עבור לתוכן

gt440 או GTS450 ?

Featured Replies

פורסם

אני בניתי מפרט למחשב חדש, רב תכליתי (הורדות סרטים, אינטרנט, משחקים קלילים ו מעבד תמלילים) המפרט מגיע עם כרטיס gt440 האם כדאי לי (רק עם מומלץ התקציב לחוץ) להוסיף 150 ש"ח בשביל GTS450 למרות שאני לא משחק משחקים כבדים ? (כל מה שאני צריך זה תמיכה של הפורמטים ב HD שהם TRUE +DTS HD וזה יש לשניי הכרטיסים)

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

מישהו תודה ?

פורסם

השאלה שלך מיותרת כי אתה אומר בעצמך שאתה לא משחק במשחקים כבדים אז אין צורך להוציא סתם כסף

ה-440 יספיק לצרכים שלך

פורסם

כדאי לשים לב שה440 בדרך כלל לא מופיע במחיר אטרקטיבי. שווה לבחון את ה5570 שבדרך כלל זול יותר ולכן משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

האם שניהם אותה הרמה ?

מה ההבדל בין5 GDDR ל3 GDDR ?

ה 5570 הוא פחות 100 ש"ח +- אבל הוא GDDR 3 לעומת (GDDR5 של ה 440 ) האם זה משהו קריטי ?

תודה

פורסם

הי יק,

אני לא מומחה גדול אז אני לא אמליץ לך על אחד מהם מצטער.

מה שכן ראיתי שרשמת שה440 הוא DDR5 וזה כרטיס שגם אני שוקל לקנות ככה שבדקתי אותו בעבר וזכרתי שהוא גם DDR3.

הגרסה של הDDR5 היא TURBOCACHE כלומר זה בעצם כרטיס של 512 מגהבייט שגונב לך מהזיכרון במחשב את ה512 האחרים שלו (ככה לפחות הבנתי מהסברים). אולי מישהו אחר יוכל להגיד אם כדאי ללכת על TC או על הגרסא השנייה הD3.

פורסם
  • מחבר

GT440 הוא כרטיס חדש והוא כן GDDR5 קבל קישור (http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-440-us.html) מישהו יכול לענות על השאלות שלי בבקשה

האם שניהם אותה הרמה ?

מה ההבדל בין5 GDDR ל3 GDDR ?

ה 5570 הוא פחות 100 ש"ח +- אבל הוא GDDR 3 לעומת (GDDR5 של ה 440 ) האם זה משהו קריטי ?

תודה

פורסם

נו יפה אז לא הבנת את מה שרשמתי: שניהם 440 פשוט יש שתי גרסאות ואם גם היית מסתכל בלינק שצירפת בלשונית הSPECIFICATIONS

היית רואה שה1גי'גה זה DDR3 וה512 זה DDR5 בדיוק כמו שאמרתי.

פורסם

ההבדל בין GDDR3 לבין GDDR5 הוא בס"כ תדר גדול יותר לטובת GDDR5, מה שלא כל כך קריטי בשבילך.

מה שגם אני לא מבין בשביל מה אתה צריך את הGT440, כשיש לך את הכרטיס הבא שלא רחוק מימנו וזול בכמעט 150 שקל.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2147

פורסם
  • מחבר

9800 לא טוב לי כי כי הוא לא יכול להעביר את הפורמטים של HD TRUE ו DTS HD בסרטים , הבנתי שהכרטיסים של NVIDIA טובים יותר מ הכרטיסים של AMD בנושא הסרטים ב HD ועוד, אז ההתלבטות שלי היא בין GT440 ל GT430 ?

פורסם

ה-430 מספיק לך אם כך.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אם תוך שנה הילד יתחיל לשחק במשחקים יותר רציניים עד כמה יכול ה כרטיס GT 430 לספק את הסחורה ?

פורסם

עוד שנה אלוהים גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים