עבור לתוכן

מחפש המלצה על מצלמה

Featured Replies

פורסם

אם הייתי מוסיף ל550D משהו אז הייתי מוסיף צג קטן כמו של הD90 ואז אולי היה שווה לשדרג...

מבחינה מסורתית "הצג הקטן" (העליון) הוא שריד מימי ה-SLR ומאפיין את המצלמות מהקו החצי-מקצועי ומעלה אצל רוב היצרנים (חוץ מאשר אצל מינולטה עם ה-7D ואצל סוני עם ה-A100 וה-A700). מצלמות כאלו מובדלות מהמצלמות "העממיות" יותר בעוד דברים מלבד הצג העליון, בעיקר באיכות בניה טובה יותר ויכולת שליטה ופונקציונליות משופרים.

מאחר וה-600D היא מצלמת פתיחה קאנון באופן מכוון לא ישימו בה LCD עליון, לא שני גלגלי בקרה ויתקינו בה בעינית קופסאת מראות ולא פריזמה (מאפיינים נוספים של מצלמות חצי-מקצועיות ומעלה אצל רוב היצרנים). עניין של מיצוב.

that aside

אם מאן דהו לא מתעניין בוידאו וה-LV פחות חשוב לו, אזי ה-D90 שהוזכרה כאן עדיפה על ה-550D ואפילו על ה-600D בכמעט כל תחום ותחום.

פורסם

אחי המלצה שלי לך על canon d1000 מצלמה מעולה עם ביצועים אדירים למחירה. היא לא יקרה והיא מגיעה עם עדשה פשוטה של 18-55. המחיר שלה ישאיר לך מקום לעדשה טוב ותיק וחצובה טובה.

אני אישית משתמש במצלמה הזו.

הסוללה שלה מחזיקה להמון אבל המון המון זמן.

מזה המון זמן בשבילי ? כמה אלפי תמונות ואני לא צוחק מניסיון.

כשהייתי בארה"ב והיא הייתה חדשה צילמתי ביום יותר מ 600 תמונות וטענתי אותה רק כל איזה 3 ימים ואפילו פחות.

כדאי לך מאוד.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שוב שלום לכולם,

אני מחזיר את הפוסט הזה לחיים כי אני אהיה בארה"ב בשבוע הבא ואני צריך להחליט מה לקנות כמה שיותר מהר.

בהמשך למה שנאמר למעלה, אני אחזור על מה שאני מחפש:

למרות שיש לי כוונות להתעמק בצילום, אני מחפש מצלמה שקודם כל תצלם טוב על אוטומט. היא לא חייבת להיות SLR. אני רוצה זום גבוה. רצוי שהיא תעבוד על סוללות רגילות נטענות. לא אכפת לי אם היא תהיה קצת גדולה או כבדה. המצלמה תשמש בעיקר לצילום בטיולים (כלומר נופים).

תודה מראש על ההמלצות

פורסם

אז למה בעצם אתה צריך משהו מעבר ל-ZS10 או ה-F550EXR לדוגמא?

אם אתה מחפש יותר שליטה ידנית ויותר איכות תמונה אתה יכול לשקול את הניקון P7000 עם טווח של 28-200 "בלבד".

אם אתה ממש חייב טלה-פוטו מטורף יש את מצלמות הדמויות DSLR למינהן עם טווחי זום סביב X30. תזכור שהטלה-פוטו הקיצוני במצלמות אלו שימושי רק בתנאי תאורה אופטימליים וגם אז יחסית לא איכותי. בצילום טיולים ממוצע נדיר להשתמש בסופר-טלה.

ב-800 דולר אתה מקבל את הפנטקס K-R עם סט עדשות 18-55 ו-55-300. זה מכסה לך את רוב אפשרויות אורך המוקד והרבה יותר איכותי, במיוחד בתאורה לקויה. אבל זאת מערכת DSLR עם כל המשתמע מכך וגם דורשת ממך להיות מוכן להחליף עדשות. אפשר לקנות מתאם לסוללות AA.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאני באמת לא צריך משהו מעבר. אני לא חייב טלה-פוטו מטורף, זום של +\- 15 מספק אותי. אם נגיד שאני מחפש מצלמה מהסוג הזה בסכום של עד $600 מה הכי מומלץ? עוד דבר ששכחתי לציין זה שהוידאו לא מעניין אותי, לא אכפת לי שיהיה באיכות פחות טובה או שלא יהיה בכלל.

עוד שאלה של מתחילים: איך זה שה P7000 יותר יקרה מה ZS10 למרות שיש לה פחות זום ופחות מגה-פיקסלים?

פורסם

מחיר מצלמה (כמו כל מוצר) מוגדר בראש ובראשונה מהשוק אליו היא מכוונת וממחיר המתחרים. ה-ZS10 וה-P7000 לא שייכות לאותה קטגוריה ולכן לא ניתן למעשה להשוות בינהן על סמך נתונים סינטטיים בלבד.

מעבר לעניין שיווקי זה, ה-P7000 מציעה למשתמש איכות תמונה טובה יותר, יכולות שליטה מתקדמות וגוף איכותי יותר.

פורסם
  • מחבר

האם יש מצלמה של קנון שמתאימה לאותה קטגוריה? יש לי היום מצלמה של קנון ויש לי ניסיון טוב איתם.

פורסם

כן, ה-G12 היא המתחרה של ה-P7000 כשלדעתי ולדעת רוב הביקורות ברשת הן זהות עם יתרונות וחסרונות מינוריים לכל כיוון, כבעל קנון DSLR דווקא שמחתי לקחת לניסיון את ה-P7000 לגיוון נוסף ואני מאד מרוצה.

• 1 חודש מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים