עבור לתוכן

לנצל הCROSSFIRE או לרכוש כרטיס חדש?

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי לוח אם שתומך בCROSSFIRE אבל נכון להיום יש עליו רק כ"מ אחד (4850HD עם 512MB זכרון). הכרטיס עשה (ועושה) עבודה טובה ברזולוציות הנמוכות אבל ברגע שעוברים לרזולוציות הגבוהות מתחילות בעיות - לדעתי בעיקר בגלל שהזיכרון שלו מלא לחלוטין (באחד הבנצ'מרקים שהרצתי זה אפילו הוכח).

האם כדאי לי לנצל את יכולת הCROSSFIRE ולקנות עוד 4850HD (או משהו אחר שנחשב בינוני) או שעדיף כבר להחליף אותו לגמרי למשהו חדש וחזק? מבחינת תקציב אין לי בעיה להוציא 1500~ ש"ח על כרטיס חדש, השאלה אם זה יהיה שווה את זה בהתחשב בעובדה ש4850 עולה בערך שליש מזה

פורסם

הבעיה עם CF או SLI היא שהם מנצלים את הזכרון של כרטיס אחד בלבד, בעוד השני תורם מאמץ חישובי אך לא זכרון. לפיכך, אם תוסיף עוד HD4850 אחד עדיין יהיו לך רק 512MB של זכרון, ואם זכרון הוא אכן הבעיה, יוצא שלא עשית כלום.

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם CF או SLI היא שהם מנצלים את הזכרון של כרטיס אחד בלבד, בעוד השני תורם מאמץ חישובי אך לא זכרון. לפיכך, אם תוסיף עוד HD4850 אחד עדיין יהיו לך רק 512MB של זכרון, ואם זכרון הוא אכן הבעיה, יוצא שלא עשית כלום.

יש גם 4850HD עם ג'יגה זיכרון...

פורסם

גם אם תוסיף HD4850 של 8GB זכרון המערך עדיין הולך להשתמש בעד 512MB.

CFX של סדרה HD4000 זה דבר לא מומלץ במיוחד, מוכרים וקונים כרטיס חזק יותר של סדרות חדשות

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז מה כדאי לקנות בתקציב של 1500+-?

כרטיס אחד חזק? (איזה?)

או 2 כרטיסים בינוניים ?(איזה?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים