עבור לתוכן

נתב N מומלץ להחלפת נתב N קיים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי Edimax 6504 בערך 3 שנים והוא נתב נוראי, האכיל אותי מרור כל הזמן הזה וגם כשהחלפתי אותו זה לא עזר ממש.

(ה uptime שלו אף פעם לא עובר את הכמה ימים, לפעמים הוא נכנס ללופ של חצי שעה-שעה שהוא עובד לכמה דקות ומאתחל את עצמו וכו וכו') בקיצור נכנעתי ואני רוצה לקנות נתב N חדש.

יש פרמטר אחד ויחיד שקריטי לי:

יציבות. אני לא רוצה למצוא את עצמי מאתחל את הנתב פעם-פעמיים בשבוע וגם לא בחודש. מחפש נתב שנשא למעלה וממשיך לעבוד יפה לאורך זמן גם אני מקשה עליו עם uTorrent או כל דבר אחר.

דברים אחרים כמו חיבור USB , Gigabit או סתם דברים אחרים יכול להיות נחמד.

הנתב יהיה ממוקם במקום שלא מאוורר טוב אז כל נתב עם נטיה להתחמם נפסל מבחינתי.

אשמח גם יהיה מדובר בנתב שיצא לשוק יחסית מאוחר יתר מאחרים, מעדיף להמשיך לקבל עדכוני קושחה לאורך כמה שיותר זמן.

הנתב שלי "כרגע" מחובר לADSL 10 ובאופן חוטי למחשב, xtreamer, ומדפסת רשת משולבת.

באופן אלחוטי ללפטופ, smartphones, wii וכו. מידי פעם עוברים אצלי עוד כל מיני פלאפונים ומכשירים שאני מחבר אלחוטית.

אני לא מוכן להתקרב שוב לנתב Edimax וגם את ה DIR-655 פסלתי (יש לי חבר שאומר שהוא צריך לאתחל אותו לפעמים וזה מספיק בשבילי כדי לפסול אותו)

חשבתי על TL-WR1043ND של חברת TP-LINK אבל אני קצת חושש אם אני למשל מסתכל על הדירוג שלו באמזון הלקוחות מרוצים אבל לא והממוצע דירוג טוב אבל לא מדהים.

בקיצור - יש המלצות מיוחדות ?

אין מגבלת תקציב אבל כדי לחסוך "התחכמויות" אפשר להגדיר תקציב של עד 800, עדיף כמה שפחות.

פורסם
  • מחבר

ננסה לקבל תשובה אחרת:

מישהו יכול להעיד על היציבות של 1043 לאורך זמן ?

מישהו יכול להגיד דברים טובים במיוחד על הראוטר N החדש (לא edimax ולא dlink) שלו אחרי שהוא איתו חודשיים שלוש ?

מרשימת הראוטרים המומצלים של נט-צ'יף - איזה הייתם בוחרים אם אמינות ויציבות היו הקריטריון הראשי שלכם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים