עבור לתוכן

השוואה בין שתי שילושים תקציב עד 1800 לגיימינג ואוברקלוק

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתכנן לקנות שילוש של מעבד לוח וזיכרונות האמת לא משנה לי amd או intel ואני יודע שamd משתלם יותר בתקציב שלי 1800 שקל

השימושים שלי הם גיימינג בעיקר ועבודה כללית במחשב עם כרטיס מסך hd4890

לכן הכנתי 2 מפרטים

הראשון מבוסס על amd

amd phenom 2 955 black edition

igabyte GA-870A-USB3L - ATX

וזיכרונות 4gb של קינגסטון

מחיר 1350

השני מבוסס על אינטל i5 2400

ntel Core i5 2400 3.1GHz 6MB LGA1155 - TRAY - מעבד

IGABYTE GA-PH67A-UD3-B3 (H67) - ATX - 951001B3

ואותם זיכרונות כמו במפרט הקודם

מחיר 1650 שקל

מה עדיף ?

אני כן מתכנן לעשות oc ופה הדילמה שלי כי לפי מהשראיתי אי אפשר לבצע oc למעבד הזה של אינטל זה נכון ?

ועוד שאלה כרגע ישלי מעבד e7200 4ghz אם אני יחליף את הכrטיס מסך לכרטיס כמו 6950 יהיה צוואר בקבוק ברזולוצייה של 1920*1080?

פורסם

תוסיף בבקשה את השימושים במערכת לכותרת.

1. אם מתוכנן OC אז ככל הנראה שמערכת ה-AMD משתלמת יותר. אכן אי אפשר לעשות OC (לפחות לא משמעותי) למעבד הזה.

2 האם בחרת דווקא בלוחות הללו מסיבה מסוימת?

פורסם
  • מחבר

אני אערוך את הכותרת שאני יהיה בבית אני כרגע גולש באייפון

לגבי הלוח לא יודע הוא ניראה לוח סבבה עם usb 3 sata 3 וחיבורים רבים ואני אוהב את גיגהבייט מה גם שאני לא רוצה לוח m atx

מציק לי העובדה שאני לא יוכל לעשות אוברקלוק באינטל אפילו שהוא חזק יותר

מה אתה אומר על השש ליבות של amd ?

ערכתי את הכותרת

פורסם

ה-Phenom IIx6 הוא לא ממש מעבד למשחקים מהבחינה שהוא קצת Overkill (משחקים לא מנצלים נכון להיות יותר מ-3-4 תהליכונים כך ששתי הליבות הנוספות ביחס למעבד מרובע ליבה נותנות תמורה מוטעה יחסית כשזה מגיע למשחקים) אבל הוא בהחלט אפשרות, פשוט לא הכי משתלמת לדעתי.

בתקציב של 1,800 לא תוכל להכניס מערכת Intel שתאפשר לך לבצע OC. אם OC הוא דרישה אז זה די פותר לך את ההתלבטות.

בכל מקרה, במשחקים ברזולוציה גבוהה לכרטיס מסך חשיבות גדולה הרבה יותר מלמעבד (מסף מסוים). אם המעבד הנוכחי שלך כרגע על 4Ghz הוא לא אמור להוות עדיין צוואר בקבוק ואולי בכלל עדיף לך להשאר עם המערכת הנוכחית עוד תקופה ולשדרג רק שבאמת יהיה כבר צורך (ועד אז ככל הנראה כבר יצא דור המעבדים החדש של AMD, לא שזה מבטיח משהו מבחינת ביצועים ביחס למחיר, אבל לפחות יעמדו לרשותך יותר אפשרויות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים