עבור לתוכן

מה זה DUAL DDR?

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה זה? וכיצד זה מועיל?

פורסם

מה זה גוגל? מישהו יכול להסביר לי מה זה, וכיצד זה מועיל?

מה זה ויקיפדיה? מישהו יכול להסביר לי מה זה, וכיצד זה מועיל?

http://en.wikipedia.org/wiki/Dual-channel_architecture

פורסם

מה זה פורום? אז אני אסביר לך.

פורום זה מקום שבו אפשר לשאול שאלות בלי להעזר בגוגל. כי אם לא היו פורומים עם אנשים נחמדים שתורמים מזמנם כדי לעזור לאחרים, לא היו לך גם תשובות בגוגל.

פורסם
  • מחבר

איזה נחמדים :xyxthumbs:

פורסם

טוב חדל ספאם.

בקצרה (והדיון הזה עוד מעט יועבר לפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות), זה אומר במקום למשל מקל אחד של 4GB שני מקלות של 2GB, ברוחב פס תיאורטי כפול, כי הוא עובד עם שניהם בצורה מקבילה. זה התחיל בתור דרך של אינטל לשפר את ביצועי הזיכרון בלי להעלות את מהירות הזכרונות. נמצא ברוב לוחות האם החדשים, וברוב החנויות גם מרכיבים אותם נכון. אתה תראה למכירה קיטים של זוגות או אפילו שלשות (ל-Triple Channel, במקרים מסויימים) של זכרונות בדיוק לצורך הזה.

פורסם

עוד הערה:הDC חשוב רק במפרטי INTEL ולמרות שגם ללוחות AMD יש DC זה כמעט ולא נותן כלום.

פורסם
  • מחבר

טוב חדל ספאם.

בקצרה (והדיון הזה עוד מעט יועבר לפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות), זה אומר במקום למשל מקל אחד של 4GB שני מקלות של 2GB, ברוחב פס תיאורטי כפול, כי הוא עובד עם שניהם בצורה מקבילה. זה התחיל בתור דרך של אינטל לשפר את ביצועי הזיכרון בלי להעלות את מהירות הזכרונות. נמצא ברוב לוחות האם החדשים, וברוב החנויות גם מרכיבים אותם נכון. אתה תראה למכירה קיטים של זוגות או אפילו שלשות (ל-Triple Channel, במקרים מסויימים) של זכרונות בדיוק לצורך הזה.

למה באופן תאורטי?

פורסם

בגלל שאתה לא באמת נותן שם חריץ זיכרון אחד עם רוחב פס כפול, אלא אתה משתמש בשניים סימולטנית. איפושהו יהיה בגלל זה קצת אובדן ביצועים. לא רציני בכלל אבל.

פורסם

זה לא תאורטי, רוחב הפס (רוחב הפס של כלל הזיכרונות ולא של מודול בודד) אכן כפול, הדבר התאורטי הוא התוספת בביצועים שמרוויחים מכל העסק הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים