עבור לתוכן

מעוניין בנגן

Featured Replies

פורסם

שלום... :D

יש לי יומולודת בסוף ינואר ואני מעוניין בנגן אודיו חדש ומצוחצח, כרגע יש לי דיסקמן של אייווה מלפני איזה 4 שנים ואוזניות קוס פורטה פרו, עכשיו, חשבתי לעצמי שיהיה הכי כדאי לי לקנות נגן שמבוסס על דיסק קשיח, אבל איזה?

ראיתי שמדברים רבות וטובות על הנגן של iriver או על ipod ורציתי גם לדעת עם אני אוכל להעביר שירים מדיסקים רגילים אל תוך נגנים האלו, והאם גם מפטיפונים?

מה ההבדל באיכויות הסאונד בין שני הנגנים?

תודה רבה... אהה וגם להזמין מהאינטרנט נכון...?

:D

פורסם

לך כמה דפים אחורה, היו הרבה ת'רדים של iPod Vs. iRiver.

לגבי שאלתך השניה, ניתן לעשות זאת בקלות מדיסקים, בעזרת כל תוכנה שעושה RIP, אודיוגראבר לדוגמא. מתקליטים זה קצת יותר קשה. תצטרך לחבר את הפטיפון לכניסת ה-line-in של כרטיס הקול, ולמצוא תוכנה שתקליט את זה למחשב, ואז להמיר את הקובץ ל-mp3.

פורסם

בarchos ואני חושב שגם בiriver יש כניסה שיכולה לקודד אז לא צריך את המחשב בכלל :-X

פורסם

אבל צריך להגביר את הפטיפון כמובן....

פורסם

בarchos ואני חושב שגם בiriver יש כניסה שיכולה לקודד אז לא צריך את המחשב בכלל :-X

אכן, לאייריבר יש פשוט קידוד במקום. תחבר את הפטיפון, תכוון להקלטה +קידוד. וזהו!

אגב, לדעתי כדאי לך לקנות את הIHP-120 ב2550 בארץ או אם אתה יכול מחו"ל יש חנויות שמוכרות אותו ב350-360($)

פורסם

אבל צריך להגביר את הפטיפון כמובן....

בשביל מה צריך להגביר את הפטיפון?

אני לא חושב שיש צורך בשום הגברה :-\

פורסם

חבל סתם להתווכח, תנסה, אם חסר משהו, תגביר אותו...

מאקסימום תקליט מהרמקולים, יש ל-120 מיקרופון חיצוני, האיכות אומנם נמוכה יותר אבל זה הרבה יותר קל.

פורסם

למה צריך להגביר את הפטיפון? כי אות מהפטיפון מגיע לא מוגבר, בגלל זה בכל מגבר שאין כניסת phono צריך לחבר PHONOSTAGE לפני המגבר (דרגת קדם הגברה לפטיפון) במגברים עם כניסת פטיפון הPHONISTAGE נמצא כבר בתוך המגבר פשוט.

פורסם
  • מחבר

טוב אז בקיצור שהאייריבר ממש מומלץ ועונה לי על הצרכים... אז אני אנסה להשיג אותו איכשהו אולי מאיזה חבר שיהיה בחו"ל... אז על העזרה כולם :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים