עבור לתוכן

עזרה | Dell Vostro 3300

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

לפני כ3 חודשים רכשתי את המחשב הנ"ל, במפרט i5 450m, 4gb ddr3 וכרטיס(י) מסך בתצורה היברידית- המובנה של אינטל, וכרטיס נוסף של Nvidia. מס' בעיות להלן:

1. זיכרון- המחשב מגיע כברירת מחדל שאינה ניתנת לשינוי (ברכישה, כמובן) עם Win7 32bit, מה שלא מאפשר להשתמש במלוא הזיכרון (2.6GB בפועל מתוך 4). בפניה לשירות לקוחות DELL (שאגב נמצא ב... אתונה?! ומשתמש בקווי Voip נוראיים וב"טכנאים" שאין להם מושג בשום דבר כמעט? WTF??) לא נמצא פתרון, התשובה הייתה משהו כמו "תחיה עם זה, גבר". בפניה לשירות שכן נמצא בישראל (בחורה אחת בשם בתאל, שהיא גם מנהלת השירות, מזכירת מנכ"ל, קשרי לקוחות, פניות ציבור, הכל בעצם) קיבלתי את אותו מענה, עם הזמנה פתוחה לתבוע את DELL. ביצים יש לה.

אגב, אין דרך לפנות לDELL בחו"ל. הפכתי את האינטרנט, אפשרי רק דרך טופס מקוון שמצריך פרטים של תושב ארה"ב.

2. הכרטיס המובנה של INTEL משתמש ב1200MB של זיכרון משותף, ולא מצאתי דרך לשנות את זה.

3. לאחרונה המחשב סובל מאיטיות בלתי מוסברת- בזמן שהנטבוק של אחותי מנגן סרטי HD בצורה חלקה (טוב, כמעט), המחשב ה"חזק" שלי נתקע עם סרטים רגילים. סריקות וירוסים לא מצאו דבר בנתיים.

מצטער על החפירה, חברים- תודה מראש!

פורסם

לפי מה שידוע לי לא נראה לי יש יותר מידי מה לעשות לגבי המערכת הפעלה ב32bit... לשדרג win7 מ32 ל64 זה לא אפשרי, לפי מה שזכור לי.

אתה יכול להגדיר בביוס בכמה זיכרון הכרטיס מסך ישתמש

פורסם
  • מחבר

חפרתי ובדקתי, אין אפשרות כזו בBIOS.

אשמח לראות תגובות נוספות

פורסם

מערכת ההפעלה תלויה במקום ממנו רכשת, לא ב-dell

במקומות רבים יש אפשרות להזמין בלי(כמו שאני עשיתי)/עם איזו מערכת הפעלה שאתה מעוניין.

פורסם
  • מחבר

האמת שלא, המחשב בא עם Win7 32 bit באנגלית ללא אפשרות בחירה.

מה עם שאר השאלות? מישהו יכול לעזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים