עבור לתוכן

בכמה הE5300 טוב יותר מהE2160?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל אני אצטרך אחרכך לעדכן ביוס ואני לא רוצה לעשות את זה...

אבל הבדל גדול ב2 המעבדים האלה מבין הE2160?

פורסם

אתה לא צריך לפחד מעדכון BIOS. זאת לא פעולה כל כך מסובכת (אם הסתדרת עם OC אז בטוח שתסתדר גם עם זה). אמנם נכון שלא צריך לעדכן BIOS כך סתם, אבל גם אין שום סיבה שלא לעדכן BIOS אם יש בכך צורך.

ההבדל בין המעבדים בא בעיקר לידי ביטוי בתדר (ובכך שהמעבדים של סדרת E5xxx הם אוברקלוקרים טובים יותר).

לכן שיפור יהיה, אבל לא הייתי מגדיר אותו גדול. זה יאפשר לך לעשות כל מה שאתה מצליח לבצע היום עם המעבד שלך ב-OC, אולי אפילו יהיה עוד שיפור קטן.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה, אני מעדיף ללכת על הE5300 ולא לקחת סיכון מיותר עם הביוס, תודה רבה לך ואני מקווה שאני אראה שינוי גדול... המעבד שיש לי ממש ממש אבל ממש דפוק.

פורסם

אני רק רוצה להדגיש שוב שאתה לא צריך להימנע מעדכון ה-BIOS בכל מחיר. ואם יש לך אפשרות לקנות מעבד בתדר של 3.0GHz~ לדעתי זה עדיף ויחסוך ממך בעתיד התעסקות עם OC.

פורסם
  • מחבר

אני אחשוב על זה, אבל כל העיניין מסובך, אתה בטוח ב100% שאני אצטרך לעדכן ביוס?

מה זה לעדכן ביוס? להוריד משהו מהאתר של ASUS ופשוט להתקין לא?

פורסם

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, יש כל מיני דרכים, זה מאוד תלוי איך Asus מאפשרים לעשות זאת בדגם הלוח שלך.

בעקרון, כן, זה להוריד קובץ (או קבצים) ואז להתקין אותו לפי סדר פעולות מסוים. המלצתי לך ואני עדיין ממליץ לקרוא על הנושא בחוברת לוח האם שלך (או באתר היצרן) כדי להכיר את התהליך. רק לאחר שתדע במה מדובר תוכל להחליט אם זה מסובך לך או לא.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה, עזרת לי מאוד, אני אבדוק את העיניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים