עבור לתוכן

מהירות זוועתית לחו"ל

Featured Replies

פורסם

אני עם חיבור של 12 מגה, תשתית של HOT ובזק בינלאומי הספק.

בבדיקת מהירות ב-SPEEDTEST אני מקבל באמת 12 מגה לשרת בארץ, אבל כשבוחרים שרת בחו"ל מקבלים חושך בעיניים - המהירות יורדת לפחות ממגה!! וזה ככה בכל מיני ארצות, מארה"ב דרך שוודיה ועד סינגפור.

אני יודע שהמהירויות לחו"ל הן איטיות יחסית למהירויות בארץ בעיקר כי כולנו עובדים על אותו כבל תת ימי מסכן, אבל הבדל כזה גדול זה נורמלי?! נשמע לי ממש מגוחך שאני צריך לחכות חצי שעה כדי שייטען לי סרטון ביוטיוב!

כשמתקשרים לתמיכה מקבלים תמיד אותה תשובה "אנו מתחייבים למהירות בארץ ולא לחו"ל" אבל וואלה, יש הבדל בין לקבל מהירות יותר נמוכה לבין לקבל מהירות של 500 קילובייט!!!

זה נורמלי המהירות הזאת או שאני צריך לצעוק על מישהו?

פורסם

תתקשר לתמיכה הטכנית ותעשה את אותו הניסיון עם חבילת גיימר.

פורסם

רק גיימר יכול לשפר לך את זה אין לנציג תמיכה טכנית שום דבר לעשות בנידון גם אם הוא ממש רוצה אז חבל על השיחות שאתה מבזבז לתמיכה

פורסם
  • מחבר

עוד לא בזבזתי שום שיחה, לכן אני מתייעץ...

ולפי מה שהבנתי החבילת גיימר גם עולה עוד וגם לא באמת משפרת כלום, אולי את הפינגים במעט וזה ממש לא מעניין אותי בהתחשב בזה שאני לא גיימר.

אני מודע לזה שמהירויות לחו"ל הם בכללי נמוכות בארצנו, אבל אצל כל מחשב שבדקתי בסביבתי מתקבלות מהירויות של בערך 50-70% ממהירות החבילה, ואצלי זה פחות מ-10%, אז זה נראה לי מאד מוזר ואני מחפש איפה פה הבעיה.

פורסם

גיימר כן משפר לא ב 100% אבל משפר ואתה יכול לקחת בבזק בינלאומי גיימר

ללא התחייבות ולבדוק אם זה משפר לך את המהירות לחו"ל ואם זה לא מתאים לך תבטל.

אל תחפש בעיה כי אין זה פשוט ככה הספק מגביל תעבורה לחו"ל אין מדד לכמה הוא מגביל

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני אדבר איתם היום (זה תמיכה טכנית או שירות לקוחות?) ואראה אם הגיימר משפר משהו.

אגב, יש איזשהו הבדל בולט בין הספקיות השונות במהירות לחו"ל? משהו ששווה לעבור בשבילו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים