עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודים ומשחקים בינוניים בתקציב 4000-5000 שקל

Featured Replies

פורסם

קנייה יכולה להיות בישראל או להזמין מחו"ל, לא הכי משנה (צריך להיות אבל ממקום בר הזמנה, מחשב נייד נהדר בסין\יפן לא יעזור לי במיוחד).

מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס (סטודנט - מקצוע הומני, אין צורך בחישובים גרפיים), משחקים בינוניים (SC2, WoW - יםRPG מזדמנים פה ושם), מוזיקה וסרטים.

גודל המסך? עדיף 13", גם 14" יהיה סביר.

משקל רצוי? 1.5 - 2.5 ק"ג (עדיף מן הסתם בצד הנמוך יותר), יתרון גם לעובי מצומצם.

האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממשחקים אני לא מצפה לזמן סוללה ארוך, לגלישה ואופיס 4 שעות פלוס עם בהירות בינונית (או יותר).

האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI.

בלוטות? כן.

גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אפילו, לא קריטי.

צורב DVD? מבחינתי לא חייב בכלל כונן אופטי.

האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד, לא חובה.

האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus.

אני כבר מצהיר מראש שאני לא סגור לגמרי על הרמת החשיבות של הביצועים המשחקים, אני כל הזמן מתנדנד בין ניידים עם כרטיסי מסך יותר חזקים (שקלתי את הM11X בהתחלה, אבל המסך קטן מדיי), לניידים קלים יותר עם זמן סוללה גבוה יחסית (כמו הU35 או U33 של Asus).

הA42-JA גם מצא חן בעיניי בגלל הכרטיס מסך והמעבד, אבל יהיה לו זמן סוללה של שטיח.

כן הייתי מעדיף כרטיס מסך Mid-end, אני לא בונה על Crysis 2 וSkyrim, אבל להריץ את SC2 בהגדרות אולטרה ב1366*768 יהיה נחמד. G310M הוא לא כרטיס למשחקים בכלל, והוא לא ישרת אותי.

רזולוציה מעל 1366*768 יתרון, לא חובה - אני יודע שזה נדיר ויקר בגדלים האלו.

עדיף לא לחרוג עם התקציב וגם לא להגיע לגבול העליון שלו, אבל אני לא אפסול גם ניידים קצת מעבר לתקציב אם הם מעניינים.

פורסם

ה-PROBOOK 4430S החדש של HP יהיה פיתרון טוב לדרישה שלך.

עם מסך 14 אינצ', במשקל של כ-2 ק"ג ובעובי של 2.5 ס"מ הוא נכנס תחת הגדרות המשקל והנפח שאתה מחפש.

בנוסף החומרה שלה מספיק חזקה להריץ משחקים קלים-בינוניים ולאפשר זמן עבודה ארוך יותר מהדרישה שלך.

מבחינת ביצועים המעבד הגרפי בליבת ה-SB מקביל פחות או יותר ל-HD5450 של AMD ולכן אני לא חושב שקיים כרגע נייד 13 אינצ' עם כרטיס מסך טוב משמעותי.

לצורך חיסכון במשקל ניתן לפרק את הכונן האופטי ולחסוך ע"י כך עוד כמה גרמים.

המחשב נמכר בארץ על ידי יבוא אפור בשלב זה וצפוי תוך זמן קצר להגיע בשיווק רגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים