עבור לתוכן

Core I7 2600K 3.40 GHz 8M Overclocking

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

taotao ה :xyxthumbs: היה לי?

שמתי לב עכשיו לבעיה שלא ידעתי עליה: תקלה בבקרי SATA של לוחות SB !

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490160

המוזר הוא, שאם אינטל עשו recall ללוחות האלו, איך עדיין מוכרים אותם??

אם מישהו יכול בבקשה לאשר לכאן או לכאן, למה אני אצטרך להחליף את הלוח אם כמה שיותר מהר (לפני שירכיבו לי אותו).

תודה

אורי

פורסם

הלוחות תקולים אתה אמור להחזיר את הלוח למקום בו רכשת אותו במקרה והלוח שלך H67 או \P67

פורסם

חיפוש בחדשות היה עונה לך..ישנו סטפניג חדש (B3) לוחות האם החדשים מגיעים איתו..אם יש לך לוח אם "ישן" אתה ראשי להחליף.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע לא הבנתי...

יש לכם את הדגם של הלוח אם, אתם לא יכולים האם הוא תקול?

רשום B3 עליו, זה אומר שהוא חדש?

יש לו גם בשם את הצירוף H67

הוא נקנה מחיון לפני כמה ימים - הם לא אמורים לא למכור משהו תקול אם קיים אחד?

פורסם

פותח התרד לגבי לוח האם פתח דיון חדש או תריץ חיפוש בפורום המתאים..אתה תמצא תשובה..

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש בפורום שלו לוחות אם ומעבדים, ולא מצאתי כלום (חיפשתי את השם של הלוח אם).

בכללי ההייתי פותח דיון בכיף, רק שיש לי לחץ של זמן, כיוון שההזמנה יצאה לדרך לפני כמה ימים, ובחנות לא זמינים משום מה עכשיו.

ההייתי שמח אם יש לך מידע שיכול לעזור לי, להגיד לי (אולי אופציית החיפוש אצלי דפוקה, אני ממחשב ישן, וזה רושם לי אין תוצאות)

בכל אופן, הלוח אם בשמו המלא נמצא כאן בתרד -יש לו כיתוב B3, זה אמור להגיד משהו לא?

תודה בכל אופן

אורי

פורסם

כמו שאתה יכול לראות הדיון שאליו קישרת הוא ישן יחסית ובזמנו בא לדווח ולדון בבעיה (הוא אפילו היה דיון נעוץ).

מאז הבעיה נפתרה ברובה, וחלק גדול מדגמי הלוחות הגיעו כבר לפני מספר שבועות בגרסה המתוקנת (B3).

אם תשים לב בהודעה הראשונה בדיון הנ"ל יש קישור להוראות היצרנים המנחות איך לזהות את גרסת הלוח התקינה (למי שרוצה לוודא שאכן קיבל גרסה תקינה).

אם קנית את הלוח לפני כמה ימים סביר מאוד להניח שמדובר במהדורה התקינה של הלוח, אם כתוב שהלוח שלך הוא ממהדורת B3 אז זה רק מחזק את ההנחה הזאת, ואם אתה רוצה לוודא מעל לכל ספק אז תוכל לבדוק באמצעות CPU-Z או בהתאם להנחיות האחרות של היצרן המובאות בדיון הנ"ל.

כמו כן, לא מדובר בתקלה שאמורה להטריד אותך יותר מדי, היא בטח לא גורמת להשבתת המערכת או לכל נזק בלתי הפיך אחר. פרטים נוספים על מהות התקלה (שנפתרה), אם אתה מתעניין לדעת מה הייתה הבעיה מלכתחילה, תוכל למצוא בדיון הנ"ל.

ואם יש לך שאלות נוספות, אתה מוזמן לפתוח דיון בנושא בפורום 'מעבדים, לוחות-אם וזכרונות שהוא המקום לשאלות מסוג זה.

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו הנושא הובהר, תודה.

אורי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים