עבור לתוכן

התקנת XP על מחשב חדש , הביצועים ירדו ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב חדש (I5 2400 + HD5850) ויש ברשותי ווידוס מקורי של אבל ישן (XP) וחשבתי להתקין אותו במקום לרכוש מערכת הפעלה חדשה ,המחשב יהיה למשחקים , אז אם אני מתקין מערכת הפעלה ישנה זה יורד איך שהוא את הביצועים או שזה לא יתמוך בכל הרכיבים שיותקנו על המחשב ?

פורסם

אין שום סיבה הגיונית להתקין XP על חומרה כזאת.

באותה נשימה, אולי אתה רוצה להתקין Windows 95 כי יש לך עדיין רישיון?

פורסם
  • מחבר

הסיבה ההגיונית היא שאני לא רוצה לקנות עכשיו ווידוס 7 וההבדלים בינהם לא ממש משמעותים בשבילי עם המחשב הנייד שיש לו ווינדוס 7 זה יותר נוח אבל אני לא בטוח שאני ישלם עוד 500 שקל לווינדוס חדש אלא אם כן התקנה של XP תגרום לירידה בביצועים של המחשב

פורסם

שלום,דבר ראשון - עד שלא תנסה לא תדע - כל תשובה שתקבל כאן היא בגדר ניחוש - המה גם שלא ציינת את החומרה שלך (מעבד\כ מסך זה רק קצה הקרחון)

בגדול - מערכת הפעלה חדשה מציעה בד"כ גם תמיכה משופרת בהתקני חומרה חדישים\חדשים - ולכן לדעתי תהיה ירידה בביצועים (ושוב - זה יותר ניחוש מושכל מאשר מידע מוצק - נסה והיווכח).

אתה משקיע 3-5K במחשב חדש - כלום לא כדאי להשקיע עוד 10 אחוז מהמחיר כדי לקבל מערכת הפעלה? (ואני תמיד מוסיף גם אל פסק).

פורסם

מדובר על מערכת הפעלה שפותחה לפני עשר שנים. תעשה את החשבון בעצמך.

לא רוצה לשלם על רישיון בכל פעם שיוצאת מהדורה חדשה למייקרוסופט אז תעבור ללינוקס.

פורסם

כן, shdrthki1, מאוד הגיוני לקנות מחשב חזק למשחקים ולהתקין עליו מערכת הפעלה שלא תומכת בDX10 (שלא לדבר על 11)... תן לי לנחש, מדובר גם במחשב חדש עם 4GB זכרון והXP שיש לך הוא 32 ביט, נכון?

פורסם

אין לך שום סיבה להתקין XP על מחשב חדש. שיקולי רשיון ועלות זה דבר אחד, אבל מבחינה טכנית XP לא יכולה לנצל את היכולות של המחשב שלך כמו חלונות 7. אחד ההבדלים העיקריים הוא הניצול של מעבדי מרובי ליבות, משהו שלא היה קיים בתקופת XP כמעט ובחלונות 7 נעשתה עבודה מאוד יסודית בתחום.

לעניין העלות, נסה למצוא את הדילים של המורים, אפשר לקנות חלונות 7 במחירים מצחיקים לפעמים.

פורסם

ולמה לקנות כ.מסך HD5XXX כשיש את הסידרה 6 ?

פורסם

^ דווקא זה הגיוני כי כרטיסי סדרה 5 דווקא חזקים ממקביליהם בסדרה 6 (למשל, HD5850 חזק מHD6850) ויש עליהם מבצעים לא רעים בכלל.

פורסם

6870 יותר חזק.

למרות שבאמת יש מבצעים לסידרה 5 בחלק מהחברות...

פורסם

6870 חלש מ5870.

פורסם

לא תהיה תמיכה ב-DX10 ו-DX11, והזיכרון שיהיה זמין למחשב יהיה בסביבות 3 ג'יגה.

מעבר לזה, אתה יכול לסחוב עם XP אם אתה ממש רוצה.

פורסם

מדובר על מערכת הפעלה שפותחה לפני עשר שנים. תעשה את החשבון בעצמך.

לא רוצה לשלם על רישיון בכל פעם שיוצאת מהדורה חדשה למייקרוסופט אז תעבור ללינוקס.

מה הקשר עכשיו לינוקס?

הוא קונה מחשב בשביל משחקים.. ככה שלא נראה לי חכם להתקין לינוקס בשביל משחקים שכל הכתיבה שלהם נכתבה עבור Windows.

פורסם

6870 חלש מ5870.

לפי מה שזכור לי מהכתבות באתר זה 6870 מחליף את 5850, 6850 מחליף את 5830 וכו'

הם זזו במספרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים