עבור לתוכן

מדוע עדיף WIN7 64 BIT ל 4GB?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז אני יודע שממליצים פה 64 ביט ל4GB, אבל השאלה היא למה?

אני הבנתי ש64 ביט לוקח יותר זיכרון והתוכנות לוקחות פי 2 יותר משאבים. אז אם יש לי 8 ג'יגה- אני מבין, אבל ב4 ג'יגה (32 ביט)בכל מקרה המערכת מקבלת כ 3.2 ג'יגה, אבל אם להעביר ל64 אז המערכת תפעל כאילו שיש לה 2 ג'יגה.

אז מה היתרון?

תודה.

פורסם
  • מחבר

קראתי במספר מקורות שתוכנות ב64 ביט (והוינדוס עצמו), צורכים יותר משאבים ממקביליהם של 32.

אם כן זה לא נכון?

פורסם

היא קצת יותר כבדה אבל ממש לא דורשת פי 2 יותר משאבים,

בנוגע למערכת 32 סיביות יתכן ותקבל גם יותר זיכרון זה לא סטנדרט אני מנצל 3.5 ג'יגה זיכרון.

אים אתה מעוניין לנצל את כל ה4 ג'יגה זיכרון שלך אתה צריך מערכת 64 סיביות.

פורסם

מערכות 32BIT מוגבלת מכל מיני בחינות.

לא רחוק הזמן בו מערכות הפעלה 32BIT יכחדו לגמרי.

עם חומרה מודרנית ו4GB זיכרון, קשה למצוא סיבה טובה להיאחז בעבר.

פורסם

אני חוזר שוב אם זה לא היה ברור מספיק ואם מישהו לא נכנס לקישור שהבאתי ובאמת קרא את התוכן בפנים.

ההגבלה של ניצול RAM לא תלויה ישירות בארכיטקטורה של ה kernel במערכת ההפעלה אלא בסוג הרישיון קודם כל.

מערכת הפעלה 64 ביט לא צורכת יותר משאבים ממערכת 32 ביט אלא יכולה לנצל יותר משאבים כאשר מדובר על תחום של HPC.

גם היום רוב היישומים לא נכתבים לארכיטקטורה של 64 ביט ויכולים לעבוד בעמרכת כזאת בעזרת WOW64. אין מה לחדש פה וזה כבר קיים המון שנים.

כל מה שנאמר פה מתייחס ל MS Windows בלבד.

פורסם
  • מחבר

,תודה רבה.

(ודווקא כן נכנסתי ללינק, אבל כנראה שלא הבנתי אותו. לפי מה שהבנתי הוא דיבר על הגבלה של שימוש הזיכרון ע"י ווינדוס, ואני שאלתי לגבי הנצילות של אותו שימוש. כי אני לא רוצה סתם לנצל יותר משאבים כאשר בפועל אני מקבל פחות/אותם הביצועים כמו עם פחות זיכרון.)

בכל מקרה תודה!

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים