עבור לתוכן

שדרוג מחשב לעבודה משרדית, בתקציב של בין 500-1000

Featured Replies

פורסם

אחותי צריכה מחשב חדש והחלטתי לעשות SCAVANGE לחלקים שיושבים לי בבית ולקנות מעט חלקים חדשים. כרגע יש בידי לוח אם ומעבד, כשהילדה תצטרך מארז, ספק, כונן, וזכרונות (שכחתי משהו?).

החלטתי גם לתת לה את ספק הכוח שלי אבל אצטרך לקנות לעצמי אחד חדש. כנ"ל הכונן. הספק והכונן ישומשו למטרות גיימינג ו-OC (כלומר, הספק צריך לעמוד בלחצים, על מערכת E8400+4GB+8800GT; הכונן צריך להיות ברמה סבירה כי הבנתי שזה יכול להשפיע על ביצועי משחקים אם המשחק נקרא מהדיסק).

אחותי צריכה את המחשב רק למסנג'ר, פייסבוק, פורומים, שטויות כאלה. עבודה משרדית מה שנקרא.

התקציב הוא בין 500 ל-700 אבל אם זה -ממש- משתלם אפשר גם לחרוג ל-1K.

הכנתי את הבאנדל הזה, עוד לא בחרתי זכרונות:

[table] [tr] [td][/td][td][/td] [td][/td] [td]

[table][tr][td]

[/t][/t][/t]

[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]

[/td][/tr][/table] [table][tr][td][/td] [td]

[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td] [td][/td] [td]

[table][tr][td]

[/t][/t][/t]

[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td] [td]

[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td] [td][/td] [td]

[table][tr][td]

[/t][/t][/t]

[/td][td]

[/td][/tr][tr][td]

[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td] [td]

[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td] [td][/td][/tr][/table]כשסה"כ יוצא 602 שקלים. משתלם? יש יותר טוב? הספק יחזיק למטרות גיימינג ו-OC בינוני-כבד?

תודה רבה מראש :)

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

טוב....די סיבכת.

עבורך:

- גם גרסת ה520 אמורה להחזיק בקלות יחסית מערכת שכזו (אפשר גם לקחת את הearth watts).

- המארז סביר במחירו, אך אם הוא מיועד למערכת שלך אמליץ להוסיף עוד מאוורר או לקחת מארז איכותי יותר הכולל קירור משופר כגון אנטק 300.

לאחותך- איזה מעבד ולוח-אם שמת לה (שואל כדי להתאים מארז וזכרונות)?

אם לא הבנתי נכון מה שהסברת אז מצטער, נסה להסביר בצורה ברורה יותר.

דבר נוסף- האם אתה מוגבל לחנות הנ"ל?

פורסם
  • מחבר

מצטער, תגיד מה לא היה ברור אני אערוך.

- מה ההבדל בין ה-EARTHWATTS ל... לא EARTHWATTS(?)? ואני מעדיף שיהיה לי מרווח לנשימה ואילתורים ב-OC. אני לא רוצה בטעות לשרוף משהו.

- לא, המארז לאחותי. אני נשאר עם ה-TEMPEST האהוב שלי ;D

היא מקבלת רק מארז וזכרונות חדשים, אני מעביר אליה את ספק הכוח, הלוח, הכונן והמעבד שלי. אני מקבל כונן וספק חדשים.

איך הכונן?

הלוח והמעבד שהיא תקבל זה ה-E6600+P31ES3G. הספק הוא TR2 470W של TT.

מוגבל לחנויות באיזור חיפה. הכי רחוק שאפשר ללכת זה TMS במתחם ביג, אבל הבנתי שהם סגורים?

יש עדיפות גבוהה ל-SKYPC בגלל האמינות ושירותי המעבדה (חיווט וכאלה שהם יעשו לי אחרי שאקנה מהם את הרכיבים החדשים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים