עבור לתוכן

לוח-אם וזכרון למעבד i5-2500 למטרות משחקים

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי הAMD זול בהרבה אבל השאלה אם הוא יותר טוב בביצועים?

פורסם

מבחינת ביצועים המעבד של Intel עדיף, אבל הוא יקר בצורה שהופכת אותו למאוד לא משתלם, בטח שלא לשוק הביתי או העסקי שלא בתעשיות מסוימות. ה-Phenon IIx6 משתלם הרבה יותר אבל זה בתנאי שאתה זקוק באמת למעבד המכיל 6 ליבות. רוב המשתמשים הביתיים ואף העסקיים היום לא צריכים יותר ממעבד מרובע ליבה (למעט בתחומים מאוד מסוימים). אם תפרט מהם השימושים במערכת ומהו התקציב ניתן יהיה להמליץ לך על פלטפורמה מתאימה.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות מחשב למטרת משחקים..והבנתי ש6 ליבות זה הכי חדש שיש בשוק..וחבר המליץ לי ללכת על AMD 6 ליבות ועל כרטיס של רידון..בעקרון אני רוצה להפעיל תמשחקים עם הגדרות על HIGH אבל רזולוציות סבירות כי יש לי מסך רק של 22 אינץ'.

פורסם

למטרות משחקים אתה לא צריך מעבד שש-ליבות, בטח לא את זה של Intel.

עומדות לרשותך 2 אפשרויות משתלמות עיקריות:

1. הזולה אם אתה על תקציב מוגבל - לבסס את המערכת על Athlon IIx4.

2. היקרה יותר - לבסס את המערכת על Core i5-2500 (או על 2500K אם מתוכנן OC).

אף אחת מאלה לא תגביל אותך בתנאי שיש לך כרטיס גרפי מתאים.

אם אתה מעוניין לקבל המלצה פה על מעבד, לוח-אם וזכרון, תפרט מהם הדרישות שלך מלוח האם ומהו התקציב (ותערוך את הכותרת בהתאם).

אם אתה מעוניין לקבל המלצה על מפרט מלא (כולל כרטיס גרפי, ספק כוח, כונן קשיח וכו'), פתח בבקשה דיון בפורום 'מפרטי מחשב'.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאלך על הCORE I5 2500..מבחינת לוחם אם הבנתי שכדאי לקחת אחד שיש לו תמיכה בשני כרטיסי מסך..התקציב הכללי הוא עד 5000 אני מעדיף שינסו לחסוך..הדרישות הן שוב, מחשב למשחקים (קרייסס פאר קרי וכו') וסרטי HD.

פורסם

עבור סרטי HD אין צורך בשום דבר יותר ממעבד דו-ליבתי מהשנים האחרונות כך שזה לא מהווה שיקול.

לדעתי מערך מרובה כרטיסים גרפיים הוא ממש מיותר אלא אם כן אתה משחק ברזולוציה גבוהה יוצאת דופן. למערך שכזה יש לא מעט חסרונות ומכיוון שניתן גם ככה לקבל חוויית משחק מלאה באמצעות כרטיס גרפי בודד אני לא רואה שום סיבה לתכנן בכלל מערך מרובה כרטיסים.

לפני שניתן יהיה להמליץ על לוח, תענה בבקשה על השאלות הבאות:

1. יש לך דרישה מסוימת מהלוח? לדוגמה כמות וסוג חיבורים מסוים?

2. האם למרות האמור לעיל אתה בכל זאת מעוניין במערך מרובה כרטיסים?

3. האם מתוכנן OC?

4. האם יש חנות מסוימת שממנה אתה מתכנן לקנות כדי שנוכל להמליץ לך מבין ההיצע ששם?

תערוך בבקשה את הכותרת בהתאם לנושא הדיון החדש. לדוגמה 'לוח-אם וזכרון למעבד i5-2500 למטרות משחקים תקציב X (פה הכוונה לתקציב רק עבור המעבד, לוח-אם וזכרון)"

פורסם
  • מחבר

1.אין משהו ספציפי.

2.לא ידעתי שיש בו חסרונות, על איזה חסרונות אתה מדבר למשל? אני מתכנן לקנות רק כרטיס מסך אחד בודד אבל אשמח אם תהיה לי האופציה להוסיף עוד אחד בעתיד.

3.לא

4.בעקרון אני גר בעפולה אז מה שקרוב לסביבה שלי יהיה עדיף...אולי http://www.rsm.co.il/?

פורסם

1. החסרון הראשון והבולט הוא המחיר. מערך כזה מייקר את המערכת משמעותית. גם לוח-אם יקר יותר (בדרך כלל), גם עוד כרטיס גרפי, גם ספק מתאים, ועבור כל זה אתה לא מרוויח משהו שלא היית יכול להשיג באמצעות מערכת זולה יותר (מכאן החסרון). החסרון השני הוא צריכת האנרגיה ופליטת החום הגדולות יותר. החסרון השלישי הוא תופעת ה-Micro stuttering (מידע מפורט על התופעה יש ברחבי הרשת וגם בפורום, תוכל להריץ חיפוש במנוע החיפוש של הפורום).

לכן, לדעתי מערך שכזה ממש לא משתלם בטח לא אם אתה לא משחק ברזולוציות גבוהות לא שגרתיות.

2. לוחות אם מבוססי ערכת שבבים P67 - אם חשוב לך לשמור על אפשרות של מערך מרובה כרטיסים: Gigabyte GA-P67A-UD4 או Asus P8P67 Pro או Intel® Desktop Board DP67BG.

לוחות אם מבוססי ערכת שבבים H67 - ללא מערך מרובה כרטיסים גרפיים: Intel BLKDH67BL-B3 או Intel BLKDH67CL-B3 (לוח בגודל ATX מכיל יותר חריצי הרחבה).

הערות:

א. את כל הלוחות יש לקנות במהדורה B3 (מופיע בשם הדגם ומומלץ לוודא זאת גם במעמד הקנייה).

ב. בנוסף לתמיכה במערך מרובה כרטיסים הלוחות המבוססים על ערכת השבבים P67 יאפשרו לך לבצע OC אם תשלב אותם עם המעבד Core-i5-2500K.

ג. הלוחות המבוססים על ערכת השבבים H67 יאפשר לך לנצל את הליבה הגרפית המובנית במעטפת המעבד. מכיוון שאינך מתכנן גם ככה לבצע OC (ובהנחה שתוותר על מערך מרובה כרטיסים) הם לדעתי האפשרות המשתלמת ביותר.

פורסם
  • מחבר

אם נשווה את האינטל 2500 לAMD 6 ליבות מה אז יהיה עדיף מבחינת מחיר ותועלת?

פורסם

למשחקים ה-Core i5-2500 יהיה הבחירה הטובה יותר.

אם אתה רוצה להוזיל את העלות של המערכת אתה יכול לבחור ב-Athlon IIx4.

ה-Phenom IIx6 מעבד מצוין אבל לא מיועד למערכות שעיקר השימוש שבהן הוא משחקים.

פורסם

כל מעבד 4 ליבות שקיים כיום בשוק יהיה מעולה למשחקים אינטל זה מותג ממש כמו AMD,

הI5 2500 זה פשוט הצעקה האחרונה גם אים תבחר בAMD עים כרטיס מסך יעודי תגיע לאותם הביצועים,

שכן לכרטיס מסך יש חישובות הרבה יותר גדולה שמדובר במשחקים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, טוב אחרי שסיכמנו על מעבד איזה לוח אם יתאים לו?..כרטיס המסך יהיה הדבר הבא..אני שמעתי המלצות על ג'יפורס560 אבל מאידך הבנתי שיש כרטיסי מסך זולים יותר עם ביצועים גבוהים יותר..מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

המלצה על לוחות אם כבר נתתי לך. תעבור על המפרט שלהם ותבחר את הכי זול שעונה על הדרישות שלך, או אם אין לך דרישות מיוחדות מעבר לחיבורים שיש בכל לוח, פשוט תבחר את זה שהכי זול בהתאם לקטגוריה (כן תמיכה עתידית בריבוי כרטיסים גרפיים או לא) שבה אתה מעוניין.

בקשר לכרטיס גרפי, זה לא הפורום המתאים. פתח בבקשה דיון בפורום 'כרטיסי מסך'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים