פורסם 2011 באפריל 1214 שנים מחבר אוקיי החלטתי לקחת את המפרט שלך שניצקי בלי שום תוספות500GB זה מספיק בשבילי אני בן אדם שרואה סרט ומוחק ישר לא מאכסן דבריםשאלה אחרונה:המפרט הזה מספיק חזק כדי להריץ WINDOWS 7 ושיעבוד עדיין מהר?
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים דבר אחד, אם אתה הולך על המפרט של שניצקי החלף את הספק+המארז, המארז הוא מארז מיני טאוור, והספק הוא על גבול הג'נרי.השילוב שגיל נתן הרבה יותר טוב.
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים bonod אתה מדבר שטויות (מסתבר שמדובר בהרגל)קרא על 2 הספקים המדוברים לפני שתכשיל את הגולשים במו מקלדתך
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים מחבר bonod אתה מדבר שטויות (מסתבר שמדובר בהרגל) קרא על 2 הספקים המדוברים לפני שתכשיל את הגולשים במו מקלדתך עכשיו לא הבנתי לגבי הספק :s05: אחד יותר יקר ואחד יותר זול אתה טוען שהזול יותר מביא ביצועים טובים יותר וזה נראה גם הגיוני כי לזול יש 430W ויקר יותר יש 400W, זאת הסיבה שהזול יותר טוב? אשמח אם באמת תביא לי קישורים למאמרים/סיקורים שמראים שמה שהבאת יותר טוב, אני תמיד מעוניין לקרוא וללמוד תודה :
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים הרי אתה עצמך מציע לקחת את המארז שבמפרט של גיל??????שניציקי אם אין לך ניסיון עם הספק הנ"ל והמארז הנ"ל, אז אל תציע ותבלבל את פותח הדיון.לו היית בודק!!!נראה לי שאתה פיתחת מן הרגל להטעות את כולם.
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים אין לי לויליות מיוחדת לאף רכיב גם אם הוא מופיע במפרט שאני כתבתיאמרתי בצורה מפורשת אם ימצאו אותם 50 ש"ח המארז של גיל עדיףאבל דברי על המארז והספק לא נפלו על אוזניים קשובות אלאעל אוזניים של מי שמחפש ריב ומדון בכל הזדמנות ובעיקר כשהוא טועהמהיום והלאה אין לי כוונה לנהל איתך שום סוג של שיח, חוצפן!
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים שמע שניצקי נראה כאילו אתה לא מוכן לקבל מישהו שחולק על דעתך, ואם לא ראית את הטרמלטק ולא עבדת איתו אז קבל מה שאומרים לך אף אחד פה לא כדי לריב איתך, ההפך הוא הנכון אתה מגיב בבוטות ולא מוכן לקבל כלום כשחולקים על דעתך.
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים מחבר מה לגבי הספק? יש לי את הכסף לספק היותר יקר אבל באמת איזה ספק עדיף יותר? הרגתם אותי
פורסם 2011 באפריל 1314 שנים אף אחד לא מתכוון להרוג פה מישהו,לא הייתי פה לכן התשובה התעכבה לה, את יכול בלב שקט ללכת על הספק המוצע במפרט שגיל נתן. את האמת על שני הספקים תגלה אם תשאל במדור מארזים וספקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.