פורסם 2011 באפריל 1114 שנים הHD הוא חדש מהחנות - עוד לא הוגדר או חובר = כלוםוהHD הישן יש עליו את מערכת ההפעלה הנוכחיתהאם ישנה דרך פשוטה לחבר את החדש = ומיד בתחילת האיתחול להתקין עליו מערכת חדשהמבלי שתיתנגש עם הישנה ? > אותה אני כבר לא צריך - אבל רוצה לישמור את כל המידע שהיה על הישן כגיבויצריך המלצות ולהבין את שלבי התהליךתודה מראש
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים לא צריך לעשות שום דבר מיוחד בשביל זה. כל עוד מוגדר שיבוצע boot מהדסיק הקשיח החדש והbootloader יושב עליו אחרי ההתקה זה כל מה שנדרש.
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים מחבר לא צריך לעשות שום דבר מיוחד בשביל זה. כל עוד מוגדר שיבוצע boot מהדסיק הקשיח החדש והbootloader יושב עליו אחרי ההתקה זה כל מה שנדרש. מנסה להבין מה בידיוק עושים : 1. אני מחבר את ה HD החדש במקביל ליישן = עליו ישנה כרגע מערכת הפעלה 2. מאתחל את המחשב דרך ה CD > עליו יש תקליטור מערכת הפעלה 3. ואז מן הסתם זה שואל אותי היכן להתקין מערכת הפעלה ( ו התוכנה מבצעת אוטומטית את מה שדרוש בהגדרות איתחול דיסק חדש מהקופסא? 4. מערכת הפעלה חדשה מותקנת = למעשה מקבילה לישנה ובאותה גירסת XP 5. ומה הלאה באיתחול הבא ? פשוט מגדירים את הHD החדש כראשון בתהליך ? מעולם לא ביצעתי כזה דבר עם SATA >> ואני רוצה להבין במדוייק למה אני ניכנס : תודה לכל מי שעוזר
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים זה לא משנה שום דבר מבחינת זה שזה SATA. פשוט בIDE הייתי חייב לדאוג לחיבור פיסי ומיקום של ג'אמפר וזה זה בכלל לא נחוץ.מה שאתה צריך לעשות זה בדיוק מה שתיארת.
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים מחבר זה לא משנה שום דבר מבחינת זה שזה SATA. פשוט בIDE הייתי חייב לדאוג לחיבור פיסי ומיקום של ג'אמפר וזה זה בכלל לא נחוץ. מה שאתה צריך לעשות זה בדיוק מה שתיארת. THX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.