עבור לתוכן

מעבד על 90 מעלות (מצורפת תמונה)

Featured Replies

פורסם

מה יכולה להיות הבעיה? המאוורר עובד כראוי. גם המחשב עובד כראוי. לא שמתי לב לכך עד שבמקרה בדקתי טמפרטורות סתם ככה.

captu2re.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

קירור סטוק ?

פורסם

גם קירור סטוק לא אמור להיות על טמ"פ כזאת.

פורסם

הוא כן כשהוא לא יושב טוב.

לפעמים מספיק דחיפת אצבע כדי להוציא אותו מהמקום.

אני שונא קירורי סטוק.

ובכלל אני שונא קירורים ללא הברגה.

פורסם

כנראה שהקירור פשוט לא יושב טוב, תבדוק אים הקירור יציב ולא זז מהמקום שלו,

אים אתה מעוניין בקירור אחר יש המון לא יקרים שיעשו טוב למעבד שלך אל תשכח למרוח משחה טרמית לפני כן.

המעבד צריך להיות עים קירור הכי פשוט על 40 מעלות+- תבדוק לפני יכול להיות וזה בר תיקון.

פורסם

זה ככה לרוב בקירורי סטוק? יש לי במחשב נייח 8600GT שהמאוורר כאילו מתנתק מהמגנט שלו ועושה רעש של קרבורטור, אבל הטמ"פ בסדר (עלו בקצת).

אם זה ככה גם פה אז יכול להיות שאתה צודק.

פורסם

מאוורר מגנט(נוטים להיתקלקל מהר)בנוגע למעלות שלך הגוף קירור עדיין עובד טוב זאת הסיבה שהמעלות לא מרחיקות שחקים,

אבל לא היתי מנסה לגעת כי תקבל כוויה החום של הגוף קירור הוא אדיר כי אין מאוורר שיפזר אותו.

פורסם

זה ככה לרוב בקירורי סטוק? יש לי במחשב נייח 8600GT שהמאוורר כאילו מתנתק מהמגנט שלו ועושה רעש של קרבורטור, אבל הטמ"פ בסדר (עלו בקצת).

אם זה ככה גם פה אז יכול להיות שאתה צודק.

קירור סטוק מתחבר ללוח בעזרת קליפסים בצורת V מפלסטיק שנכנסים לחורים בלוח ונתפסים כמו עוקץ של דבורה.

הדברים האלה לא ממש מוצלחים והרבה פעמים אנשים מוצאים את עצמם במצב שהמשטח מגע של צלעות הקירור של המעבד, לא יושב ישר ואין מספיק לחץ.

זה לעולם לא יקרה עם קירור שעושה שימוש בפלטה אחורית והברגה (כל עוד ההתקנה הראשונית היתה טובה).

בדוגמא שאתה מביא עם ה8600GT מדובר על מאוורר שזז מהמקום, לא על הצלעות עצמם.

אם הצלעות לא היו נוגעות בצ'יפ הטמפרטורות היו מזעזעות והכרטיס היה מקרטע קורס או נשרף.

בכל מקרה זאת רק תיאוריה אחת לגבי טמפרטורות מעבד שלך.

אולי זה משהו אחר.

תיגע בצלעות קירור של המעבד ותראה אם יש חום.

אם אין כנראה שיש בעיה של מגע או לחץ.

פורסם

ובכלל אני שונא קירורים ללא הברגה.

כמה שאני מסכים איתך... הם אף פעם לא יתנו אטימה מוחלטת כפי שהברגה נותנת, לא יעזור כלום.

פורסם

אני מסכים שעדיף קירור בעל ברגים.

אתם שוחכים דבר אחד שרוב הקירורים שהיו בעבר היו בעצם מבוססים על קליפס יכול להיות מאוד שפשוט הקליפס לא מחובר טוב,

לא יושב טוב משוחרר מדי וכולי.

אני ממליץ לך ללחוץ על הפינות של הקירור יכול להיות שקליפס אחד הישתחרר ודחיפה שלו תכניס אותו למקום,

ברוב המקרים צריך להוציא את הלוח כדי לוודא שאכן הקליפסים במקום ואכן הגוף יושב טוב.

זה עוד סיבה שקירור בעל ברגים הרבה יותר טוב נוח.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. אכן מאוורר סטוק :nixweiss:

תנו לי המלצה למאוורר טוב, אם אפשר שלא דורש שאפרק עכשיו את כל הלוח בכדי לחבר ברגים מאחורה. אם חייב, אעשה זאת. רוכש ב KSP

(אגב, לחצתי על הקליפסים. הכל מחובר כראוי. מה שכן, הצלעות על המאוורר חמות אבל בטח לא רותחות.)

פורסם

אתם שוחכים דבר אחד שרוב הקירורים שהיו בעבר היו בעצם מבוססים על קליפס

ופעם חשבו שהעולם שטוח.

פורסם

תבדוק טמפרטורות עם REALTEMP.

תריץ בדיקת מאמץ עם PRIME95 או OCCT.

אם הטמפרטורות בREALTEMP סבירות או בדיקת המאמץ לא תביא לקרטוע כבד או קריסה אז צריך להעריך מחדש את כל התיאוריה.

פורסם
  • מחבר

זה המאוורר. אני חושב שארכוש לי

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2

ל MUGEN אני לא מתקרב. הספיקה לי פעם אחת. התקנה מייגעת ובסוף קיבלתי 3-4 מעלות מתחת ל Arctic Cooling Freezer7

האמת שמאז ומתמיד השתמשתי ב Arctic Cooling FreeZER ואני דיי מסופק מהם. לא משתגע בשימושי מחשב ככה שהכול בסדר...

פורסם

אם אתה מחליף לקירור עם קליפסים אז מה עשית בזה ?

לא אוהב את ההתקנה של המוגן אז קח משהו אחר.

אבל ללא פלטה אחורית והברגה לעולם לא תוכל להיות בטוח שהקירור יושב טוב ויש לחץ.

מספיק דחיפה קלה יום אחד כשאתה מנקה או מתעסק עם המחשב וגם אם תלחץ חזרה למקום המשחה הטרמית כבר לא מרוחה טוב.

ואם כבר קונים קירור נורמלי אז לא לוקחים משהו עם צלעות קירור במשקל של שקית פיצוחים לדרך.

קח משהו עם גודל סביר.

בכל מקרה אלו המחשבות שלי על הנושא.

תבחר מה שאתה חושב שטוב בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים