהם די זהים אולי קצת לטובת ה5850,

אבל גם ל6850 יש את היתרונות שלו כמו DX11 ואת ה3D שהאמת רק עכשיו אני שומע.

פורסם

בשביל זה צריך גם מסך 3D אאל"ט.

עד שיהיה מסך 3D איכותי במחיר סביר, ועד שתקנה אחד כזה, יכול להיות שהכרטיס שלך לא יהיה כל כך רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

עד שיהיה מסך 3D איכותי במחיר סביר, ועד שתקנה אחד כזה, יכול להיות שהכרטיס שלך לא יהיה כל כך רלוונטי.

זה מה שאני חושב גם.

שמעו, אני יודע שה- 6950 של עכשיו מקביל ל5850 הישן וממש לפני כמה ימים שבדקתי מחירים של ה5850 זה היה ממש בשמיים.

הבעיה שאני לא רוצה למתוח את התקציב ל 1300-1400 (כמה שעולה 6950 למרות שכבר קניתי בעבר כרטיסים בטווח מחירים הזה)

אני חושב שאני אלך על ה- 5850, אם יש עוד סיבות מדוע זה לא מומלץ, תנו תגובה שאני אדע. :cool2:

פורסם
  • מחבר

למה לקנות כרטיס של הדור הקודם :nixweiss: כנראה שהוא יצנח גם יותר כמו שאני יודע הביצועים שלהם די זהים אולי קצת לטובת ה5850,

אבל גם ל6850 יש את היתרונות שלו כמו DX11 ואת ה3D שהאמת רק עכשיו אני שומע.

DX11 יש גם בסדרת 5000 של ATI, ההבדל הוא שהכרטיסים בסדרה החדשה אמורים לעבוד יותר טוב עם טססלציה שזה יכנס יותר בעתיד. נכון לעכשיו יש משחקים אחדים שעושים בזה שימוש.

פורסם

למה לקנות היום משהו שעדיין הטכנולוגייה שלו בישראל לפחות לא מספיק טוב כדי להנות ממנה עד תום ?

כרגע חפש תמיד את הכי זול ,

רואים את זה הרבה פעמים בחברת הכבלים HOT , הם משיקים שירות חדש , אך השירות עדיין לא עובד כמו שצריך

כי הוא חדש , ויש לו הרבה באגים וכד' ,

אז עדיף בינתיים לא להתעסק עם זה ,

ללכת צעד אחד אחורה , לקנות משהו שיספק את היצרים שלי בלי יותר מדי כאביי ראש ,

וברגע שהטכנולוגיה תשתפר בשירות בעתיד , אני יעבור למשהו חדיש יותר שגם המחירים יצנחו יותר

אבל עד אז , חבל להשקיע על משהו שהוא עדיין בחיתולים מבחינה טכנולוגית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים