עבור לתוכן

שיטות לעשות חלון במארז

Featured Replies

פורסם

אני רציתי לעשות מוד שפשוט אני לוקח את המאז ואת הרזל של המדדים ולמעלה להוציא ולהכין מפרספקט מארז חדש ולקנות מנורות לבפנים שכבר קניתי הקיצר אצתי רציתי להתקשר לזיגזג ולהתיעץ איתם לכן... אמרתי להם את הסיפור ואמרו לי שאם אני הולך להכין מוד כזה אני בטח ממש מקצוען בדברים האלו כי זה ממש קשה רק שמעתי זאת וחרב עולמי!!!(קטע טרגי) (הבנתם כבר שאני לא מבין בזה(המוד הראשון שלי)) לכן שאלתי אם יש דברים אחרים לעשות אז אמרו ללכת ולעשות כאילו לחתוך את המארז ולשים חלון פשוט בחלק שחתכתי (גם פה חרב עולמי) אבא שלי לא מרשה הוא פוחד שזה לא יהיה יפה או שאני יתחרט על זה.

עכשיו שאלתי אם ניתן להכין דלת שקופה(חרב עולמי כרגיל) הם אמרו שאין להם את הסוג מארז שלי ושאי אפשר לשים לו ממארז אחר שאני צריך ללכת לחנות שקניתי ממנה ולשאול אם אפשר לעשות(אבל אין סיכוי כי גם אז צריך לכלתוך את המארז) אז בבקשה תנו לי רעיונות מה לעשות או תגובות מה כדי לי לעשות או אם יש פתרונות אחרים(לא חייב שכל המארז יהיה שקוף)

פורסם

מה התקציב שלך?

יש כמה אפשרויות. הכי פשוטה זה פשוט לקחת פרספקס ולשים אותו במקום הדלת. אם יש לך מזל ימכרו לך בדיוק את הגודל הנכון, אם לא תצטרך לקנות גדול יותר, לחתוך ולשייף. עבודה יחסית פשוטה. אתה יכול אחרי זה לצבוע מבפנים את הפרספקס חוץ מהריבוע שאתה רוצה שיראו דרכו, זה ייתן אפקט של חלון אבל לא בטוח שיצא ממש יפה (לא ראיתי כזה אף פעם, ראיתי רק במארז שכולו פרספקס).

אפשרות שנייה זה חלון כמו שכולם עושים, אבל אם אבא שלך לא מסכים זה יכול להיות בעיה.

אפשרות שלישית כבר יותר יקרה, מדובר בלקחת מארז מוכן, לפרק/לחתוך/לפוצץ כדי שישאר לך החלק האחורי, המקום של המקלדת, ואם אתה רוצה אז גם הרצפה, ולבנות קדימה, גג ודלתות מפרספקס. הרבה יותר פשוט מלבנות מארז שלם, אבל קצת יותר יקר. אתה יכול גם את המחזיקים של כל הכוננים לשמור ואז באמת יותר קל.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על רעיון קטן אולי אני יילך למקום כמו החנות מחשבים של בן דוד של אמא שלי ששם קניתי את המחשב ואני פשוט מאוד ייקח מארז שלא צריכים או מישהו לא רוצה שהוא בול אותם גדלים ואני יעשה עליו מה שבה לי ואם אני רוצה להחליף אני פשוט מחזיר את הרגיל שהיה לי

איך זה?

פורסם

אנא ממך דאג לכותרת עניינית..

פורסם

כמעט שאין דבר כזה מארז שלא צריכים בגודל הזה, כי הם יחסית חדשים, לא תראה הרבה אנשים זורקים פנטיום 4. אבל תנסה, מי יודע.

פורסם
  • מחבר

כמעט שאין דבר כזה מארז שלא צריכים בגודל הזה, כי הם יחסית חדשים, לא תראה הרבה אנשים זורקים פנטיום 4. אבל תנסה, מי יודע.

אני יכול לנסות כי זה מארז סטנדרט לא מהענקיים ואגב שאלה אם כבר נכנסו לזה

ראיתי מארזים כאלה גדולים וזה יש סיבה או שקונים אותם כי זה סתם יפה

ואולי יש מארז זול כלשהו?

פורסם

הענקיים זה רשמית לשרתים אבל משתמשים בזה אנשים שמתעסקים הרבה בתוך המחשב או שרוצים זרימת אוויר יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

מישהו מכיר פה מארז סטנדרטי ממש ממש ממש ממש ממש זול או אולי אם אפשר לקנות רק תחלק של הברזל שמתלבש על הצדדים ולמעלה?

פורסם

זה לא משנה כי זה לא בדיוק אותו גודל :( יש הפרשים קטנים בין מארזים.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה כי זה לא בדיוק אותו גודל :( יש הפרשים קטנים בין מארזים.

אני ינסה לצלם אותו אולי זה יעזור אבל עד שאני יצלם וואו.....

פורסם

המארז הכי שול שה 150 שח, ונראה לי יותר פשוט לעשות מה שאתה רוצה ומקסימום לקנות חדש אם יוצא לא טוב :)

פורסם

אנא ממך דאג לכותרת עניינית..

פותח התראד, זה מופנה אליך אם לא שמת לב!

ערוך את הכותרת ליותר מפורטת ואינפורמטיבית לגביי תוכן התראד שלך.

ולא, התראד ינעל ע"פ חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים