עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מפרט לגיימינג כבד תקציב 8500-9000 כולל מסך

Featured Replies

פורסם

לאחר כל הדיון המלומד הזה אני בדעה, חזור למחשבה המקורית שלך ולך על כרטיס בודד וחזק,GTX580 חד ליבתי החזק ביותר.

ומתוך מחשבה שתרצה להמהיר את המעבד,מערכת שקטה במיוחד(כמה שאפשר במערכת למשחקים) המפרט אידאלי עבורך.

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1119

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1047

לוח אם:

[..] ASUS P8P67 PRO B3 - זמין במלאי ₪1013

זיכרון:

[..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] GAINWARD GTX580 1536MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪2396

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105

מארז:

[..] ANTEC P183 w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪715

סט מקלדת ועכבר:

[..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 - זמין במלאי ₪172

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12D 750W SILVER - RETAIL ₪611

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221

קרור למארז:

[..] SCYTHE S-FLEX 120mm 800rpm ₪71

כמות:2

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי: ₪8217

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם
  • מחבר

כל אחד מכם אומר משהו אחר בענין כרטיסי המסך חח...

ובכלל חלק מכםם אומרים לך על 6950CF וחלק על כרטיס יחיד.

כנראה שאני אצטרך לשקול בעצמי את היתרונות מול החסרונות ולהחליט.

אני פשוט כבר לא יודע מה נכון לעשות כאשר אני לא מבין בזה ואחרים שמבינים אומרים כל אחד משהו אחר חח..

תודה רבה בכל מקרה.

פורסם

בחיים לא הייתי הולך על 580 (אלא אם אתה arkadur) מכיוון ששני 6850 חזקים יותר וזולים משמעותית.

תמיד עדיף לקנות את הכרטיס הכי זול שמריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות ולשדרג תכופות.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאני מבין כולם פה ממליצים לי ללכת על 6950 יחיד?

פורסם

כן, מכיוון שהוא לא יגביל אותך כרגע יחסית לכל כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך.

תודה רבה רבה לכולכם על כל העזרה.

פורסם

טוב אז אחרי ששמעת הרבה דעות, קבל דעה של מישהו דומה לך שקנה מערך דומה מאוד ונראה שיש לנו העדפות מאוד דומות

ראשית אני לא מכיר את המסך הזה של DELL ראיתי שהוא מומלץ פה בפורום אז לא יודע מה להגיד, אני הולכתי על 2540BX של SAMSUNG ואני מאוד מאוד מבסוט עליו

המפרט שאני קניתי עלה לי 9100~

גם לי היה שיקול רב לגבי כרטיס המסך, בהתחלה עמדתי לקנות 580 אבל אז חבר שלי אמר לי שבאותו מחיר אני יכול לקנות 2 6950 ואפילו לפתוח אותם אם אני רוצה (2 6950 לבד מביסים את ה580 גם ככה)

הדרישה שלי כיוון שאני מתעסק בגרפיקה הייתה כרטיס בעל זכרון גבוהה יותר (שיותר טוב גם לטקסטורות) למרות שרוב הרטיסים לא מגיעים לפוטנציאל הזכרון שלהם וגם בCF הם אינם חולקים את הזכרון

חבר שלי עם מחשב די מפלצתי (16gb 1600 ram, 2600k i7, כונני SSD וכדומה) היה 2000 נקודות מאחורי ב3DMARK 11 עם GTX580

לעומת המחשב שלי עם הCF 6950 שהגיע לאיזור ה9000~ בניקוד (הוא אגב קנה עוד GTX580 ו2 מסכים :P )

יש לי את המחשב רק שבוע וחצי וכרגע אני מבסוט ממנו מאוד

לגבי בעיות המיקרוסטאטר, הייתה לי בעיה עם משחק אחד בלבד (HON) אבל מאז שהתקנתי מחדש את הדרייברים זה נעלם

CRYSIS 2 רץ על הגרפיקה המירבית חלק לגמרי, השתמשתי בכלי שפירסמו בfileplanet כדי להגדיר את הגרפיקה, אני לא משתמש בFRAPS אז אני לא יודע להגיד לך FPS אבל בוא נגיד שאין בעיות בכלל, היה לי בעיה עם התאורה במשחק בחלקים מסויימים אבל אני מאפיין אותה לבאגים הגרפים הרבים במשחק (fuck you consoles) האמת שרק בשביל הכיף ביטלתי את הCF כדי לראות איך כרטיס אחד מריץ את זה והוא החזיק די טוב עם אותם הגדרות למרות שהFPS היה קצת יותר נמוך, אז מומלץ להוריד טיפה את ההגדרות, אבל עדיין גרפיקה די מירבית

היה לי טיפה מיקרוסטאטר בC2 אבל ברגע שהפעלתי VSYNC במשחק זה עבר וAMD הוציאו PROFILE שעוזר גם כן

אני חייב לציין שאני משתמש בMX518 ובLG WAVE שאתה מעוניין לקנות ואני מאוד אוהב אותם וממליץ עליהם

לעומת זאת אני לא יכול להמליץ על HD של SAMSUNG, כיוון שלא היה לי אף פעם אחד של סדרת F3\F4, יש הרבה אנשים שאומרים שהם טובים (במיוחד אלו עם ה500GB, המלצה שלי (ובnewegg זה choice award) זה WD CAVIAR BLACK, נהדרים יש לי אותם כבר מאז ששיווקו אותם ואני מאוד מרוצה מהם, החדש שלי הוא גם SATA 3, אולי יגידו לך שמחשבים לא באמת מריצים במהירות שאפילו SATA 2 נותן, אבל החיסכון בחשמל, רעש ויעילות עדיין טובים יותר, שווים את המחיר (הלא גבוה בהרבה) -לדעתי-, יש לי כרגע כמה כאלה (משני הדגמים) ולמספר חברים שלי יש גם BLACK וGREEN ולאף אחד לא היה בעיות אף פעם

הקייס שציינת בפוסט הראשון מאוד נחמד, אני הלכתי על הNZXT Phantom

לגבי הספק, מאוד חשוב לקנות אחד איכותי, לפי מה שראיתי הרוב המליצו לך על כאלה שיש להם לפחות 80 PLUS BRONZE

אם אתה הולך על 580 או 6950 יחיד אין בעיה עם 750 ויספיק לך אפילו לOC (למסך או למעבד)

אבל אם אתה הולך על CF ואתה רוצה לעשות עושה (או לפתוח ל6970) אתה חייב ספק חזק יותר, אני הלכתי על 750 והוא די גבולי, אין באפשרותי לעשות OC

הייתי ממליץ על 850 או 900 טוב

עוד משהו לגבי הCF, אני לא יודע להגיד לך אחוזים אבל למרות שהבנתי שזה רק משהו בסגנון 6% הבדל בביצועים לא רציתי להסתכן ווידאתי שהלוח אם תומך 2 כרטיסים X16 (הרבה מאוד לוחות כמו זה שציינת בפוסט המקורי תומכים רק בX8 בשניים)

זה יקר יותר, אבל מוודא שהביצועים שלך יהיו מקסימלים (ככה יחזיק לך יותר זמן)

כיוון שאתה צריך מחשב רק לשנתיים אני לא רואה שום סיבה לא ללכת על הCF הוא עולה כמו 580 ומשלתם יותר (במיוחד עם אתה הופך אותם ל6970 אחר כך)

לגבי הDX12, באסה כן, אבל כמו שאנחנו רואים הקונסולות עדיין דופקים אותנו, WIN8 (DX12) יוצאים לפחות עוד שנה, והקונסולות הבאות עם DX12 יצאו לפחות חצי שנה אחרי זה, משחק רציני בגרפיקה גבוהה שישתמש בDX12 (כמו שראינו עבדו עלינו בCRYSIS) יקח לפחות שנתיים פיתוח

אז אל תצפה לזה לפחות ב3 שנים הקרובות --לדעתי--

אגב המשחקים שהספקתי לבדוק עד כה : Team Fortress 2, Crysis 2, L4D2, Anno 1404 Venice, Portal, HL2, BF:BC2, WoW, HoN

כולם רצים טוב עם FPS גבוהה על ההגדרות המירביות

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

תן לי להבין

אתה ממליץ לי ללכת על 6950 יחיד למרות שאתה מרוצה מהCF?

פורסם

לעומת זאת אני ממליץ בתוקף -לא- לקנות HD של SAMSUNG, אם תהית למה המחירים שלהם כל כך זולים זה בגלל שיש להם את אחוז ההחזרים והתקלות הגבוה בשוק, המלצה שלי זה WD CAVIAR BLACK, נהדרים יש לי אותם כבר מאז ששיווקו אותם ואני מאוד מרוצה מהם, החדש שלי הוא גם SATA 3, אולי יגידו לך שמחשבים לא באמת מריצים במהירות שאפילו SATA 2 נותן, אבל החיסכון בחשמל, רעש ויעילות עדיין טובים יותר, שווים את המחיר (הלא גבוה בהרבה) -לדעתי-

מאיפה הבאת את זה שיש להם את אחוז התקלות וההחזרות הכי גבוהה בשוק?

פורסם

מכמה חברים ותגובות בכל מקום שרק עברתי, בכל מקרה למען ההגינות אני אשנה את דבריי

לhigh templar

אני ממליץ שתשקול את זה, אני רק נתתי לך השקפה של מישהו עם מערכת כמו שאתה רוצה לקנות, לי יש CF של 6950 לעומת רוב האנשים שהגיבו לך שזה עלול ליצור לך בעיות, אם אתה רוצה אני מוכן לבחון מספר משחקים בשבילך ולהגיד לך איך הם רצים לי ואם יש להם בעיות, רק תגיד בכיף

גם אם יהיו לך מקרים בודדים של מיקרוסטאטר אני לא חושב שזה סיבה מוחלטת לשלול את זה, כרגע אני מאוד נהנה משלי

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב אפילו להטריח אותך לבדוק לי משחקים..

הבנתי שהכל בגדר המלצה אבל פשוט שיש יותר מדי דעות לכאן ולכאן שהאמת פשוט אין לי מושג מה לעשות.

חלק אומרים כמוך שהתופעה הזו כבר לא שכיחה וחלק אומרים שזה יקרה הרבה ואני כבר אובד עצות אולי אני אקנה כרטיס יחיד ואראה איך הוא רץ לי ואם לא אהיה מרוצה אקנה עוד אחד.

פורסם

אני כבר אמרתי את שלי - גם לך נראה כבר שעדיף לקנות כרטיס אחד ולשדרג בעוד שנה וחצי פחות או יותר.

גם תקבל מערכת חזקה לאורך זמן, תעמוד בקו אחד עם הטכנולוגיה ותקבל את המקסימום תמורת השקל.

פורסם
  • מחבר

כן נראה לי שאני אקנה כרטיס 6950 יחיד וזהו.

מקס' אם לא אהיה מרוצה בכלל אז אקנה עוד אחד מיד אחרי זה ואקח את הסיכון

תודה רבה לכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים