עבור לתוכן

אני צריך עזרה די דחופה...

Featured Replies

פורסם

אז תמצא עוד אנשים ותכנסו כולכם באימ-אימא שלו.

מסכנה אמא שלו :P

תיכנסו בו!! תורידו לו כל דבר שהוא לובש ו... :cwm40: צלמו אותו, או אפשרות שנייה שבור לו את הידיים ואת כל האצבעות (שלא יוכל ללחוץ על העכבר)

בכל מקרה, זה מעשה מאוד אמיץ ואני לא חושב שיבצעו את הפירסום..

• תגובות 59
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

TheTool - בגלל זה יודעים לא לנסות לצלם אותי ככה.

פורסם

עזוב משטרע (בכוונה עם ע')

עורך דין!

פשוט עורך דין, תוציא כסף והרבה...

ואחרי זה אם הוא יעיז להגיד לך מילה בביצפר, או איפה שזה לא יהיה, תיכנס בו.

פורסם

עזוב משטרע (בכוונה עם ע')

עורך דין!

פשוט עורך דין, תוציא כסף והרבה...

ואחרי זה אם הוא יעיז להגיד לך מילה בביצפר, או איפה שזה לא יהיה, תיכנס בו.

נכון,

פשוט תתיעץ עם עורך דין, הוא יוכל להראות לך את האפשרויות שיש לך,

אתה תרוויח הרבה כסף על זה, כמובן רק כאשר הוא יפרסם את התמונות,

תערב את העורך דין, או גם עכשיו, אבל עכשיו אתה לא יכול לעשות לו כלום..,

תגיד לו שאתה תשלח נגדו תלונה במשטרה במקרה שהוא יפרסם את התמונות,

כדאי שתגיד לו את זה בצורה שלא נשמעת כאיום, חחח..,

ואם זה לא יעזור והוא באמת יעלה את התמונות, תערב את בית המשפט, לא מכות ולא כלום,

פשוט תביעה משפטית.. ;)

פורסם

תגיד לו ככה "תפרסם אם יש לך אומץ"

הוא יראה את זה בתור אתגר, יפרסם.

בום->עורך דין->תביעה->עשרות אלפי שקלים.

זהו.

פורסם

תגיד לו ככה "תפרסם אם יש לך אומץ"

הוא יראה את זה בתור אתגר, יפרסם.

זהו.

צודק..

אני רק מקווה שאותו אחד לא חבר שלך או משהו, כי 100% הוא לא ידבר איתך לעולם,

אם תתבע אותו, ותיקח את הסיכון שאולי יעשו עליך חרם, ותיהיה מנודה מהחבר'ה, או לא יודע מה..,

עניין התביעה, מצויין, אבל יש סיכוי שאתה תיהיה בודד.. :-\

אם הוא חבר שלך ולא קשור לשאר החברים שלך, זה יותר עדיף,

בכל מקרה, אולי כדאי שתבקש ממנו שלא יעשה את זה יפה, ותגיד לו שגם הוא לא היה רוצה שיעשו לו כזה דבר,

אז שיפסיק כי זה לא יפה.., אם הוא לא משתכנע, חחח תגיד לו, סבבה תפרסם אם יש לך אומץ..ואז

;D ;)

פורסם

לא חושב שאתה תקבל כל כך הרבה כסף מהדבר הזה עם תלך לעורך דין, והמשטרה לא כל כל יתיחסו לפרסום כזה.

תבוא אליו, תדבר איתו לא בנחמדות או משהוא, תדרוש, עם לא, תתפל בזה כמו שצריך, תן לו אתגר אחד על אחד איתך...

וחוץ מזה, תדפיס את ארבעת הדפים האחרונים של הת'ארד הזה, תן לו אותם, הוא יקרה, יבין שיש יותר מידי רעיונות ואפשרויות נגדו, ויברח,

וחוץ מזה, כך כמה חברים טובים שלך, דבר איתם שזה לא מתאים וממש לא בקטע, לכו אליו ביחד ודברו איתו, בהתחלה בטוב אחר כך עם הוא ממשיך אז ב...

פורסם

נראה לי הוא לא רוצה עורך דין ומשטרה ובלאגנים. הוא כולו רוצה להפיל את האתר של ילד מהשכבה שצילם את הז*ן שלו.

אני מצטער להגיד לך אבל אין לך ממש מה לעשות, גם אם תפיל לו את האתר הוא יכול לעשות חדש ולפרסם אותן שוב. שלא לדבר על זה שלא מדובר בשרת שאפשר להפיל, מדובר בטח במשהו בסגנון של Geocities ולכן יהיה מאוד מסובך להפיל אותו אותו.

הכי פשוט "לדבר" איתו קצת ומקסימום הוא יפרסם, אז יצחקו עליך קצת ותוך שבוע זה נגמר. חלק מהתיכון. אם אתה בנוי נכון אז אולי זה אפילו יעזור לך ;)

אתה תמיד יכול למצוא דרך לנקום אם חשוב לך אבל זה שטויות.

פורסם

מצטער ומודה - לא קראתי הכל אבל:

1) אל תפחד - מריחים את זה...

ברגע שתגרום לו להבין שאתה לא מפחד ותאיים בחזרה (בחלק שכן קראתי מישהו רשם שתגיד לו "אם יש לך אומץ תפרסם") הוא יחשוב לפני שהוא עושה את זה.

2) זה לא צחוק - אם הוא פוגע בפרטיות שלך תדע שאתה יכול לעשות משהו בנידון.

3) תהיה גדול יותר ממנו - זאת סה"כ תמונת עירום וזה לא סוף העולם.

4) אני לא יודע מה טווח הגילאים שלכם אבל אתה יכול לנסות לפנות להורים שלו?

5) מה הכתובת? :) (סתם צוחק)

פורסם

אבל הבעיה שלו זה לא שהוא רוצה כסף הוא לא רוצה שהתמונה תתפרסם מהתחלה כי זה יגרום לו לפאגיחה רצינית

פורסם
  • מחבר

לפקר אותו זאת לא בעיה בכלל...פשט לא רוצה להתחיל עם מכות לפני שהוא מפיץ...

שמעו אחרי כל מה שאמרתם פה ותודה על זה...החלטתי לעשות ככה:

דבר ראשון על הבוקר מחר ללכת לדבר איתו שוב יפה (כמו שהמתונים שפה אמרו)

אם לא ילך והתמונות יתפרסמו... לא סוף העולם... (יש לך אחלה גוף...אולי אני עוד יקבל הצעות ;)...)

בכל מקרה אם הוא יעיז ורק על זה שהוא העז לפרסם אני יקח איתי עוד שני חברים ונפרק ת'אמא שלו...

TheHunter אני מבטיח שאני יצלם לך תמונות שיהיה לך על מה להביא ביד למה נראה לי אתה מה זה תהנה לראות אותו מדמם...(סתם צוחק אחי! תודה על העזרה!)

למשטרה ולעורך דין אין לי כוח עכשיו...סתם בלאגן...ויצא לי באמת שם של שטינקר מניאק שלא יכול להסתדר לבד...

החלטה נכונה?

אז באמת תודה לכולם על העזרה! כי אני לבד לא הייתי יודע מה להחליט...

אגב מישהו פה אמר לי קודם להציף את האתר בפינגים....איך אני עושה את זה בדיוק?

פורסם

אגב מישהו פה אמר לי קודם להציף את האתר בפינגים....איך אני עושה את זה בדיוק?

אם הוא לא טיפש ממש הוא יעלה את התמונות לאתר מכובד (פס רוחב נורמלי) ואתה, אני וכל משתמשי האתר פה יכולים לעשות פינגים עד שנה הבאה ולא יעזור.

בכל מקרה, העיקר שאתה לוקח את זה ברוח טובה.

וכל הכבוד שאתה שוקל לדבר בנימוס קודם (תכניס לו גם פתק עם הכתובת של התראד הזה ותזכיר לו שיש להרבה אנשים מחבטי בייסבול בבית)

פורסם

לא צריך חברים . תבוא אליו לבד כאשר הוא לבד ותדפוק לו אגרוף בפרצוף ואז תזיין אותו במכות

פורסם

למרות שאני לא מאמין שהוא יעשה את זה..

אם ניקח אותי לדוגמא, אני הייתי דוחף לו איזה מאוורר SF2 במהירות 4800RPM לפרצוף או אפילו הדלתא המפחידה שיש לי על הכרטיס מסך (11000RPM) ואז הוא היה נזכר בחתכים (שאגב, ישארו לו על הפרצוף) לפני שהוא היה שולח את התמונות.

פורסם

אתה שוכח אבל שעד שהתמונות לא יושמדו לגמרי הסיפור לא יגמר כי אז זה יכול לצוץ שוב יותר מאוחר

אני מציע שתתפוס אותו עם כמה חברים באיזה פינה ותעשה לו בוק "נגדי" (מומלץ ביום קריר ;D )

וככה הוא יבין שאתה מאוד רציני

והוא לא יעיז לפרסם אם יהיו לך תמונות שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים