עבור לתוכן

מפרט מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי 3-3.5K

Featured Replies

פורסם

1)מה יש לך אם "סילופים" ו"שקרים"? אפשר לחשוב שאני פוליטיקאי מושחת-אם תצליח לשכנע אותי ותביא הוכחות מוצקות,אני אעזוב את

אתה מעליל עלילות מביא "הוכחות" מפוברקות לדברים שכאילו נאמרו, ואני הוא זה שצריך להוכיח שלסבתא אין גלגלים?

אתה פשוט ילד הזוי

2)המקרה שאתה מציג מאוד בעייתי,כיוון שאז מעבדים מרובעי ליבות לא היו קיימים בכלל.

פנטזיה בוי, כל הברגים במקום?

איזה מקרה בעייתי? אתה הולך ומסתבך עם הקישקושים של עצמך

פורסם

תגיד לי,מה יש לך?

כל הזמן "מעליל עלילות",אני מנסה לקיים איתך דיון בוגר.

בקשר לשאלה שלך על ה2,כשיצאה הQ6600 עד אז לא היו מעבדים מרובעים שולחניים,אז איך אתה מצפה שהמתכנתים יתמכו בזה אם זה בקושי קיים בשוק?

אתה לא רוצה להקשיב? אתה רוצה לחשוב שאני "פנטזי בוי"? בבקשה,אף אחד לא מונע את זה ממך.

רוצה לנהל דיון נורמאלי? בבקשה תפסיק עם ה"סילופים" וה"עלילות" למיניהם,רוצה לשלול אותי? תביא דעה מנוגדת ותנמק אותה.

עכשיו השאלה פה היא פשוטה:במצב אידיאלי,בו יש לך תקציב פתוח וכ"מ נגיד 6950,האם ה2100 יהיה עדיף על ה2500?

פורסם

תגיד לי,מה יש לך?

כל הזמן "מעליל עלילות",אני מנסה לקיים איתך דיון בוגר.

you are one piece of work ממש הקוזק הנגזל, כל הדיון מסלף מעליל ומשקר ובסוף יש לך את התעוזה לשאול מדוע מכנים אותך כך

היחיד שמנהל דיון רציני כאן הוא אני, כל טיעון שהועלה על ידך, מופרך ככל שהיה, זכה לתשובה רצינית ומנומקת, אין לך על מי להלין פרט על עצמך

בקשר לשאלה שלך על ה2,כשיצאה הQ6600 עד אז לא היו מעבדים מרובעים שולחניים,אז איך אתה מצפה שהמתכנתים יתמכו בזה אם זה בקושי קיים בשוק?

אתה לא שם לב לסתירה בדבריך? הרי אתה זה ששאל האם אותם אנשים שהמליצו וקנו מעבדים משולשי\מרובעי ליבה לפני שלוש\ארבע שנים היו אידיוטים?

בשנים שעברו מאז המצב לא השתנה בהרבה ולראיה (בפעם המי יודע כמה שני מזכיר זאת) תוצאות מבחני ה I3 מול מעבדי מרובעי הליבה של AMD

אתה לא רוצה להקשיב? אתה רוצה לחשוב שאני "פנטזי בוי"? בבקשה,אף אחד לא מונע את זה ממך.

רוצה לנהל דיון נורמאלי? בבקשה תפסיק עם ה"סילופים" וה"עלילות" למיניהם,רוצה לשלול אותי? תביא דעה מנוגדת ותנמק אותה.

אתה זוכה לתשובות רציניות ומנומקות ובמקום להחזיר באותה מטבע מה אני מקבל? איך נקרא לזה בלשון עדינה "התנסחויות בעיתיות"

עד כה לא הבאת ולו תוכנה אחת לאדם הרגיל בה ריבוי ליבות עשה מהפך או אפילו צפי ליציאת תוכנה כזו בטווח הזמן הקרוב

הדיון מוכתם בהתנהלותך הקלוקלת, תתנצל תטהר את האווירה ונמשיך.

עכשיו השאלה פה היא פשוטה:במצב אידיאלי,בו יש לך תקציב פתוח וכ"מ נגיד 6950,האם ה2100 יהיה עדיף על ה2500?

השאלה שקולה להאם שרי האריסון תקנה סוזיקי סוויפט או מרצדס SL 65 AMG אינה רלוונטית לשורש הדיון.

כשיש לך כסף להכל והמטרה היא לקנות את ההכי חזק\יפה\מנצנץ התמורה אינה חשובה.

פורסם

לא נעים להגיד, ובטח שאין כוונה לשפוך פה עוד דלק על המדורה, אבל שניצקי, אם ככה אתה נכנס במישהו בדיון על מעבדים כאלו או אחרים ובאם יש בהם צורך או לא אני לא רוצה לחשוב מה קורה למי שטועה באמת בזמן וויכוח/דיון איתך (:

בין אם אתה צודק או לא אני חושב שאתה צריך להפחית קצת משעות הצפייה ב"פרקליטים" :xyxthumbs:

אל תקח את ההערה שלי בקטע שלילי, גם לי יש נטייה לתפוס אנשים בניסוחים שלהם ולרוב גם בצדק אבל פה הלכת קצת רחוק לדעתי..

פורסם

menas עורר את חמתי כי הכניס מילים לפי וקשר לראשי כתרים לא לי,

ולא כי הוא מחזיק בדעה שונה משלי בקשר ליכולותיו של מעבד כזה

או אחר, זו מדינה דמוקרטית וכל אחד רשאי להחזיק

בכל נושא באיזו דעה שיחפוץ (לרבות מעבדים :silly: )

פורסם

menas עורר את חמתי כי הכניס מילים לפי וקשר לראשי כתרים לא לי,

ולא כי הוא מחזיק בדעה שונה משלי בקשר ליכולותיו של מעבד כזה

או אחר, זו מדינה דמוקרטית וכל אחד רשאי להחזיק

בכל נושא באיזו דעה שיחפוץ (לרבות מעבדים :silly: )

האמת שאתה צודק, אני לא אומר אחרת..רק חבל על האנרגיה ..

פורסם

1)אני מצטער אם זה נראה כאילו הכנסתי מילים לפה של האנשים,יתכן שאתה לא הבנת אותי נכון/אני לא הבנתי אותך נכון.

2)לאחר מחשבה עמוקה על הנושא,אכתוב לך את משנתי בנושא:

אם אתה משחק למשל בmass efect,dragon age,PES,FIFA,COD וכל מני פורטים שהם בפרוש לא כבדים יותר מדי-באמת שאין צורך ב2500 וסביר להניח שה2100 יספיק.

לעומת זאת,אם אתה משחק במשחקים שעלולים להשתמש יותר בריבוי ליבות (בד"כ חצי-פורטים) כגון:crysis1 (לא דוגמא כ"כ טובה,בעיקר בגלל המנוע הבזבזני),BF3 (שבו תהיה השקעה מיוחדת בגרסאת המחשב,לרבות DX11 וכנראה גם ריבוי ליבות) יתכן שיווצר צוואר בקבוק כלשהו.

נכון,הצוואר בקבוק הזה לא יהיה רציני במערכות בינוניות אבל במערכות מבוססות על כ"מ חזקים (6950) בהחלט כדאי לשקול את ה2500.

בגלל זה,ה2100 נדחק למקום שבו הוא שימושי רק במקרים מסויימים מאוד,מתי שמשתלם להשקיע את ה200 ש"ח הנוספים לעלות לX4 שזה כאשר הכ"מ חזק יותר והמשחקים שירוצו לא אמורים להיות "כבדים במיוחד" כדוגמת CRYSIS1 או BF3.

כל זה כמובן בלי שום נבואות על העתיד,כיוון הנבואה ניתנה לשוטים.

אם אתה מתנגד למשהו ממה שאמרתי,אתה מוזמן להביע את דעתך. אני מקווה שזה יהיה בלי עוד פעם ללא "סילופים" ודומיהם.

פורסם

ההתנצלות התקבלה, רק בן אדם מודה על טעות ולא ממשיך להתנגח או לחילופין נעלם מהדיון, ועל כך מגיע לך :xyxthumbs:

2100 עם כרטיס חזק לא יוצר צוואר בקבוק במשחקים המשתמשים בריבוי ליבות, הוא הולך ראש בראש עם מעבדי HIGH END

4 ליבות מבית AMD. צרפתי גרף מדיון אחר שפתחת פלוס גרף נוסף ובהם ניתן לראות את התמורה הנהדרת לכסף המתקבלת ממעבד זה.

ה 2100 חזק משמעותית מה 540 למעשה בלא מעט משחקים הוא מציג ביצועים טובים מ ה 750

השוואות נוספות ניתן לראות כאן http://www.anandtech.com/show/4083/the-sandy-bridge-review-intel-core-i7-2600k-i5-2500k-core-i3-2100-tested/20

CPU_01.png

35041.png

רוב המסכים עובדים ב 60 הרץ כך ש FPS מעל 60 הוא חסר משמעות ומי שמחפש לחסוך ולוקח את ה 2100 כמעט ולא מתפשר על דבר,

אלא שוב אם מדובר על ריבוי מסכים ומערך כרטיסים, ה I3 חדש מתאים לכל מי שמחפש מחשב משחקים חזק בטווחים 2400-4000 ש"ח

פורסם

אני מסכים איתך לגמרי שלא יווצר צוואר בקבוק,מה שאני אומר זה שבמשחקים הממש כבדים שמשתמשים בריבוי ליבות והם אינם פורטים "זולים" (לדוגמא,BF3) יתכן שזה יגביל מעט עם כרטיס כמו ה6950/כרטיס high end עתידי.

למי שלוקח מפרטי בסביבות ה4000 הייתי ממליץ לקחת כבר את הI5.בדבר בסיסי כמו מעבד לא הייתי ממליץ לקחת "סיכונים" בכל הקשור לצוואר בקבוק עתידי (בעיקר מהסיבה שכמעט תמיד,קניית מעבד פירושה "חתונה קתולית" עם המערכת).

לא הייתי ממליץ על הכרטיס הזה למפרטים של 3000 ומטה (עוד פעם,לנטו גיימינג) מהסיבה שהמעבד הזה יקר מדי לפלח שוק זה,עדיף להשקיע בכ"מ ולקחת את הAthlon X4.

בכל מקרה אחר בו יש שימוש בHT (תכנות,גרפיקה וכדומה) תדיר הייתי ממליץ על ה2100 כמעט לכל מפרט גיימינג.

מעבר לזה,יש לי קצת בעיה עם הגרפים האלה מהסיבה הפשוטה שה2100 לא נבדק בהם וגם הם לא משחקים מי יודע מה אידיאלים בשביל לבדוק "ביצועים בפועל".

פורסם

פרסתי בפניך את מכלול השיקולים והבנצ'ים התומכים אך אתה בשלך, זכותך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים