פורסם 2011 באפריל 514 שנים בזמן שאני שם סרט,מוסיקה, כל דבר עם סאונד אז אני שומע סאונד ממוגנט כזה וקופץ.... שמתי לב שכל פעם שהמחשב ''חושב'' זה מקפיץ את הסאונדיש לי כרטיס קול חיצוני ומקצועי והוא לא הבעיה כי בדקתי את זה גם בכרטיס הפנימי.... עידכנתי דרייברים בדקתי חיבורים וכלום לא עוזר.... יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כי אני כבר משתגע מזהתודה
פורסם 2011 באפריל 514 שנים יש מצב אתה מעלה לפה דוגמה מוקלטת ? קשה לי להבין מה זה סאונד ממוגנטבהנחה שהכרטיס קול החיצוני שלך מתחבר עם USB למחשב נסה לחבר אותו לכניסות הקידמיות של המארז ותראה אם יש שינוי
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר crackling סאונד מין קפיצות כאלה.... בדקתי גם את הרמקולים וזה לא הםזה נשמע כמו בעיה במגעים אבל בדקתי אותם וניסיתי גם כניסות אחרותמדי פעם גם התמונה קצת קופצת שזה נראה לי כמו בעיית זכרון אבל יש לי 4 ג'יגה ולא הרבה תכנות אז אין לי מושג מה זהלפני 4 ימים הכל עבד טוב.......
פורסם 2011 באפריל 514 שנים אם זה גם על המסך וגם ברמקולים הייתי הולך יותר לכיוון של הפרעות חשמליות ברשת החשמלעד כמה שזה ישמע מרחיק לכת - חבר המחשב במיקום אחר (לא באותו בית) ותראה אם זה חוזראם לאו - נסה לראות איזה מכשירים יש לך בבית שיכולים לגרום להפרעה זו (בד"כ מכשירים לבנים \ מנועים) ולבודד אותםבהצלחה,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.