עבור לתוכן

האם שווה לחכות לBULLDOZER ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה , יש לי תקציב של 6000 ש''ח .

שווה לחכות לBULLDOZER? המחשב שלי כרגע אינו עונה על הצרכים והוא דיי ישן ( 5 שנים ) .

הריי זה ידוע שבתחום המחשבים כל שבועיים טכנלוגיות חדשות מתפתחות אבל שמעתי שהבולדוזר הוא דיי הרבה זמן בפיתוח..

חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג בלבד.

מה אתם אומרים?

פורסם

שלום AstronomyDomine וברוך הבא לפורום,

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית תמצת בה את נושא הדיון.

פורסם
  • מחבר

שניתי את הכותרת , תוכל לעזור לי עכשיו ? : )

פורסם

אין צורך להוסיף הודעה לאחר שערכת את הכותרת.

לנושא,

ההמלצה נשארת זהה תמיד. אם המערכת שלך כבר לא עונה על הצרכים שלך אז יש מקום לבחון את אפשרות השדרוג המשתלמת ביותר עבורך במסגרת התקציב והשימושים מבין היצע החומרה העכשווי (כהערת אגב, אמנם הביצועים של דור המעבדים החדש של AMD לא ידועים, אך ככל הנראה הם לא יציגו ביצועים שונים בהרבה מאלו של מעבדי ה-SB, כך שלא צפויה קפיצת מדרגה בתחום הזה).

אם המערכת שלך עדיין כן עונה על הצרכים שלך (לפעמים גם אם זה אומר לבצע OC מסוים) והרצון להחליף מערכת הוא יותר "פסיכולוגי" אז מומלץ להמתין עד שבאמת תמצה את המערכת שלך ורק אז לשדרג אותה.

באופן כללי ההיגדים הבאים נכונים תמיד:

אין שום טעם להמתין ליציאת חומרה חדשה (אלא אם כן מדובר בעניין של ימים-שבועות בודדים) מכיוון ש:

1. מחירי החומרה החדשה תמיד יקרים בהתחלה

2. יציאת חומרה חדשה לא אומרת שמחירי החומרה הנוכחית ירדו.

3. בעולם החומרה כל הזמן יש משהו באופק. עד שמחירי החומר החדשה מתייצבים כבר שוב מתקרב יחסית מועד ההשקה של דור החומרה הבא וחוזר חלילה. זאת לולאה אין סופית.

אם תוכל לציין מהם השימושים שלך במערכת, מהי מסגרת התקציב (בעיקר עבור מעבד, לוח-אם וזכרון) ניתן יהיה למליץ לך באופן יותר ענייני.

כמו כן, יעזור אם תציין מהו המפרט הנוכחי שלך.

התשובה על שאלה 4 (מועד ההשקה) היא שהשקת המעבדים צפוי במהלך המחצית השנייה של 2011.

פורסם
  • מחבר

אבל אני יודע שמעבדי הSB מאד מאד יקרים לעומת AMD שתמיד מביאים מחירים זולים.

מה אתה אומר?

פורסם

אי אפשר לדעת מה יהיו המחירים של מעבדי ה-Bulldozer עם השקתם ולכן אני לא יכול להמליץ על סמך מידע שאין לי. המעבדים הראשונים שיצאו בכלל לא מיועדים לשוק הביתי כל כך, המעבדים מהארכיטקטורה החדש שיותר מכוונים לשוק הביתי יהיו מעבדי ה-Llano.

עדיין לא פרטת מהם השימושים, אולי לצרכים שלך ניתן לבנות מערכת משתלמת במסגרת התקציב גם מדור החומרה הנוכחי של AMD או Intel.

בכל מקרה, ההמלצה הנ"ל עומדת בעינה. אתה צריך לשדרג? תשדרג. אתה יכול להמתין ולהמשיך להשתמש במערכת עוד קצת (גם אם זה אומר לבצע OC)? אז תמתין עד שבאמת תצטרך לשדרג חומרה.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהמחשב במצב לא טוב..

מה אתה אומר על הPHENOM II ואיך הוא לעומת הSB?

פורסם

צריך לגשת לעניין בצורה אחרת. לא להשוות כך סתם בין מעבדים כמעט באופן אקראי, אלא להגדיר שימושים ותקציב ומשם לבדוק איזו פלטפורמה הכי משתלמת.

פורסם
  • מחבר

לצורך גיימינג בלבד , 6000 ש''ח.

פורסם

באיזה רזולוציה אתה משחק?

מתוכנן OC?

אני מבין שזהו התקציב לכל המחשב. בפורום הנוכחי תוכל לקבל המלצה רק על מעבד, לוח-אם וזכרון ולכן צריך שתציין מהו התקציב רק לרכיבים הללו.

אם אתה מעוניין לקבל מפרט מלא (כולל כל שאר הרכיבים), פתח בבקשה דיון בפורום 'מפרטי מחשב'.

בכל מקרה, אתה יכול לקנות מערכת מהיצע החומרה קיים, יש די והותר אפשרויות לבניית מערכת משחקים ואם אתה זקוק למערכת עכשיו אז אין סיבה אמיתית להמתין מספר חודשים עד ליציאת דור המעבדים החדש של AMD. ובנוסף, אלא אם כן אתה צריך גם ציוד הקפי, אז כנראה שגם תוכל לעשות זאת בתקציב נמוך מזה שהקצבת לעצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים