עבור לתוכן

איך זה ייתכן??? (קשור לקולנוע, כנסו - נושא מעניין!)

Featured Replies

פורסם

שיהיה ברור שאני לא מנסה לרמוז בדיון הזה על ווארז או דברים אחרים לא חוקיים!!!

אני גולש לי בסאבסנטר ורואה בסרטים את הסרט "קיוב 2: היפרקיוב" בקולנוע

בעוד שכבר ראיתי את הסרט הזה לפני חצי שנה! (חצי שנה!!)

כנ"ל לגבי "The Hulk"

אני רוצה להבין איך זה ייתכן שסרטים מסויימים יוצאים בDVD לארצות בחו"ל בעוד שפה נזכרו להקרין אותו בקולנוע אחרי חצי שנה???

מה עם הסרט "יעד סופי 2"??

גם אותו שכחו או שהוא פשוט לא אושר לשידור? (???)

פורסם

הרבה מאוד סרטים שמוקרנים בארצות ברית לא מגיעים לישראל או מגיעים באיחור מהרבה סיבות.

קודם כל אנחנו ארץ די קטנה עם יחסית מעט אולמות קולנוע ולכן הרווחים שהסרטים יצברו יהיו די קטנים.

לרוב גם סרטים דורשים מסע פרסום, שלטים, פרסומות בטלוייזיה. ההשקעה לפעמים לא כדאית, במיוחד עבור

סרטים פחות קופתיים שספק אם יצליחו. הקהל הישראלי הוא די שטחי בכל מה שקשור לאיכות בקולנוע ולכן גם

לא תזכו לראות הרבה סרטים איכותיים בקולנוע, לרוב סרטי אקשן וקומדיות הוליוודיות דלות. יש יוצאי דופן אבל עדיין

הרבה סרטים לא מגיעים לכאן לא מעט סרטים ואלה שכן מוקרנים הרבה פעמים בסינמטק ולא בקולנוע מסחרי. לגבי סרטים כמו קיוב והענק, סרטים שלא זכו כמדומני להצלחה מסחררת בארה"ב לא ממהרים להגיע לכאן שוב בגלל אותם מניעים שהסברתי למעלה.

פורסם

בעיה שזה קורה לפעמים גם לסרטים של חברות גדולות שלהם בכול מקרה אין בעיה לשווק לארץ סרטים בהפרש קטן (מצידי גם ללא פרסום)

פורסם

וואלה "השגתי" את קיוב 2 באמת לפני חצי שנה.

פורסם

לגבי סרטים כמו קיוב והענק, סרטים שלא זכו כמדומני להצלחה מסחררת בארה"ב לא ממהרים להגיע לכאן שוב בגלל אותם מניעים שהסברתי למעלה.

ובצדק, קיוב 2 סרט גרוע מאוד. סוף מאוד מאוד שטחי ודפוק, כיאילו התסריטאים חשבו.. טוב... נגמרו לנו רעיונות דפוקים לסוף, שיהיה זה. שאף אחד לא יבין את הסרט.

הקטע הכי מרתק שם היה עם הבחורה העיוורת, והוא היה בידיוק לחצי דקה בסוף, זה עיצבן אותי מאוד.

דמויות מפגרות שאי אפשר להבין עליהן כלום, משחק די דפוק חוץ משל Neil Crone ששיחק את ג'רי, כמו שבאמת הוא צריך להיות.

מתלהב משטויות, רגוע, איש הייטק וחנון מדע וכל מה שקשור אליו ממוצא.

בקיצר, אם יגיע באמת לארץ (וראיתי את הטריילר שלו כשהלכתי לראות את ריבולושן), לא שווה להשקיע עליו את ה-33 שקל האלה.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי יעד סופי 2?

אני דווקא חושב שהוא דיי הצליח... אבל למה הוא עוד לא הגיע לפה!?

פורסם

סרט טוב

ראיתי אותו לפני כמה חודשים... (FD2)

פורסם
  • מחבר

סרט טוב

ראיתי אותו לפני כמה חודשים... (FD2)

אין ספק..סרט טוב והייתי מעדיף בהרבה לראות אותו בקולנוע!

פורסם

אכן, ראיתי את הפוסטרים של הייפר קיוב כשהלכתי לראות את רבולושנס, ופשוט נקרעתי מצחוק.

לא זוכר מתי ראיתי אותו אבל זה היה לפני יותר מחצי שנה, הרבה יותר.

אגב הוא פשוט גרוע, אחד מעולה - בהייפר קיוב פשוט הכניסו למלא חרטא והוא משעמם רצח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים