פורסם 2011 באפריל 1214 שנים שלום קניתי מדפסת hp 6500 האם צריך לשלם על חיבור קו נוסף בשביל לקבל פקסים? הבנתי שאם מחברים על קו הטלפון לא מקבלים פקסים בזמן שימוש בטלפון כמו כן האם אפשר למנוע מצב כזה חוץ מלצעוק לאף אחד לא לדבר בטלפון שזה לא מעשי ב לשלם על קו נוסף שזה די מיותר לכמות שאני משתמש
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים לי יש קו טלפון של 012 וכל פעם שיוצא לי לדבר עם השרות לקוחות שלהם הם מציעים לי קו טלפון נוסף ללא תוספת תשלום.אני ממליץ לך לבדוק את הנושא מול מפעיל הטלפון שלך.
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים אם יש לך מעט פקסים נכנסים אז מה הבעיה לפנות את קו הטלפון כאשר אתה צריך לקבל פקס מתוזמן?אם אתה מחובר לסלקום אז יש להם שרות ללא תשלום של קבלת פקס לתא הקולי שלך, ואחר כך בכל עת שתרצה אתה יכוללהעבירו להדפסה בכל מכשיר פקס שלידו אתה נמצא - בבית, בעבודה, בבית מלון.
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מחבר דיברתי עם בזק. הנציג אמר שעלות קו נוסף 100 שח בנוסף ל 25 שח תחזוקה כל חודשדיברתי עם אדם שיש לו אותה תשתיתהאם יש מענה קולי כך שבמידה והקו לא פנוי ניתן לקבל אח"כ את הפקס
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים דבר עם הוט - נסה לקבל מהם הצעה מתחרה - ולמען הסר ספק - אני לא מהאוהדים של הוט
פורסם 2011 באפריל 1414 שנים HOT - טעות חמורה.אני מתקשה להבין איך יש עדיין לקוחות חדשים ששוקלים להצטרף אליהם לאור כמות התלונות המדהימה וחומרתן.מי שחותם בעיניים פקוחות על חוזה בידיעה שזו חברה שמפרה ומרמה את לקוחותיה ברגל גסה וללא צל של בושה - מגיע לו בוז עמוק וחוסר אהדה בעת שיקלע לצרה ויבכה בפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.