פורסם 2011 באפריל 814 שנים המחשב שלי מחובר לטלווזיה שלי (CRT של שארפ 21 אינץ')הכרטיס מסך שלי GE FORCE 7600 GTמחובר עם כבל S VIDEO עם מתאם לRCAwindows 7 X86 ultimateעכשיו עד לא מזמן (בערך חודש, חודש וחצי) עבד לי פרפקט בצבע והכלפתאום אין צבע הכל שחור לבןמה שלא עשיתי לא עוזרהחלפתי שיטת שידור ל1000 אחרות כבר השתגעתי מזהעידכנתי דריבריםועוד מלא פתרונות שחרשתי בגוגל שלא עזרועוד משהו ששחכתי לציין שגם בדוס זה שחור לבן אם זה אומר משהו בכללPLEASE HELP ME!!!
פורסם 2011 באפריל 814 שנים בכבל SVIDEO יש 4 חוטים:1 אחראי על בהירות.1 אחראי על צבע.2 אדמה (כאשר כל אחד מתייחס לאחד הקודמים).תחליף כבל וספר איך היה (או אם יש לך מולטימטר, תבדוק תקינות כבל).אה ותחזיר את ההגדרה בחלונות ל-Pal.
פורסם 2011 באפריל 814 שנים מחבר תאמת שבדיוק החלפתי מתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך שרק הוצאתי מהשקית אפילוואותו דבר אין שינוי
פורסם 2011 באפריל 814 שנים אני גם חושב שהבעיה נאוצה בכבל S-VIDEO או בקונקטור שאתה מתחבר אליו שזה קצת יותר בעייתי
פורסם 2011 באפריל 814 שנים מחבר קודם כל תודה הנסיונות לעזורהקונקטור טוב כשאני שם מהממיר מוציא וידאו בצבעעכשיו בגלל שהיה לי תבעיה בהתחלה והסתדרה (לא יודע איך) לאיזה שנה וחצי ופתאום חזרה אני לא חושב שזה הכבל
פורסם 2011 באפריל 914 שנים מחבר טוב בדקתי עוד פעם תקונקטור וגם את הכבל שניהם מעבירים צבע אז זה אומר שזה או בעיה של הגדרות (שזה מה שנראה לי)או שהיציאה מהכרטיס מסך נדפקה למרות שהייתה לי פעם הבעיה והסתדרהיש למישהו הצעות?
פורסם 2011 באפריל 914 שנים אני דווקא חושב שיש סיכוי שזה בעיה בקונקטור של הכרטיס מסך אבל קל לבדוק את זהפשוט תרכיב את הכרטיס מסך במחשב אחר
פורסם 2011 באפריל 914 שנים מחבר לא בגלל שאני שיחקתי עם זה כמו מפגרכל הטלווזיות זה אמור להיות על אוטו?ומה אמור להיות מוגדר במחשב שאני אפסיק לשחק עם זה לפחותאין לי אפשרות לבדוק את הכרטיס מסך במחשב אחר יש דרך אחרת לבדוק אותו בלי להוציא אותו?
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים יש הגדרות Color System בכרטיס מסך ובטלויזיהPALNTSCSECAMהמחשב והטלויזיה אמורים להיות אל אותה מערכת. אם לא אז יהיו קווים עוברים בתמונה / שחור לבן / וכו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.