עבור לתוכן

ראיתי בזומביט מוצר חדש שמספק שירותי טלפוניה בחינם דרך האינטרנט..

Featured Replies

פורסם

ובכן, שם המוצר הוא Skip-p (משהו בסגנון) והוא מתחבר למחשב דרך כניסת ה-USB. המכשיר עצמו דומה לטלפון, (שפורפרת עם מקשים ושטויות כאלה). עכשיו, לכל מכשיר Skip-P ישנו מספר יחודי משלו, וניתן לחייג ממכשיר למכשיר ללא צורך להתעסק עם המחשב, פשוט להקיש את המספר כפי שאתם עושים בטלפון רגיל. המכשיר עולה כ-300 עד 400 שקל (תלוי בחנות), והשירות ניתן ללא דמי תשלום חודשיים או משהו בסגנון. (זאת אומרת שאתם אפילו לא נותנים פרטים של כרטיס אשראי.. אין גבייה). עוד שירות מאוד מעניין ונחמד הוא האפשרות לבצע שיחות בינלאומיות במחירים של שיחה מקומית. זה מתבצע כך: ישנו שרת בערים גדולות או יעדים מבוקשים, למשל - ניו יורק סיטי. עכשיו, כאשר אתה רוצה להתקשר למישהו בניו יורק, השרת מבצע שיחה מקומית בתוך ניו יורק ומקשר בינך לבין האדם שאתה רוצה להתקשר עימו דרך האינטרנט. (שכחתי להזכיר, שיחה בינלאומית בין מכשיר skip-p למשנהו היא חינם לחלוטין, אך כאשר אתה מעוניין לבצע שיחה ממכשיר skip-p אל טלפון [אפילו במדינה אחרת] אין להשוות בין המחירים של בזק לבין ה-skipp, מכיוון שזה מתבצע במחיר של שיחה מקומית + אחוז קטן מאוד שלוקחת החברה.)

בקיצור, אם מישהו יודע עוד על המוצר הזה הוא יותר ממוזמן לספר לנו, כמו כן.. איפה משיגים את זה?!?

עדכון: מצאתי. http://www.skipi.net/hebrew/ - תבדקו את זה.. זה נראה לי די שווה.

פורסם

Sounds bitchingly TOO familiar to the famous Skype...

כל מקרה, למה לקנות ת'מכשיר - יש מיקרופון? יש רמקולים? אין הבדל. המכשיר לא יעבוד אם המחשב מכובה בכל מקרה...

פורסם

נחמד מאוד, אחרי שהטלפון החדש יצא ויקנו אותו הרבה מחירו ירד ואז אני אקנה אותו.

סך הכל משתלם אני לא רוצה את אמא צועקת על החשבון טלפון (זה יורד לי מהמשכורת :()

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים