עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך למחשב שלי....בסביבות ה1000 ש"ח אבל גמיש לכל כיוון!

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי שאני יוכל להריץ כל משחק כמעט בלי בעיות וב-1080P....

יש לי I5 760, 4GB RAM, ספק כח VX 550W של CORSAIR ומסך 22" FHD E2240 של LG......אין לי עדיפות לחברה או יצרן כלשהו אבל אעדיף אם הכרטיס יהיה חדיש טכנולוגית כמה שאפשר!

תודה מראש על עזרתכם!!!

פורסם

מבחינת AMD:

HD6870 נמצא באזור ה1000 ש"ח

HD6950 נמצא באזור ה1300 ש"ח

את הHD6950 ניתן לפתוח לHD6970 ולקבל ביצועים טובים יותר - אך תשאל את עצמך אם אתה רוצה להתעסק עם זה

בגדול קיים ביניהם הבדל של משהו כמו 10% ברוב המבחנים שלדעתי לא מצדיק תוספת של 30% במחיר.

שניהם יהיו טובים במיוחד במערכי CROSSFIRE - כך שבמידה ואתה הולך על אחד מהם שווה לך לשקול את זה בעתיד.

אתה יכול לרכוש גם את הHD5870 באזור ה1000 ש"ח שהוא מעט חזק יותר מה6870 אך פחות טכנולוגי (צורך יותר חשמל, ופחות טוב בCF)

פורסם
  • מחבר

מה לדעתכם נותן תמורה יותר טובה למחיר......

אני מתלבט בין ה6950 לGTX 560..............

פורסם

אם תפתח את ה6950 ל6970 אז הוא יהיה משתלם, אם לא תפתח אז תלך על 560, רק שים לב ש560 אמור להיות זול יותר.

פורסם

אם תרצה לפתוח את HD 6950, אז דע שרק עיצוב רפרנס של הכרטיס ניתן לפתיחה שלא יהיו התלבטויות. כי כולם מדברים הרבה על פתיחה אבל לא אומרים את זה. אני אישית הייתי לוקח את HD 6950 אפילו בלי כוונות פתיחה

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין בשום הניסויים מתוחכמים לפתיחת כרטיס או משהו........אנירקרוצה לדעת איזה כרטיס מומלץ ככרטיס משתלם וטוב יותר.....

הייתי גם מעדיף אם תוכלו להמליץ על דגם מסוים.........ואני גם מעדיף לשלם עוד כמה שקלים על קירור טוב אז עדיףשלא יהיה כרטיס רפרנס.....

פורסם
  • מחבר
:jump:
פורסם

אצלי עדיין הכל רץ חלק בFHD עם 9800GTX . :lol:

באמת שאין צורך להשתולל.

קח את מה שהכי משתלם ביחס בין ביצועים למחיר.

פורסם

אני ממליץ על רדון 5870

אין לך צורך להשתולל במחרים

הוא 1000 שקל והוא חזק מGTX 560

בכ5 אחוז

פורסם

מה? מאיפה אתה מביא את המספרים הכל כך מעניינים האלה?

perfrel_1920.gif

פורסם

5850 יהיה הכי משתלם - עולה כ-700 ש"ח ומריץ הכל היום בצורה טובה (לא לצפות שיריץ משחקים שמתוכננים רע כמו METRO2033

עם כל הפילטרים חלק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים