עבור לתוכן

אוזניות מחשב רציניות באיכות HD בלי פגיעה באיכות הסאונד...?

Featured Replies

פורסם

שלום, מישהו יכול להמליץ בבקשה על דגם טוב של אוזניות שלא מורידות מאיכות הסאונד ושניתן לנגן איתם באסים בלי שישברו בכלל?...

כל האוזניות כמעט שקניתי באופיס-דיפו (גם היקרות) עד היום לא היו כאלה ונמאס לי כבר, אני רוצה לשקיע חד-פעמי עד ה1000 ש"ח אבל לקנות משהו רציני ולא מסחרי, עם אחריות גם כן, רצוי למעלה משנה.

משהו עם כבלים רציניים שלא משתחררים, ולא עדינים לילדות...

תודות!

:xyxthumbs:

פורסם

אופיס דיפו+ יקרות לא כ"כ מסתדר לי מאחר והם מחזיקים דברים פשוטים עד מאוד לרוב.

אני ממליץ אולי לפני שאתה פונה לאוזניה מקצועית במחיר גבוה כ"כ אולי תנסה אחת מאוזניות הביניים ככה שתדע אם זה מספיק לך לפני השקעה גדולה (אלא אם כן יש לך כסף לבזבז ואין דאגות). אני אישית קניתי עכשיו אוזניות AKG K44 ומאוד מרוצה מהן. הן נוחות, הסאונד טוב מבחינתי אבל אני לא איזה אודיו פריק, הן בנויות טוב ומקיפות את כל האוזן לשמיעה ממושכת. יש דגמים יותר איכותיים שלהם בערך בחצי מהתקציב שציינת. מומלץ כמובן לנסוע לחנות ולשמוע שם לראות איך הן בנויות ולראות כמובן שהן נוחות לך (אולי הכי חשוב).

פורסם

אני משתמש כבר מעל שנה בK-44 של AKG, שהיא דרך אגב חברה מובילה בתחום הסאונד, ונהנה מכל רגע :D

האוזניות אמנם אוזניות STEREO, אבל למחיר שלהן הן פשוט מעולות! אם אתה אוהב באס כמוני בסה"כ תשים לב שבהגדרות סאונד בוינדוס תשים BASS ENHANCEMENT וזהו.

פורסם

תפסיקו לשמוע חזק באזניות.

זה הורס את השמיעה :bash:

פורסם

SRH440-A

נראה לי האוזניות הכי משתלמות שיש בארץ מבחינת עלות/ביצועים

אני אישית משתמש בSTEELSERIES SIBERIA V2 ודי מרוצה אך אני מאוכזב שלא קניתי את הSHURE

פורסם

אני אישית משתמש בSTEELSERIES SIBERIA V2 ודי מרוצה אך אני מאוכזב שלא קניתי את הSHURE

איפה היית שאני חיפשתי המלצות על האוזניות האלה?? חח

הכל לטובה אני מרוצה מהK44 ועלה כמעט חצי מהV2.

פורסם
  • מחבר

תפסיקו לשמוע חזק באזניות.

זה הורס את השמיעה :bash:

שלום ידידיינו,

תוכל לגבות טענתך זו ע"י הפנייה למחקר \ מאמר מדעי שעסק בה?.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש כבר מעל שנה בK-44 של AKG, שהיא דרך אגב חברה מובילה בתחום הסאונד, ונהנה מכל רגע :D

האוזניות אמנם אוזניות STEREO, אבל למחיר שלהן הן פשוט מעולות! אם אתה אוהב באס כמוני בסה"כ תשים לב שבהגדרות סאונד בוינדוס תשים BASS ENHANCEMENT וזהו.

היי,

למה אתה מתכוון שאתה אומר; "אמנם אוזניות Stereo" הלא כאלו הן צריכות להיות?.

ברכות.

פורסם

שלום ידידיינו,

תודה.

http://www.snunit.k12.il/heb_journals/allon/118055.html

אמנם מדברים בפירוט על "מוזיקת פופ" אך כמובן שזה לא משנה מה אתה שומע (יכול גם להיות מוזיקה קלאסית) כל עוד אתה שומע את מעל לעוצמה מסויימת (90db ומעלה) שחשיפה ממושכת אליה גורמת נזק לשמיעה.

אה, וכמובן מדובר על שמיעה בעוצמות גבוהות באוזניות - בעוצמות הגיוניות לא נגרם שום נזק לאוזן כתוצאה מהשימוש באוזניות.

פורסם

היי,

למה אתה מתכוון שאתה אומר; "אמנם אוזניות Stereo" הלא כאלו הן צריכות להיות?.

ברכות.

יש אוזניות סראונד

פורסם

שלום ידידיינו,

תודה.

אני אוכל לבסס טענה זו על ידי אחותי.

תמיד שומעת מוסיקה באוזניות ברמה כה חזקה עד שמי שנמצא איתה באיזור שומע את המוסיקה כאילו באה מרמקולים.

הטלוויזיה כבר מוגברת על הכי חזק, וכאשר אנו מחלישים היא טוענת כי היא לא שומעת. אותו הדבר מוסיקה.

אף פעם אל תעברו את העוצמה האמצעית (50%) או את הקוו האדום במכשיר שלכם.

פורסם

זה די פשוט להבין אם שמעתם בעוצמה שגורמת נזק.

אם אחרי ההאזנה אתם נכנסים לאיזור שקט, ושומעים ציפצוף רצוף וגבוה - סימן שנגרם נזק לאוזן.

כל המועדונים, פאבים, אולמי אירועים וחתונות, משמיעים מוסיקה ברמה שגורמת נזק מצטבר לאוזן.

הנזק מצטבר לאט יחסית, אבל יותר מהר ממה שאתם חושבים.

אם לא נזהרים אפשר כבר בגיל צעיר להתקשות בהבנת דיבור, אם לא רואים את השפתיים של מי שמדבר אליך. שזה סימן ראשון להתחרשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים