עבור לתוכן

האם מעבדי אינטל החדשים מייתרים הצורך בכרטיס גרפי (שימושים בפנים)

Featured Replies

פורסם

+1

גם בלוח ATX כרטיס המסך יכול לחסום גישה לחיבורים חשובים. במקרה הזה כל מקרה הוא לגופו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מקבל בנוגע לגודל הלוח.ושוב תודה

שאלות,

האם ללוחות אם יש קירור משל עצמם?

אני שואל כי אני אתן עדיפות ללוח עם קירור פסיבי.

שאלה שניה, אני רוצה לוח עם כל החיבורים שכדאי שיהיה.

האם esata זה מאסט או שלוח עם usb3 יספיק?

פורסם

כל הלוחות שאתה קונה מקוררים פסיבית. הקירור הוא פשוט לחלק מהשבבים שעל הלוח שבאופן כללי לא פולטים כמות גדולה של חום מלכתחילה.

אתה גם צריך להבין עוד משהו על קירור פסיבי (אם כי כאן לא הפורום המתאים לכך ולכן אקצר). גוף הקירור, יהיה אקטיבי או פסיבי, בסך הכל עוזר לפנות את החום מהרכיב אל חלל המארז. משם צריך שתהיה במארז זרימת אוויר נאותה כדי לפנות את החום מתוך המארז החוצה. לכן, בכל מקרה אתה צריך לפחות 2 מאווררים במארז (1 מקדימה מכניס ואחד מאחורה מוציא ). היום אין בעיה לקנות מאווררים שקטים כך שאם אתה שואל בגלל עניין של רעש, אתה יכול להיות רגוע. המלצות והמשך דיון בנושא יש לעשות בפורום 'קירור'.

לגבי eSATA:

1. אם יש לך התקנים בעלי ממשק החיבור הזה אז הרי שחשוב שיהיה לך אותו גם במערכת החדשה. גם אם אין חיבור כזה בלוח האם תוכל לקנות מתאם ולהפוך את אחד מחיבורי ה-SATA ל-eSATA.

2. אם אין לך התקנים בעלי ממשק החיבור הזה ואתה שואל יותר בגלל כוונה לקנות בעתיד התקן אחסון חיצוני, אז אתה בהחלט יכול לבנות על-כך ש-USB 3.0 יספיק לך (וכאמור, תמיד תוכל להוסיף eSATA במקרה הצורך).

פורסם
  • מחבר

תודה, אז ה-esata מבחינתי מפסיק להיות שיקול.

הסתכלתי במפרט לוח של אסוס ובין שאר התכונות היה מצויין שם fanless design

זה מה שהטעה אותי.

קשה לבחור אבל בנתיים קורץ לי הלוח הזה

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270&products_id=33156

אולי למישהו יש מה להגיד עליו..

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק את המפרט של הלוחות:

1. DH67BL של Intel.

2. הלוח DH67CL של Intel (בגודל ATX).

3. הלוח H67M-GE של ASrock.

הערה: כמובן שכל לוח שכזה יש לקנות בגרסת B3 (מופיע בסוף שם הדגם, ומומלץ לוודא זאת במועד הקנייה).

הערה 2: אם אינך זקוק ל-4 חריצי זכרון ואתה מסתפק רק ב-2 אז אפשר להוזיל את עלות הלוח עוד קצת.

כל הלוחות הנ"ל מאוד משתלמים (היצע תכונות מכובד ביחס למחיר). שים לב שהלוח שאליו קישרת הוא בגודל mini-ITX וכמעט שלא מכיל שום חריצי הרחבה. אם לוח כזה מספיק לך אז הלוח הנ"ל הוא בחירה טובה כמו כל לוח אחר, אך מכיוון שציינת שאתה קונה מארז Midi-Tower אני לא רואה סיבה למה לא לקנות לוח בעל היצע חיבורים מעט גדול יותר, בייחוד כשהוא זול יותר.

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ לך לבדוק את המפרט של הלוחות:

1. DH67BL של Intel.

2. הלוח DH67CL של Intel (בגודל ATX).

3. הלוח H67M-GE של ASrock.

הערה: כמובן שכל לוח שכזה יש לקנות בגרסת B3 (מופיע בסוף שם הדגם, ומומלץ לוודא זאת במועד הקנייה).

הערה 2: אם אינך זקוק ל-4 חריצי זכרון ואתה מסתפק רק ב-2 אז אפשר להוזיל את עלות הלוח עוד קצת.

כל הלוחות הנ"ל מאוד משתלמים (היצע תכונות מכובד ביחס למחיר). שים לב שהלוח שאליו קישרת הוא בגודל mini-ITX וכמעט שלא מכיל שום חריצי הרחבה. אם לוח כזה מספיק לך אז הלוח הנ"ל הוא בחירה טובה כמו כל לוח אחר, אך מכיוון שציינת שאתה קונה מארז Midi-Tower אני לא רואה סיבה למה לא לקנות לוח בעל היצע חיבורים מעט גדול יותר, בייחוד כשהוא זול יותר.

יופי, תודה רבה.

אני מתכוון לקנות מפנדה, לא רואה שם את הלוח של astrock אבל האינטלים ישנם וה-dh67cl נראה נחמד

הנה כל המועמדים מפנדה

http://www.pandas.co.il/default.php?page=1&cPath=609_270&sort=&sf=0&f115=1066&fcid=200

אם לא יספרו לי על לוח עדיף כנראה שאלך עליו (dh67cl).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים