פורסם 2011 באפריל 414 שנים מפריטמעבד intel Core i7 2600K 3.4Ghזכרון G.Skill 2x4GB RipJaw X Edition Dual Channel 1600MHZ 7-8-7-24-2Nלוח אם ASUS P8P67 Delux B3כרטיס גרפיקה Sapphire HD 6970 2GBדיסק קשיח Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GBקירור Scythe Mugen II Rev.b החלפה 2 מאווררים GentleTyphoon" 120 mm 1850rpmמארז CoolerMaster HAF X/942 ספק SeaSonic 750W Gold X-Seriesלפני שבוע החלפתי לוח אם לB3 תיקון חדש... עדכון דרייברים הכי חדשים וביוס של לוח אם חדש ללא פרמט חלונות 7. SSD חיבור מקום אותו דבר קודם...גם אחרים USB מצלמה מקלדת...כמה שעות פשוט חלונות SP1 7 ביט 64 נתקע ללא זז או הודעה שגיאות אני עושה איחוי PerfectDisk ,combofix nod32. לא מוצא התקלה חומרהמה בעיה מחשב נתקע?תודה מראש
פורסם 2011 באפריל 414 שנים אני בכלל באופן כללי ממליץ על התקנה נקיה של מערכת ההפעלה כאשר מחליפים לוח אם
פורסם 2011 באפריל 414 שנים אני בכלל באופן כללי ממליץ על התקנה נקיה של מערכת ההפעלה כאשר מחליפים לוח אםמחזק - כמו כן לא מבין מה PERFECT DISK אמור לעזור לך במקרה זהבדוק גם זיכרוןבהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 באפריל 414 שנים איך בדוק זיכרון?כדאי לי לפרמט חלונות 7 מחדש?http://www.memtest.org/ צרוב ה-ISO כ-IMAGE בצע ממנו אתחול תן לזה לרוץ כמה מחזורים (איזה כמה שעות טובות)כן - זה די לא מזיק - והתקנה נקיה זה תמיד נחמדבהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 באפריל 514 שנים תשתמש בתוכנות של יצרני הדיסקים הקשיחיםלכל יצרן יש תוכנת בדיקה באתר שלובנוסף אתה יכול לעשות בדיקת מהירות עם תוכנה דוגמת hdtune
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר אני לא מוצא תוכנה בדיקה יצרן של http://www.micron.comhdtune עשיתי בדיקה SCAN ERROR אין שגיאהמהירות מצוין.
פורסם 2011 באפריל 514 שנים לפניי שאתה הורג כמה שעות לפרמט וינדוס :תנסה לעלות במחשב מערכת לינוקס מ usb או cdתפתח תוכנות למלא את הזיכרון וכותעתיק קבצים גדולים אל או מתוך ה SSDתעשה כל דבר אחר שיכול לגרום לתקיעה מאותו סוג ותבדוק אם המחשב נתקע או לא
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר פרמטתי במחשב שלי, אותו דבר בעיה קופא. אני חושב דיסק קשיח 1TB התקלה. אני עושה איחוי PerfectDisk 11 של WD 1TB פתאום ריסט ופעמיים קופא. איזה תוכנה מגלה דיסק קשיח פגום או לא? , פרמטתי רק דיסק SSD הפעלה והתקנה מחדש חלונות 7.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.