פורסם 2011 באפריל 914 שנים טוב חבר'ה שמעו שאני מדליק תמחשב לוקח לו המון המון המון זמן לעלות וגם אז שהוא עולה צריך לחכות עוד קצת בשביל שאני יוכל לעלות תוכנות ואם אני ילחץ והמחשב לא יהיה מוכן זה יתקעחודשיים וחצי ככה אחרי שקניתי תמחשב היה עליו פול תוכנות והוא זז מהר שהדלקתי אותומישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך מסדרים את זה ? והוא בזמן האחרון נתקע הרבהנ.במחשב נייד
פורסם 2011 באפריל 914 שנים שלום dolevzoraaנא ערוך הכותרת בהתאם לחוקי הפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0כמו כן מה גורם לך לחשוב שיש כאן בעית חומרה?כל טובף,גבריאל
פורסם 2011 באפריל 914 שנים תעלה usb או cd של לינוקס ותבדוק אם הוא עולה מהר / זז מהר וכואם כן - בעיה של הוינדוס, תפרמט
פורסם 2011 באפריל 914 שנים אם זו אכן בעיה של windows, ואתה לא מעוניין לפרמט, כדאי שתבדוק אילו תהליכים עולים יחד עם מערכת ההפעלה. כמו כן רצוי שתסיר תוכנות שאינן בשימוש מהמחשב, ושתבצע פעולות תחזוקה נוספות כגון בדיקת ואיחוי הדיסק.
פורסם 2011 באפריל 914 שנים מחבר חח אני לא יודע מה אתם אומרים מה זה לעשות איחוי דיסק משהווהבעיה התחילה 3 חודשים אחרי שקניתי תמחשב ושהמחשב עולה כאילו שאני מדליק אותו והווינדוס עולה הכל עולים רק 2 תוכנותavira ו- malware משהו כזה את ה malware אני הורדתי לפני כמה ימים אממ יש תוכנות שעושות את המחשב מהיר ?? ואין לי כלום על המחשב כלום רק שתי משחקים ששוקלים שכל אחד שוקל 1g ויש לי עוד 180 g פנוי
פורסם 2011 באפריל 914 שנים למרות שבלבלנו אותך אנסה להמשיך לעזור, ואשתדל להסביר היטב.ראשית, איזו מערכת הפעלה יש לך?על מנת לחסוך זמן, אפרסם כאן 2 פרוצדורות, אחת מתאימה ל- windows xp והשנייה ל- windows vista/7.בהתאם למערכת ההפעלה שלך תבחר בפרוצדורה המתאימה.פרוצדורה 1 - עבור windows xp1. פתח את פנקס הכתובות באמצעות התחל > הפעלה (run) > הקלדת notepad > אישור.2. בחלון שנפתח תדביק את התוכן הבא:@echo off echo. >> check1.txt echo %date% %time% >> check1.txt tasklist /svc > check1.txt echo. >> check1.txt net start >> check1.txt echo. >> check1.txtreg query HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run >> check1.txt reg query HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce >> check1.txt reg query HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run >> check1.txt reg query HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce >> check1.txt reg query HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx >> check1.txt reg query "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v Userinit >> check1.txt reg query "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v Shell >> check1.txt reg query "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot" /v AlternateShell >> check1.txt reg query "HKLM\System\CurrentControlSet\Control" /v ServiceControlManagerExtension >> check1.txt echo %userprofile%\StartMenu\Programs\Startup >> check1.txt dir "%userprofile%\StartMenu\Programs\Startup" /b >> check1.txt echo. >> check1.txt echo %allusersprofile%\Start Menu\Program\Startup >> check1.txt dir "%allusersprofile%\Start Menu\Program\Startup" /b >> check1.txt echo. >> check1.txt echo %date%%time% >> check1.txt3. תשמור את הקובץ (לחץ Ctrl+s) בשם "check1.bat" כולל המרכאות, מאחר וכך הקובץ יישמר כקובץ אצווה (batch) ולא כקובץ טקסט.4. תריץ את הקובץ ששמרת (check1). בסיום הריצה ייווצר קובץ טקסט, גם הוא בשם check1. פתח אותו. הוא יפתח לך את פנקס הרשימות עם פלט מסויים. את הפלט הזה תעתיק לכאן בבקשה.פרוצדורה 2 - עבור windows vista/7.1. פתח את פנקס הכתובות באמצעות כפתור התחל > הקלדת notepad בשורת החיפוש (בתחתית התפריט) > אישור.2. בחלון שנפתח תדביק את התוכן הבא:@echo off echo. >> check1.txt echo %date% %time% >> check1.txt tasklist /svc /fo csv > check1.txt echo. >> check1.txt net start >> check1.txt echo. >> check1.txt reg query HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run >> check1.txt reg query HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce >> check1.txt reg query HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run >> check1.txt reg query HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce >> check1.txt reg query HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx >> check1.txt reg query "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v Userinit >> check1.txt reg query "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v Shell >> check1.txt reg query "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot" /v AlternateShell >> check1.txt reg query "HKLM\System\CurrentControlSet\Control" /v ServiceControlManagerExtension >> check1.txt echo %appdata%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup >> check1.txt dir "%appdata%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup" /b >> check1.txt echo. >> check1.txt echo %allusersprofile%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup >> check1.txt dir "%allusersprofile%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup" /b >> check1.txt echo. >> check1.txt echo %date% %time% >> check1.txt3. תשמור את הקובץ (לחץ Ctrl+s) בשם check1.bat - וכך הקובץ יישמר כקובץ אצווה (batch) ולא כקובץ טקסט.4. תריץ את הקובץ ששמרת (check1). בסיום הריצה ייווצר קובץ טקסט, גם הוא בשם check1. פתח אותו. הוא יפתח לך את פנקס הרשימות עם פלט מסויים. את הפלט הזה תעתיק לכאן בבקשה.בהצלחה!.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.