עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם תומך SLI ומעבד מהדור החדש

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי שני כרטיסי מסך מדגם 8800GT שאינם בשימוש ואני מעוניין להרכיב לי מערכת נוספת איתם עבור משחקים וסרטים.

אשמח להמלצות ללוח אם תומך SLI ומעבד Core i כלשהו שיתאים עבורו. כמו כן, אני צריך שיהיו בו לפחות 4 חיבורי SATA פנימיים (עם עדיפות ליותר אך לא חובה) ושייתמוך ב-RAID.

האם תקציב של 1000 שקלים הינו מספיק או גבוה מידיי?

בנוגע לספק, זיכרונות וקירור אני אסתדר :-)

תודה מראש לעונים!

פורסם

רק לוח מדר החדש של INTEL ל-SLI עולה 1000 ש"ח זה דגם של UD4.

פורסם

על איזה מעבד מדובר בכלל? לוח צריך להתאים לפי מעבד

*אגב, לאסוס יש לוחות ב 800 ש"ח שנותנים יותר מה UD4 של גיגהבייט

פורסם
  • מחבר

על איזה מעבד מדובר בכלל? לוח צריך להתאים לפי מעבד

*אגב, לאסוס יש לוחות ב 800 ש"ח שנותנים יותר מה UD4 של גיגהבייט

אני לא הכי בקיא במה שהולך בשוק, אני יודע שיש כמה דגמים לכל מעבדי ה-i5 ו-i7, זה לא ממש משנה לי איזה מעבד מהם זה יהיה כל עוד זה משהו מומלץ שיתאם לצרכים שלי.

חוץ מזה הייתי בטוח ש-1000 יספיק, אם צריך אני יעלה את התקציב כמובן, אשמח לעוד המלצות ותודה!

פורסם

יש הרבה לוחות שתומכים ב SLI, אבל בשביל לנצל את הכרטיסים כמו שצריך הייתי ממליץ לך לקחת לוח שתומך בשני כרטיסים ועדיין יכול להפעיל את שניהם ב x8/x8.

עוד דבר חשוב הוא שיהיה מרווח של שני חריצים לפחות בין הכרטיסים כדי שיהיה לכרטיסים מקום לשאוב אויר.

לוחות כאלו מתחילים ב איזור ה 800 ש"ח (קצת פחות) ומעבד SB i3 יעלה בסביבות ה 600 ש"ח כולל מאוורר ו i5 בסביבות ה 850-900 ש"ח.

אני יכול לתת לך 2 המלצות בעניין:

או שתגדיל את התקציב לאיזור ה 1300 ש"ח ותיקח מעבד i5 ולוח שיתן לך תמיכה בכרטיס אחד כמו שצריך.

או שתקפוץ לאיזור ה 1700 ש"ח וכך תוכל להנות משני העולמות: גם מעבד i5 וגם לוח תומך.

פורסם
  • מחבר

יש הרבה לוחות שתומכים ב SLI, אבל בשביל לנצל את הכרטיסים כמו שצריך הייתי ממליץ לך לקחת לוח שתומך בשני כרטיסים ועדיין יכול להפעיל את שניהם ב x8/x8.

עוד דבר חשוב הוא שיהיה מרווח של שני חריצים לפחות בין הכרטיסים כדי שיהיה לכרטיסים מקום לשאוב אויר.

לוחות כאלו מתחילים ב איזור ה 800 ש"ח (קצת פחות) ומעבד SB i3 יעלה בסביבות ה 600 ש"ח כולל מאוורר ו i5 בסביבות ה 850-900 ש"ח.

אני יכול לתת לך 2 המלצות בעניין:

או שתגדיל את התקציב לאיזור ה 1300 ש"ח ותיקח מעבד i5 ולוח שיתן לך תמיכה בכרטיס אחד כמו שצריך.

או שתקפוץ לאיזור ה 1700 ש"ח וכך תוכל להנות משני העולמות: גם מעבד i5 וגם לוח תומך.

תנו לי המלצות בלי תקציב מוגבל בבקשה, אני פשוט לא מכיר את המחירים, אני אסתדר לגבי השאר. ואני מאוד מעוניין לנצל את שני הכרטיסים.

פורסם

זה יענה לך על הדרישות

גם מעבד טוב וגם לוח שתומך במערך x8/x8 עם מרווח של 2 חריצים בין הכרטיסים:

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1155 2400 3.1Ghz - BOX ₪939

לוח אם:

[..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪823

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי: ₪1762

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪847

קירור למעבד:

Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪112

לוח אם:

Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪991

סה"כ: ₪1950

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1911 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/4cefh27x

פורסם

אפשר ללכת בכלל על

Gigabyte P67A-UD3

X4 בקושי מגביל כרטיסים הרבה יותר חזקים מ8800GT

שאפשר לראות את בביקורת האחרונה באתר שX8 וX4 כמעט זהים, ורק במשחק אחד היה הבדל בין X16 לX8.

פורסם

אתה צודק ועל הדרך אתה גם נועל את האופציה לשדרוג עתידי בטח שההבדל בין ה UD3 ל Extreme4 הוא פחות מ 100 ש"ח

פורסם

Omega81 אתה מודע לזה ש 6850 חזק מצמד8800GT וצורך כחצי מהחשמל?

תמכור את שני הכרטיסים + ההפרש בין לוח H67 ל P67 תומך מערך

ויש לך כרטיס חדש תומך DX 11 עם אחריות לשלוש שנים שהוא יותר חזק שקט וחסכוני

פורסם
  • מחבר

Omega81 אתה מודע לזה ש 6850 חזק מצמד8800GT וצורך כחצי מהחשמל?

תמכור את שני הכרטיסים + ההפרש בין לוח H67 ל P67 תומך מערך

ויש לך כרטיס חדש תומך DX 11 עם אחריות לשלוש שנים שהוא יותר חזק שקט וחסכוני

יש לי מחשב בן 3 שנים עם מעבד Q6600 שעושה עבודה מצויינת, נקנה ב-2007. שדרגתי לא מזמן את כרטיס המסך ל6880 ואני מריץ משחקים על Full HD עם פרטים ברמה הכי גבוהה בלי בעיה. כרגע אני מעוניין לנצל את שני כרטיסי ה-GT8800 שלי למערכת משנית בלבד במקום למכור אותם, אחרי הכול ה-8800 הוא כבר בן 4 שנים אם אני זוכר נכון ואני חושב שהטירחה של להתעסק עם המכירה והמחיר הנמוך של כרטיס בן 4 שנים פשוט לא יישתלם.

כל ההצעות כאן דיברו על לוחות אם הכי חדשים שיש ואני שואל את עצמי אם יש דברים יותר ישנים שיתאימו לצרכים שלי? יש מעבדי Core i5/7 פחות חדשים שיתאימו לי גם אולי בגלל זה אני מחפש עוד הצעות.

ותודה לכל העונים כמובן!

פורסם

לגיימינג היתי שם בצד את ה8800 שכבודם במקומו מונח.. ובונה מערכת מבוססת SB I3 3100 עם לוח פשוט מאוד ויחד עם HD6850 ועדיין לא הגעתי ל1700 שדובר כאן..

* מיותר לציין ש לשני ה8800 הזקנים יהיה קשה לעמוד לאורך זמן ב חום שהם ייצרו ב SLI..

** אם תמכור אותם בכמה מאות עוד יצאת ממש בזול מהשדרוג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים