עבור לתוכן

ייעוץ וחוות דעת על מחשב DELL לפני קניה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש וחשבתי על האופציה הבאה:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm

התקציב הוא עד 5000 ש"ח אבל עדיף פחות,

השימושים למחשב הם דיי מגוונים, החל מתכנות, עיבוד וידאו, שימוש כ-HTPC ושיוכל להריץ קצת משחקים ברמה מינימאלית.

חלק מהסיבה שחשבתי על מחשב זה שלפי הבנתי הוא מציע את כל הדברים הכי חדישים כך שיוכל לשמש אותי בשנים הקרובות וגם בגלל האחריות ל-3 שנים.

רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל ואם יש עדיפות למשהו אחר אני פתוח להצעות,

בתודה מראש

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם
  • מחבר

??? ??? ???

פורסם

למה מחשב נייד?

גם לא תיארת את הצרכים בנוגע למשקל, זמן סוללה וכו'

פורסם
  • מחבר

מחשב נייד כי אני סטודנט בעיקר וגם מפני שאני רוצה שישמש כמחשב מולטמדיה שאוכל להעביר בין כמה מקומות בבית,

לגבי משקל לא נראה לי שתהיה בעיה מיוחדת אני יודע שאני לא רוצה מחשב יותר גדול מ-14 אינץ,

סוללה לא כל כך מדאיג אותי כי אני תמיד אהיה בסביבת חשמל אבל כמובן שעדיף כמה שיותר אך זה לא בעיה.

פורסם

אז אתה בכיף יכול לחסוך במחיר, משום שמה שאתה מבקש הוא לא בשמיים ועדיף לחסוך את הכסף. אם אתה רק עכשיו הופך לסטודנט במשהו שכולל תכנות אז דע מראש שהתכנות ממש לא כבד.

זה יותר הכיוון

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-380m.htm

(שדרוג ל4GB יכול להיות כדאי)

ויש עוד אפשרויות

פורסם
  • מחבר

אני בעד לחסוך אם אפשר כמובן אבל:

1. אין למחשב יציאת HDMI חשוב לי מאוד.

2. המחשבה שלי כמובן כל עוד מתאפשר היא לקנות את ההכי טוב שניתן בכסף.

3. אני חשבתי להשקיע במחשב עם יכולות יותר ממה שאני צריך כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן.

פורסם

כיום לא שווה להוציא עוד 2000 ש"ח רק במחשבה על עוד שלוש שנים, משום שזה תחום חם ועוד שלוש שנים המחשבים לא רק יהיו מתקדמים יותר משמעותית (כמו היום יחסית ללפני שלוש שנים) אלא שהמחשב שלך יהיה עם בלאי ונתון בסיכון גבוה לתקלות. חבל.

אם אתה מחפש מחשב עם HDMI, אז חפש מחשב עם HDMI ותנסה שהוא לא יעבור את ה 3000 ש"ח - רק אחרכך תעבור הלאה

פורסם
  • מחבר

אני מבין את מה שאתה אומר אבל אני מסכים עם זה חלקית היות ובכל תחום טכנולוגי/אלקטרוני יש שינויים תכופים,

ככה שאם בכל דבר נקנה משהו פחות מהטוב שיש באותו הרגע תמיד נפגר אחורה !

לכן, אני מעדיף לקנות הכי טוב במסגרת הסכום שאני מוכן להשקיע, השאלה שלי האם המחשב הנ"ל שאני חושב עליו טוב מספיק האם חברת DELL בעלת שירות מספיק טוב והאם איכות הבניה שלו טובה וכן הלאה... ?

פורסם

זה לא נכון מה שאתה אומר, יש די הרבה תחומים שבהם כדאי להשקיע קדימה. רמקולים, כרטיסי קול, נגנים, או דברים שמוסיפים לעבודה חלקה.

זה לא שווה להשקיע במחשב נייד לצרכים שלך. עוד שלוש שנים יש גם סיכוי טוב שהוא יתחיל להתקלקל. זה פשוט לא שווה את זה

וגם אין סיבה טובה לא לרכוש אז מחשב אחר.

בכלאופן, ה vostro הם די טובים מבחינת איכות בנייה, גם ה ASUS

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, אוקי תודה על העזרה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים