עבור לתוכן

המלצות להבי מטאל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקליפ הלפני אחרון...

• תגובות 47
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^ לא רע... יש אולי משהו עם מוסיקה דומה אבל בלי גרולינג?

אגב, הקליפ הלפני אחרון- מאיזה משחק הדימורליזרים? נראה מוכר לאללה אבל אני לא מצליח להזכר בשם :P

WarHammer 40K - כולשהו

פורסם

תבדוק את

kamelot

evergrey

megadeth

nevermore

be'lakor להקה קצת מיוחדת, אבל בגדול היא מלודת' ובגלל זה יש גראולים.

עוד כמה להקות שהן מלודת' על גבול הטראש, ואולי תאהב:

diablo

mors principium est

enter my silence

mercenary

fear my thoughts

made of hate

trivium

darkane

insonmnium

nightrage

scar symmetry

solution .47

noumena

into eternity

omnium gatherum

volbeat

אלבומי סולו של גיטריסטים שאני מניח שתאהב

jason becker

jeff loomis

marty friedman

john petrucci

yngwie malmsteen

אם אתה רוצה מלודת' ממש, תבדוק את האלבום the gallery של dark tranquillity ו-clayman של in flames.

פורסם
  • מחבר

תודה.

האמת שנכון לעכשו אני מתעניין ברוק... רוק.... הכי רוק שיש. רולינג סטונז, רוד סטיוארט וכאלה... אבל טוב שיש את השירשור הזה :)

מטרת העל שלי היא להכין כמה דיסקים לרכב עם מבחר מוסיקה לכל מצב רוח בשביל נסיעות ארוכות. בינתיים יש 6.

וכן, יכולתי לקנות מערכת קוראת USB ב-800~1000 ש"ח ולהוריד את כל האינטרנט לאיזה כרטיס או שניים, אבל זה בדיוק האקסטרא ששילמתי על הרכב (האמת האקסטרא הייתה יותר מ-25K, אבל זה סיפור אחר), אז... בינתים אני מסתפק בדיסקים של 70 אגורות לדיסק...

פורסם

אם בא לך (בעקבות נייטויש וסגנונות דומים) על power metal אז המלצה חמה על Blind Guardian, להקת פאוור מטאל גרמנית

בדגש על ווקלים נקיים וליריקה שמדברת הרבה על סיפורי טולקין ואגדות שונות ומשונות, נגינה מאד מוקפדת והרמונית (לפחות בשירים שאהבתי שלהם)

לא כל הדברים שלהם דיברו אלי, אבל היו כמה שממש התחברתי אליהם, כמה ממיטב האהובים עלי אישית:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297240.msg2608394#msg2608394

(חוזר על ההמלצה שלי שם מסוף הפוסט- תמצא גרסא איכותית של And then there was silence

(מהאלבום! לא לייב!) ותאזין לה, אפילו עם ליריקה בצד.

- זה שיר אפי ברמות על, שמדבר על מלחמת טרויה וזה ממש מעניין וכיף לשמוע אותו עם ליריקה)

(אגב, הפורום מאז העדכון- מציג סרטוני יוטיוב אוטומטית גם אם שמים רק לינק ולא טורחים לעטוף אותו בתגית יוטיוב... מציק ברמות על)

פורסם
  • מחבר

בתור זה שבזכותו הכרתי את TOOL- מה שתגיד אני שומע :xyxthumbs:

פורסם

תענוג לדעת שבעקבות המלצה (או אווטר?) שלי עוד מישהו גילה את TOOL, לא ידעתי :silly:

פורסם
  • מחבר

המלצה :)

פורסם

הכלי החזק ביותר לגילוי מוסיקה חדשה שנותן תוצאות רצויות ב90%+ מהמקרים הוא כמובן RYM, כי למה למה לסמןך על דעה של אדם אחד כשאפשר לסמוך על דעות של מאות, אלפי, עשרות אלפי אנשים? (כן, סטטיסטיקה...) אני מציע לך לעיין ברשימה הזו:

http://rateyourmusic.com/customchart?page=1&chart_type=top&type=album&year=alltime&genre_include=1&genres=heavy+metal&include=both&origin_countries=&limit=none&countries=

פורסם

last.fm הוא מדד לפופולריות לא לאיכות :)

פורסם

המדד הכי טוב לאיכות הוא האוזן של המאזין :xyxthumbs:

פורסם

אני מחפש משהו יותר כבד ואיטי...

מגדת' זה ספיד-מטאל בהגדרה, אם כי ב-Rust in peace יש להם לא מעט קטעים מלודיים יחסית.

עדיין, בהאזנה זהירה אפשר בהחלט למצוא אצלם פניני הבי-מטאל.

Dream-theater אכן יכולים מאוד להתאים (עכשיו באוזניות as I am) אבל לטעמי הם לא "כבדים" מספיק.

Dream Theater - As I Am

למטאליקה יש המון חומרים כבדים ואיטיים יותר כמו sad but true או sandman למשל.

בשורה התחתונה - אין תחרות למטאליקה במטאל והרפרטואר שלהם עשיר דיו כדי שכל חובב מטאל ימצא מה שמעניין אותו.

Metallica - Wherever I May Roam (Live, San Diego 1992) [HD]

Metallica - Sad But True (Live, San Diego 1992) [HD]

גם באלבומים של אוזי, אחרי תקופת בלאק-סאבאת', אפשר למצוא לא מעט פנינים.

יש את קורן שפה ושם מבליחים אבל ממש לא כבדים דיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים