עבור לתוכן

מחשב חדש - רק משחקים לא עובדים כמו שצריך - כרטיס מסך כבר הוחלף

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני יומיים מחשב חדש. הכל עובד טוב עד שאני מפעיל משחק (גי טי אי 5 - אין לי בינתיים משחקים אחרים). החליפו לי כבר כרטיס מסך והבעיה לא נפתרת. המשחק בקושי זז והתמונה "נגררת" ונמרחת. לפעמים גם הקול מקדים את התמונה. הביוס של הכרטיס מסך ושל הלוח אם מעודכן. מה עוד יכול להיות לא בסדר? אולי הספק לא מספיק חזק (למרות שאני בספק)? תודה לכל העוזרים

מפרט המחשב (החלקים החשובים)

מעבד:

Phenom II x6 Six-Core 1100T Socket AM3 3.3Ghz Box

לוח אם

‏Asus -Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a‎

זכרונות

Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM

כרטיס מסך

‏HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E (asus

דיסק קשיח

‏Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX‎

ספק

-‏Chieftec -Nitro 850W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ Bronze (Retail) ‎

פורסם

אצלי היה בדיוק כזה דבר כאשר התקנתי Win 7 לראשונה. הכל עבד מצוין ורק כאשר ניסיתי לשחק כל המשחקים גמגמו. עזר לי רק עדכון BIOS של לוח אם. אבל אם עשית את זה כבר, אז באמת לא יודע. CHIEFTEC זה ספק לא הכי מדהים, אבל NITRO זאת סדרה יחסית איכותית שלהם ו 850W מספיק אפילו ל שניים 6970. אולי תשחק אם דרייברים של כרטיס מסך.

תגיד במקרא קנית ב KSP?

פורסם
  • מחבר

כן קניתי ב קי אס פי. תודה על התגובה שלך בכל מקרה נקווה שמישהו אחר ידע לעזור

פורסם
  • מחבר

את האמת חשבתי על זה פשוט הגי טי אי הוא מקורי ואין לי בינתיים עוד משחקים (אני גיימר חדש...). אבל יכול להיות משחק שדופק את המחשב? נתקלת פעם במשהו כזה ועוד במשחק מקורי?

פורסם

יש בעיה עם המשחק הזה אפילו שהוא מקורי

תתקין עידכון מהאתר של המשחק

פורסם
  • מחבר

וואלה איפה היית היום בצהרים כשהשארתי את המחשב במעבדה לבדיקות ממו טסט וכו' (וכמו אהבל השארתי את המחשב אצלם). באמת עשיתי חיפוש ומסתבר שיש בעיה במשחק הזה.. אני מקווה שזה יפתור את זה.. תודה על הטיפ

פורסם

בכיף

:)

פורסם
  • מחבר

יש לך במקרה את לינק לעידכון התקלה הספציפית הזאת?

פורסם

מספיק להתקין את העידכון האחרון

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים