עבור לתוכן

שלושה כרטיסי מסך של Sapphire - מי לוקח? 5670,5750,5830

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, במסגרת הרכישה של מע' מחשב חדשה אני עומד מול הבחירה בין שלושת כרטיסים המסך הבאים של חברת Sapphire:

Radeon HD 5670

Radeon HD 5750

Radeon HD 5830

הייתי שמח לקבל המלצה מי מאלו הוא הקנייה המוצלחת ביותר עבורי. חשוב לציין שאני לא גיימר כבד. אבל עובד עם מסך ברזולוציה מעט גבוהה לנורמה (1920x1200).

מה עוד שמזכרוני (שמתחיל להראות סימני זקנה עם השנים) זכור לי שמדי פעם היו מתפרסמות לכרטיסי המסך כל מיני "קומבינות שידרוג" מ-Pro ל-XT וכיוצא בזה.. לכן - אם קיים בגרסאות הנ"ל, זו נקודה שחשוב להזכיר...

תודה רבה למגיבים!

פורסם

תוסיף תקציב.אולי יש משהו יותר משתלם.

האם אתה מעוניין רק בכרטיס של ATI/AMD

פורסם
  • מחבר

אני מוגבל בתקציב, אני מעוניין להשוות רק בין השלושה האלו מבחינת ביצועים בלבד.

Nvidia לא על הפרק.

תודה מראש.

פורסם

אני לא הולך לשאול למה "NVIDIA לא על הפרק" כי אין טעם להתווכח עם אנשים מקובעים, אבל אני כן אשאל למה לא פתחת גוגל וחיפשת אתר ביקורות הכולל השוואת כרטיסי מסך. הנה אחד, לדוגמה. כמו שאתה יכול לראות, מבחינת ביצועים אין מה להשוות אפילו... אם כי זה פשוט מה שקורה כשמשווים כרטיסים שעולים 400 שקל עם כרטיסים שעולים 900 שקל. :screwy:

פורסם
  • מחבר

הרבה מאוד דברים הסקת עלי מהודעה כל כך קצרה, אבל שיהיה לבריאות...

האמת שאני מאמין שפורומים מסוג זה נועדו בדיוק לדברים האלו, לעזור לאלו שלא הצליחו למצוא בגוגל. בכל מקרה, אני אני מנסה להבין מהתגובה שלך מה גורם לך לחשוב שאני משווה בין כרטיס שעולה 400 לכרטיס שעולה 900 כשאמרתי מפורשות בהודעה הראשונה שכולם סביב ה 500 ש"ח ואם לדייק, בין 530 ל 580.

תודה על התגובה.

פורסם

אני חושב שהמספרים מדברים בעד עצמם לא?

5 - סדרה

8 -נתח שוק

3 - עוצמת הליבה בכרטיס מעוצמתה של הליבה השלמה

0 - מספר ללא משמעות

HD5830 הוא כרטיס חזק משמעותית, אין פה בכלל מה להשוות.

וקצת מצחיק שאתה אומר שגוגל לא עוזר כי זה פחות או יותר שקר, רק חיפוש של המונח HD5830 review מניב מאות על מאות של תוצאות על סקירות.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה.

אני לא מוצא פה שום אזכור לזה שאמרתי שגוגל לא עוזר. אמרתי שאני לא הצלחתי למצוא, יחי ההבדל הדק.

פורסם

בכל מקרה, אני אני מנסה להבין מהתגובה שלך מה גורם לך לחשוב שאני משווה בין כרטיס שעולה 400 לכרטיס שעולה 900 כשאמרתי מפורשות בהודעה הראשונה שכולם סביב ה 500 ש"ח ואם לדייק, בין 530 ל 580.

א. לא אמרת "מפורשות" או לא מפורשות בהודעתך שום דבר שכזה.

ב. גם אם היית אומר, זה לא היה הופך את זה לנכון. מחירו של HD5830 בד"כ הרבה יותר מ580 שקל (אם כי בעקבות הודעתך אכן מצאתי אחד במחיר שכזה), אבל אם כבר אתה בעניין של להשוות מחיר מינימאלי הנה HD5670 ב300 ומשהו. בשורה התחתונה, עדיין מדובר בהשוואה לא הוגנת.

פורסם
  • מחבר

א. צודק, נאלצתי לשכתב את ההודעה בעקבות קריסה של הדפדפן ושכחתי לציין זאת.

ב. בניגוע למה שאתה עשית עכשיו, אני השוותי מוצרים של אותו המותג, כולם חברת Sapphire.

פורסם

וכי למה? אין שום אסמכתא לכך שכרטיס של חברה זו או אחרת טוב מכל כטיס דומה של המתחרות. את ההשוואה צריך לעשות פר דגם, לא פר חברה, שאחרת מגיעים למסקנות מוזרות למדי (אם מתבססים על המחיר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים