עבור לתוכן

איזה קצב תקשורת אינטרנט סביר לחו"ל?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנוי של בזק בינלאומי על בזק NGN עם חבילה של 10MBps.

בארץ אני אכן מקבל קצב זה.

אך כאשר אני בודק (בערב) את קצב לחו"ל באמצעות SPEEDTEST.NET (למספר אתרים ברחבי העולם) הקצב שאני מקבל הוא נמוך משמעותית - 0.5MBps. לעיתים אפילו 0.1 ו 0.2 .

ביליתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי כשעתיים והוא לא הצליח לפתור את הבעיה. מידי פעם קפצו הביצועים לקצב סביר של 7MBps, למספר דקות אבל אח"כ נפלו בחזרה למספרים הנ"ל.

המדידות נעשו על שני מחשבים שונים וגם במחשב נסיון שלהם (כך שאלו כבר תוצאות רשמיות שלהם באמת).

האם זה תקין? האם אצל ספקים אחרים (או אפילו אצלם) אתם חווים תקשורת טובה יותר?

דרך אגב - כאשר אתם פונים אליהם, לצרכי בדיקה הם מפנים להורדת קבצים מאתרים ב "חו"ל" אלא שאתרים אלו משוכפלים לישראל מאורחי הקלעים (AKAMAI) ולכן קצב ההורדה הגבוה הוא בעצם מהארץ למרות שהאתר נראה כאילו מורידים מחו"ל...

תודה

פורסם

לצערי אין חדש תחת השמש אם תעבור על הנושאים פה תגלה שאתה לא היחיד שסובל מ 014

ובכלל מצב האינטרנט בארץ הוא בכי רע! אצל כל החברות הבעיה דומה +-

קח עצה לראש שקט אל תתחייב לשום חברה ואם כבר אתה בהתחייבות אז תתפלל שהיא תגמר

פורסם
  • מחבר

חבר ב NETVISION עם 5MB עשה בדיקה זהה במקביל אלי באותה שעה.

הוא עם 5MB קיבל 4.8 ואני עם 10 קיבלתי 0.3-0.5.

זה לא כבר על גבול ההונאה של 014?

האם NETVISION באמת כ"כ טובים?

פורסם

שלום,

אני מנוי של בזק בינלאומי על בזק NGN עם חבילה של 10MBps.

בארץ אני אכן מקבל קצב זה.

אך כאשר אני בודק (בערב) את קצב לחו"ל באמצעות SPEEDTEST.NET (למספר אתרים ברחבי העולם) הקצב שאני מקבל הוא נמוך משמעותית - 0.5MBps. לעיתים אפילו 0.1 ו 0.2 .

לספק עולה 1Mbps לחול איזה 100$-200$ לחודש. תנחש איך הם מרוויחים כסף אם הם מוכרים 10 מגה ב פחות מ100 שקל ;) .

בשביל שתקבל תוצאות גלישה טובות (מהירות ואיכות) לחו"ל הספק צריך לעשות כל שביכולתו להתמודד עם העומס שממנו הוא מרוויח כסף. אחד הדברים הנפוצים זה mirroring של תוכן . יש להם מערכת שעובדת מול youtube זה בדוק אבל לא בדקתי לאחרונה התוצאות לרוב לא מספקות. בקשר לאתרים אחרים אני לא יודע video streaming זה לא משהו ש014 חזקה בו. 014 לרוב לא מגבילים תעבורה של משתמשים משהו שגורם לחנק הדדי. בהרבה ספקיות היום מגבילים p2p ואתרי הורדות בשעות העומס שזה דבר הגיוני.

לפי דעתי המשתמשים צריכים לבדוק את מבחן התוצאה ולא לשדרג סתם. זה לא יתן לך כלום אם תשדרג ל "עד 20 מגה " כי תנצל את זה רק בשעות השפל. בארץ ספקיות התוכן מפגרות שנות אור מאחורי העולם - צריך רק להשוות כמה עולה להקים אתר www בארץ מול כמה זה עולה בחו"ל ותבין כמה המצב גרוע. בגלל זה חלק מהאתרים בארץ הם בעצם אתרים שנמצאים בחו"ל.

זה בערך הסיפור הקבוע שאני מספר לכולם :lol: . חוץ מזה אם אין לך גיימר (לי יש בשביל הפינגים בעיקר) אין לך מה לחפש ב014 . רק בגיימר הם עושים traffic shaping סביר וגם מקבלים עדיפות על הקמצנים בחבילות הרגילות.

פורסם

קמצנים? למה שאדם ישלם עוד 20 שקל בחודש על משהו שהוא צריך לקבל בחינם?\

ומה יקרה כאשר כל הקמצנים יהפו לרחבי לב כמוך ויעברו לגיימר?

גם אז תשלם עוד מאה שח בשביל חבילת פרימיום?

פורסם

עדיף להשקיע את הכסף בחבילת גיימר מאשר בשדרוג להמהירויות שגם ככה חסרות משמעות , כאילו שבאמת צריך מעל 5 מגה...

ובכל מקרה ככה או ככה לעשות להם את המוות ולנסות לרדת במחיר כי זה אפשרי.

פורסם

עוד מעט המצב ישתפר,אותה 014 שכולם פה מספידים,בימים אלה מניחה כבל תת-ימי שיספק אלטרנטיבה למד-1 המונופול והעורק היחידי של המדינה הקטנה והצנועה שלנו שכל כך צמאה לרוחב פס.

עד אז אני לא יודע אם ניתן להאשים ספקיות כאלה ואחרות זה נתון מאוד סטטיסטי לכל אחד חוויות שונות אני לדוגמא עם 10 מגה אצלהם בלי חבילת גיימר ובלי נעליים מוריד 8 בכיף בשעות העומס בביטרונט ושאר תוכנות p2p .

נ.ב

לא להתייחס לספידטסט שלי זה לא בזקבינלאומי :)

פורסם

למי בארץ יש 351 מגה DOWN ו6 מגה UP??????????? :screwy:

פורסם

חחחח במהירות הזאת היחס download/upload הוא 60:1 מגוחך!

בטח איזה חברה או אירגון גדול. ובטח אין להם גיימר אם זה הפינג שלהם ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים