עבור לתוכן

הזמנת מחשב נייד דרך האינטרנט + משלוח ( מחו"ל ) - המלצות והסברים

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להזמין LENOVO W520 מאתר בחו"ל כדי לקצץ עלויות ,

ואני זקוק לאתר אמין שיש לו שירותי משלוח לישראל והוא מציע מחיר טוב ,

למישהו יש המלצות ? טיפים בנושא ?

תודה !

פורסם

יש בשביל זה סטיקי...

פורסם
  • מחבר

הסטיקי לא מספיק טוב כדי באמת להשתמש בו , קראתי אותו ועדיין לא ברור לי מה כדאי ,

וגם לא מופיעים בו כתובות אתרים מומלצים עם מחירים טובים ששולחים לארץ , אז מי שגם התנסה

או כן מכיר אשמח אם ישתף ויעזור

בנתיים מצאתי את זה פה בארץ :

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=427638U&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

מה אתם אומרים ? איך המחיר ?

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקנות מחשב יותר טוב , את ה dell xps 15 החדש.

פורסם
  • מחבר

נו חברים , שמישהו ירים את הכפפה ויתן את דעתו ? למה אין עזרה בפורום הזה ? למה הוא טוב אם אין תגובות ? עוד לא קיבלתי תשובה אחת נורמאלית פה

פורסם

יש סיבה שאתה פותח דיון חדש? הדיון המקורי שלך עדיין יכול לשמש לשאלות האלו.

יש לך אפשרות להזמין את הלנובו מהאתר שלהם בארה"ב עם חברה כמו Mustop ששולחת לארץ.

פורסם
  • מחבר

אני פותח דיון חדש כי הדיון הקודם פשוט לא קיבל יחס ושום תשובה נורמאלית , הפורומים האלה נועדו לעזור לפונים , לא ? יש פה אנשים

שמתיימרים להיות מומחים ולעזור לפונים לא ? בנתיים לא קיבלתי תשובה אחת נורמאלית ממכם , לא ברור לי איזה מחשב יותר כדאי , האם יש המלצה

לחנות שממנה אוכל להזמין מחשב נייד בזול , אז במקום לענות בחוסר חשק ולעשות טובה שאתה / אתם עונים תעשו לעצמך רענון ותפיחו חיים בפורום הרקוב הזה , כי כפי שאני רואה כמעט אף אחד שמעלה פה שאלה נמצאת לו תשובה מספקת וחבל שהפורום הזה שהיה פעם ה-מקום להתייעצות הפך להיות פורום עייף , עצל וחסר מקצועיות .

תודה

פורסם

אין ספק שעם הגישה הזו התגובות יזרמו. :s07:

חוסר מענה על שאלה שלדעתך דחופה, היא לא סיבה לפתוח דיון נפרד.

אני מתנצל בשמי ובשם האנשים פה שיש לנו עוד עיסוקים למעט יעוץ בפורום. :facepalm:

לגבי הנייד שהצגת, הוא נופל בקטגוריה של עדיף לצורך מה? מבחינת חוזק נתו, הלנובו עדיף. למשחקים כנראה שהדל עדיף.

את הדיון הזה יש לבצע בהודעה הראשונה ולשם אני אפנה מעתה (הדיון בהודעה הזו נגמר מבחינתי) מה גם שאת כל התשובות קבלת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים