עבור לתוכן

החלפת מעבד דגם 2180ל 5700dualcore

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה. יש לי בעיה ששידרגתי את המעבד שלי מהדגמים שבכותרת שהם כמובן שניהם סוקט 775 ואחר כך הפעלתי את המחשב ושם דבר לא עולה המסך איננו מראה כלום אבל המחשב מופעל. אנא עיזרו לי

פורסם

בהנחה שהכל מחובר כמו שצריך, מהו דגם לוח האם שלך? ייתכן שלוח האם לא תומך במעבד החדש וייתכן שצריך לעדכן BIOS כדי שתהיה תמיכה במעבד החדש.

פורסם
  • מחבר

Foxccon ואיך עושים עידכון ביוס במצב הזה? כי גם כשהחזרתי את המעבד הקודם זה המשיך לא לפעול

פורסם

כנראה שהמחשב לא מחובר כמו שצריך תבדוק שהכרטיס מסך יושב בסלוט טוב תחזק עים בורג, תבדוק חיבור מהספק לכרטיס מסך.

יכול להיות מספר דברים בתור התחלה תבדוק מה שהצעתי.

ממה שהבנתי אין סיגנל במסך? אתה שומע את המחשב עולה? תן פרטים נוספים שיעזרו לבודד את הבעיה.

פורסם

שם היצרן לבד לא מספיק, צריך שם דגם מלא.

אם גם כשהחזרת את המעבד הישן זה לא עובד, כנראה שאתה עושה משהו לא נכון.

לא מחבר כבלי החשמל מהספק כמו שצריך, את הכרטיס הגרפי או הזכרונות (אם פרקת אותם), או שהמעבד עצמו לא יושב כמו שצריך בתושבת ו/או גוף הקירור שלו לא מותקן כמו שצריך.

תאר קצת יותר מה עשית, שלב אחרי שלב, בפירוק המעבד הישן ובהתקנת החדש.

עריכה: הקדימו אותי, אבל התוכן עדיין תקף.

פורסם
  • מחבר

הוספתי כרטיס זיכרון של1גיגה בנוסף לגיגה שהיה לי אחר כך פירקתי המאוורר של המעבד והקפדתי לשים בדיוק באותו אופן את המעבד החדש. ומאז בלאקאאוט. פשוטו׳ כמשמעו... אחר כך ניסיתי

י לעשות כל מני קומבינציות להוציא את זה להכניס את זה ואז שוב וכהנה וכהנה

פורסם

1. תוציא את מודול הזכרון שהוספת ותשאר רק עם זה שהיה קיים.

2. על המעבד מסומן חץ קטן שאותו יש ליישר עם חץ מקביל על תושבת המעבד. תוודא שהמעבד מותקן כמו שצריך בתושבת ושזרוע הנעילה שלו יורדת עד הסוף וננעלת.

3. מרחת על המעבד משחה תרמית חדשה והרכבת מחדש את גוף הקירור?

4. אתה בטוח שכל חיבורי החשמל מחוברים כמו שצריך?

5. מועבר לפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה.

פורסם
  • מחבר

משחה תרמית חדשה? מה זה? ועדכון ביוס מה זה בעצם ואיך עושים?

פורסם

1. משחה תרמית זאת משחה שנמצאת בין המעבד לגוף הקירור ומטרתה לסייע להעברת חום מיטבית מפני השטח של המעבד ואל גוף הקירור. כשמחליפים מעבד צריך לנקות את המשחה התרמית הישנה מתחתית גוף הקירור (ומומלץ גם מהמעבד המוחלף) באמצעות אלכוהול 70% ומעלה, ואז למרוח חדשה על המעבד החדש. תחפש פה בפורום נפתחו בנושא לא מעט דיונים ובחלקם יש הסברים מפורטים יותר (יש גם מדריך במדור מדריכים של הפורום). משחה תרמית ניתן לקנות בכל חנות מחשבים.

2. קודם תחזיר את המחשב לעבוד עם המעבד הישן, תברר מהו דגם לוח האם ואז נדע אם יש בכלל צורך בעדכון BIOS. תשובה לשאלה מה זה BIOS תוכל למצוא בסטיקי שאלות נפוצות של הפורום 'מעבדים, לוחות-אם וזכרונות' (סעיף 1.3).

ניסית להוציא את המודול זכרון החדש שהוספת ולהחזיר את המערכת למצב ההתחלתי לפני שהתחלת בשינויים?

פורסם

אין שום קשר למשחה הטרמית המעבד יכול גם לעבוד לתקופה גם ללא גוף הקירור עד שהוא מגיע למעלות קריטיות,

המצב אצלך הוא שונה המחשב עולה או לא עולה כדי לבדוק את זה פשוט תחבר את הרמקולים ותראה אים אתה שומע את המסך פתיחה

של ווינדוס, אים כן הבעיה היא בוודאות בכרטיס המסך, במידה והמחשב עובד אבל לא עובר את שלב הפוסט לא מגיע לווינדוס כנראה

שלא חיברתה כמו שצריך את המחשב:

א.תסיר את הגוף קירור לאחר מכן תראה שהמעבד יושב טוב.(בינתיים אל תחזיר את הגוף למקום)

ב.תסיר את הכרטיס זיכרון החדש.

ג.תבדוק שהספק מחובר לכל רכיבי החומרה.(לוח אם, ארדיסק, סידי רום, כרטיס מסך)

ד.תבדוק את כל זה על המעבד הישן.

ה.שאלה: האים הסרת את הלוח מהמארז בזמן התקנת המעבד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים