עבור לתוכן

מערכת קירור כלשהי ביחידות תמי 4

Featured Replies

פורסם

שלום...

בבצפר שלי יש הרבה קולרים...מן כאלה קולרים שתלויים על הקיר עם 3 פיות לשתיה!

יש להם מן יחידה כזאת שבא יש את המיכל עם המים ויש שם מין מערכת קירור...

שכוללת מדחס כמו של מקררים...משהו שנראה כמו רדיאטור ואת המיכל ואולי פיפסתי משהו....לא התעמקתי!

על הרדיאטור נושב מאוורר ענק! ויש גם משאבת מים שאני חושב שיושבת בתוך המיכל (זאת אומרת טבולה) אבל אני לא בטוח!

איך המערכת פועלת?

האם אפשר לקמבן משהו למחשב...עם הרדיאטור והמדסח שכמו שאם בטח יודעים ניתן למלות מחדש את המדחס!

בתודה

Anas-Nanas

-עריכה

בדקתי עכשיו באתר של החברה (http://www.tami4.co.il) והבאתי לכם תמונה שתדעו על מה מדובר (תתעלמו מהקולר עצמו..אני מדבר על יחידת הקירור...!)

זה קישור ישיר לדף המוצר..(http://www.tami4.co.il/product_page.asp?product_id=7) יש שם הרבה נתונים על המערכת!

פורסם

אתה יכולח להוציא משם את הרדיאטור ולשים במחשב .

פורסם
  • מחבר

אתה יכולח להוציא משם את הרדיאטור ולשים במחשב .

זה רדיאטור שעובד עם גז..אז אני לא נראה לי יכול להשתמש בו במערכת קירור מים רגילה...

פורסם

אתה יכול לבנות בלוק כמו של פרומטייה, ולמצוא איזה טכנאי מזגנים שילחים לך את הצינורות למדחס ולרדאיטור, וימלא גז מחדש במערכת.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לבנות בלוק כמו של פרומטייה, ולמצוא איזה טכנאי מזגנים שילחים לך את הצינורות למדחס ולרדאיטור, וימלא גז מחדש במערכת.

אתה יכול לנסות להסביר את כוונתך יותר טוב?

תודה

פורסם

הרעיון הוא לבנות מערכת קירור מבוססת על קירור גז, בדומה ל-Vapochill או ל-Prometeia. צריך להכין בלוק קירור למעבד, ולחבר אותו בצינורות נחושת לרדיאטור ולמדחס (אם אתה לא יודע איך עובד מקרר, אל תטרח לנסות להין מערכת כזו). צינורות נחושת מחברים ע"י הלחמה (ולא בעזרת מלחם, אלא ע"י ברנר), כך שתצטרך למצוא מישהו שיעשה את זה. ולאחר מכן תצטרך למלא גז מזגנים במערכת, כי כי הגז הקודם יברח כמובן.

פורסם

צריך לעשות בידוד לרכיבים שלא יהיה עיבוי

פורסם

כמובן. לפרומטייה (אם אני לא טועה) אפשר לקנות אפילו גוף חימום קטן ששמים מסביב לבלוק אשר מונע הפרשי טמפרטורות גדולים בין פני הגוף לסביבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים