עבור לתוכן

תקלה ב-Full Screen בעת הפעלת חלק מהמשחקים שלי

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מפעיל תוכנה/משחק, כמו למשל דוסבוקס (להפעלת משחקים ישנים), Windig (המשחק דיגר רימסטרייד לחלונות) וכן דום 95, הם מוצגים במקוטן במרכז המסך ולא על כולו (או על כל החלק היחסי במסך בעת הפעלת המסך במצב של התאמה אוטומטית של התצוגה לרזולוצייה).

התופעה קורית במחשב של אבא שלי בלבד, בו מותקן חלונות 7 SP1.

היא לא קורית במחשב שלי בו גם מותקן חלונות 7 SP1.

מה הבעייה?

פורסם

גם לי זה קרה, אבל במישחקי FLASH...

תעדכן דרייבר של כרטיס המסך שלך

פורסם
  • מחבר

הדרייבר של כרטיס המסך במחשב של אבא שלי, עודכן באופן אוטומטי ע"י Windows Update לגרסה האחרונה לפני שהבעייה התחילה.

כאשר נכנסתי אל האתר של Nvidia כדי לבדוק עם יש דריבר מעודכן יותר מזה, הו כביכול התריע על כך, אך הגרסה שהוצגה הייתה למעשה הגרסה הקודמת של הדרייבר.

הורדתי את הגרסה הקודמת של הדריבר מתוך הנחה כי הגרסה החדשה שהורדה מה-Windows Update פגומה, ובחרתי באופצייה Clean Install (הסרת הדרייבר הקודם לחלוטין והתקנת הדריבר שבקובץ ההתקנה מההתחלה [Reinstall]), לא נדרשתי לאתחל את המחשב בכלל במהלך כל התהליך.

אולם כל זה לא עזר, והבעייה עדיין ממשיכה.

אז מה הבעייה?

יש לציין כי במשחקים בעלי רזולוצייה גבוהה יותר (כמו הפעלת דום עם Doomsday Engine) הבעייה איננה מתרחשת.

פורסם

ניסית להפעיל את זה במצב תאימות ל W95 ?

פורסם
  • מחבר

התופעה קרתה בין השאר גם עם דוסבוקס (אמולטור להפעלת משחקי דוס בחלונות XP ומעלה) שמותאם לחלונות 7.

הן במחשב שלי והן במחשב של אבא שלי מותקן חלונות 7, ורק במחשב של אבא שלי הבעייה מתרחשת, כך שלא סביר שהבעייה מתרחשת בגלל חוסר תאימות לחלונות 7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים