עבור לתוכן

לא מצליח להתקין winXP על המחשב הנייד שלי - בבקשה עזרה -

Featured Replies

פורסם

יש לי WIN7 HOME PREIMUM שקיבלתי עם המחשב הנייד שלי.

המחשב הנייד שלי הוא של חברת acer

core i 5 460 m

nvidia 420 GT

500 GB HDD

מחשב טוב ... באמת...

עכשיו... אני מנסה להתקין win xp

יש לי דיסק שעובד לי כבר 5איזה 5 שנים

הורדתי אחד חדש וגם הוא לא עובד ...

בכל מקרה... שאני מתחיל אותו מהboot menu באמצע שהוא מריץ לי את כל ההכנות במשחק הכחול שלמטה באפור רשומים כל מיני דברים שהוא מריץ

הוא עושה לי bluescreen ששם הוא רושם לי error שאני צריך להריץ בדיקה לhardisck או לבדוק מוירוסים או למחוק כל תוכנה חדשה שהתקנתי... משהו הזוי...

וכשאני מנסה להתקין דרך ה- win7 הוא פשוט רושם לי error שהוא לא יכול להתקין את הוינאוס- הוא רושם

this program is blocked due to compatibility issues

בבקשה עזרה בהקדם... אני מתבאס פה רצח :(

פורסם

קודם כל, אני לא רואה שום סיבה הגיונית שתרצה להתקין XP על חומרה כזאת. גם אם אתה חייב להריץ יישום legacy מאוד מסויים תמיד אפשר לעשות את זה בקלות מVM כי הדרישות של המערכת פשוט מגוכחות לסטנדרטים של היום.

שנית, המערכת לא תומכת בAHCI מהקופסא לכן אתה כנראה גם מקבל BSOD עם 0x7b בהתאם לכך.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט יותר בבקשה ?

במה יכול להיות שהמערכת שלי לא תומכת?

הוינדוס 7 עובד על המחשב שלי מעולה...

אין בעיות...

אני פשוט מעדיף ונדואס אקספי מסיבות אישיות.... :)...

פורסם

מה עוד יש לפרט?

לסיבות אישיות תשתמש בVM. באותה נשימה אולי תתקין גם Windows 95 על המחשב בשביל הנוסטלגיה?

פורסם

אתה יכול לפרט יותר בבקשה ?

במה יכול להיות שהמערכת שלי לא תומכת?

לדעתי הכוונה היא שמערכת windows xp אינה תומכת במצב AHCI, ולכן מתקבל מסך כחול עם שגיאת 0x7b.

אני גם מאמין שעדיף לך להתקין vmware או תוכנת וירטואליזציה אחרת, ולהתקין xp דרכה.

במידה ואתה מעוניין בעוד מידע על שגיאת 0x7b בעת התקנת windows, בדוק את הקישור הבא:

http://www.msfn.org/board/topic/112630-0x0000007b-blue-screen-error-during-text-setup/

פורסם

ובנוסף לזה אחרי שתצליח להתקין XP תחזור לפה לבכות שאתה לא מוצא דרייברים לנייד שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים