עבור לתוכן

כרטיס מסך דפוק ממודינג

Featured Replies

פורסם

שלום

במהלך סיוריי באינטרנט ראיתי פרויקט של מישהו אוסטרי שבוא צבע את אחת מכרטיסיו אז החלטתי לעשות את אותו מוד וקניתי את אותו צבע אקריליק בידיוק!!!! בכל מיקרה שמתי שיכבה אחת הכל טוב ויפה עובד אחרי שהוע רציתי לעושת עוד שיכבה כי בקושי ראו אז את וכאשר חיברתי נידהמתי ליראות שהמסך נידלק ואני רואה כל מיני צבעים מוזרים ואז התחלתי לנקות את הכרטיס עם חומר חיטוי (שבוא כבר הישתמשתי) והורדתי את הרוב ועדיין זה לא עובד...... איזה באסה הכרטיס READON 9000 PRO הלך..... פיפן אז אני מישתמש בFX 5200

טוב ניראה מה יש לכם להציע...

אחריות אין לי כי עוד קניתי את זה בארץ ואני באוסטרליה

ניראה מה עוד

פורסם

יכול להיות שצבעת גם את המגעים? יכול גם להיות שהצבע פוגע בליבה ובזכרונות.

תנסה לבדוק ולנקות שוב הכל, אם לא עובד אז תקנה כרטיס חדש.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח:))

איזה בעסה

הייתה קודם צריך להתאמן על הכרטיס החרא שלך ולא על הטוב:))

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי נגיד שהיה קצר זה נהרס או פשוט אני נקה את זה וזה יהיה בסדר אחרי שאין קצרים.... הבנתם כאילו האם הנזק היה בלתי הפיך

פורסם

השאלה שלי נגיד שהיה קצר זה נהרס או פשוט אני נקה את זה וזה יהיה בסדר אחרי שאין קצרים.... הבנתם כאילו האם הנזק היה בלתי הפיך

פורסם

רוב הסיכויים שכן . עם הייה קצר אז הוא כנראה נשרף .

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח:))

איזה בעסה

הייתה קודם צריך להתאמן על הכרטיס החרא שלך ולא על הטוב:))

צודק....

פורסם

אני דווקא הייתי בונה יותר על צביעה של המגעים.

פורסם

כן... מספיק שהצבע מקצר (באם הוא אכן מוליך) שתי הלחמות של נגדי CMS למשל, הדבר יכול לגרום לנזק בלתי הפיך, כמו שינוי או שריפת רכיב כלשהו, אך יש גם סיכוי שתצליח להחזירו לתפקוד

פורסם

על כל הכרטיסים קיימים רכיבים קטנים שצריכים להתקרר (נגדים, דיודות וכד'). בד"כ חשיפה ישירה לאוויר מספיקה - אין צורך בהתקן קירור. יכול להיות ש"חנקת" כמה מהרכיבים האלו והם פשוט נשרפו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים