עבור לתוכן

מחשב high end ב-10K

Featured Replies

פורסם

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא חובה אבל שיהיה קרוב לא איזה 5000 שח

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500שח

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אניצ'

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עדכניים

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צורב

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.קיים צורב

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?כן

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים.ירושלים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)?אין

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון?לא

הערה: אני רוצה לעשות SLI/CF

פורסם

לפני שהת'רד הזה הופך לעוד ת'רד ספאם אני מזהיר מראש - מפרטים מופרכים לפי משקל ללא הסברים ונימוקים משכנעים לא יתקבלו בברכה ויטופלו כספאם :nono:

אליאור27 - התקציב שלך מופרז לגמרי לדרישות שלך ומזמין הצעות מופרכות ומבוזבזות לחלוטין - ראה הוזהרת!

אנא נסה להבהיר למה ומדוע אתה חייב CF/SLI ולמה דחוף לך לזרוק את כל הכסף גם כשהתועלת השולית נהיית זעומה עד לא מורגשת.

פורסם

עם סכום כזה, תחשוב על לקנות 3 מסכים ואביזרים נלווים... על המחשב עצמו זה באמת יהיה קיצוני. רק לאנשים שעובדים עם המחשב שלהם, כלומר מרוויחים ממנו כסף, שווה להשקיע כזה סכום.

פורסם
  • מחבר

טוב אני שכתבתי ושמתי את זה על 10K אני רוצה לשמוע הרבה תגובות ואני שמח שהסברתם לי את זה.

הידע שלי בחומרה הוא יחסית בינוני,את המחשב אני לא קונה עכשיו אבל אני רוצה לראות איזה חומרה אפשר לקבל בתקציב כזה כיום

פורסם

אם אתה לא קונה עכשיו את המחשב זה בזבוז זמן של כולם, מה עוד שכיוון שאתה לא מתמצא 100% בתחום לא יעזור לך לדעת "איזו חומרה אפשר לקנות היום ב-10K", נכון? זה חסר משמעות לחלוטין :nixweiss:

בסכום הזה אפשר לקנות מפרטים שונים ומשונים שיותאמו בדיוק לצרכים האמיתיים.

מועמד לנעילה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים