פורסם 2011 באפריל 914 שנים שלום רב,כאשר אני נכנס לחיבורי רשת במחשב שלי התיקייה ריקה ולא מופיע בה חיבורי הרשת שלי אבל כאשר אני בודק בשורת הפקודה הוא מציג לי את פרטי החיבור של המחשב שלי,כאשר אני עושה רענן לתיקייה חיבורי הרשת הוא מציג לי הודעה ששירות חיבורי רשת לא זמין ויש להפעילו דבר אשר נראה לא הגיוני עקב כך שמזוהה לי הרשת במחשב ויש לי גישה לאתרים וכו',מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה?כיצד אני מפעיל את שירות חיבורי הרשת כך שהוא יציג לי את חיבורי הרשת שלי באופן תקין ?
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים אין קשר בין הפונקציונליות של הרשת למה שמוצג לך. מדובר על שני שירותים נפרדים.פשוט תעיל את השירות של network connections (או איך שהוא לא נקרא בXP).
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים מחבר הפעלתי את השירות הזה אבל עדיין בתיקיית "חיבורי הרשת" לא מופיע לי החיבור LOCAL AREA CONNCETIONמה הבעיה וכיצד אני מציג אותו ?
פורסם 2011 באפריל 1214 שנים אם אני לא טועה אמורים לבצע קליק ימני על תיקיית "חיבורי הרשת" > מאפיינים.בחלון שייפתח אתה אמור לראות את החיבור.
פורסם 2011 באפריל 1814 שנים מחבר אם אני לא טועה אמורים לבצע קליק ימני על תיקיית "חיבורי הרשת" > מאפיינים.בחלון שייפתח אתה אמור לראות את החיבור.אתה טועהה...אין אפשרות כזאת בכלל
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים לא בדיוק. פשוט השם שונה.במקום "חיבורי הרשת" תחפש "מיקומי הרשת שלי".צירפתי תמונה למען הסר ספק.לחלופין אתה יכול להיכנס ל- Network Connections תחת לוח הבקרה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר כאשר אני עושה זאת זה עדיין מחזיר אותי לחיבורי הרשת כך שזה עדיין לא מציג לי את החיבורים עצמם
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים תצרף בבקשה צילום מסך של חלון חיבורי הרשת ושל פלט הפקודה ipconfig /allכמו כן תציין אילו כרטיסי רשת יש לך במחשב. (מובנה בעל יציאה בודדת או יותר, כרטיס רשת נפרד, כרטיס רשת אלחוטית, מתאם usb)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.