עבור לתוכן

עזרה בבחירת מחשב Hp pavilion dv6 3125ej Vs Asus G50vt!

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ומצאתי שני אנשים שמציעים לי מחשבים שנראים לי דיי טובים, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מי לדעתכם יתפקד יותר טוב.. הדרישות הן גם שיחזיק כמה זמן בעתיד גם שיריץ משחקים ושיתפקד בכללי חלק.. מה דעתכם למי יהיה ביצועים יותר טובים, ולמי זמן סוללה עדיף:

Asus G50vt:

core 2 dou T9400

Geforce 9800M GS

4GB DDR3

320GB 7200 RPM

HP Pavilion Dv6 3125ej:

Core i5 460m

ATI Mobility Radeon HD 5470

4GB DDR3

500GB 7200 RPM

אני יודע שהרדאון 5470 הוא כרטיס מסך לא כל כך חזק וה9800M GS אמור להיות יותר טוב אבל אני מפחד שהמעבד היותר ישן T9400 יצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך והוא לא יוכל לנצל אותו כמו שצריך ושהI5 אולי יהיה עדיף במובן הזה, מצד שני לרדאון יש דיירקס 11 ולג'י פורס דיירקס 10.. בקיצור בכללי אין לי מושג איזה מבין המחשבים הוא באמת יותר טוב ואני ממש אודה למי שיענה, אשמח שכמה שיותר יחווה את דעתם.. תודה!

פורסם

מה המחיר שאתה מביא אותם שאתה מוכן ללכת על מחשב יד שנייה?

ההתלבטות היא לא קלה. מצד אחד הHP מחשב חדש יותר ובעל מעבד מודרני יותר (וחזק יותר). מצד שני ההפרש בביצועים במשחקים יטה חד משמעית ל9800M GS, שטוב בהמון מה5470. השאלה היא כמה הביצועים במשחקים מעניינים אותך? צריך להבין שעדיין זה מחשב נייד ומתישהו כרטיס המסך יהיה כבר פחות רלוונטי כי משחקים חדשים לא יפעלו עליו. ועדיין הT9400 לא כזה הרבה יותר חלש מהI5-460M.

האסוס ישן יותר וסביר להניח שאין לו אחריות כבר. הHP חדש יחסית (חצי שנה) ונמכר עם שנת אחריות ותקופה מסויימת עם 3 שנים (לקראת סוף השנה). זה גם פרמטר מאוד חשוב שצריך לקחת בחשבון (במיוחד אם לHP המדובר יש 3 שנים). אני אישית חושב שהייתי הולך על הHP, אבל זה מאוד תלוי כמה הביצועים במשחקים חשובים לך. כי ה5470 הוא לא באמת כרטיס מסך למשחקים, וה9800M GS יותר חזק אפילו מה130M שאני משתמש בו ודיי נהנה ממנו במשחקים כמו FIFA ופרו.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, כנראה שבסוף אני לוקח את הasus כי מישהו אחר היה יותר החלטי ממני ולקח את ה HP לפני, לפחות זה פתר לי את הדילמה, ואני לוקח אותו ב2400, מחיר טוב לדעתך? אני דיי מודאג מהזמן סוללה של שעה גם..אתה יודע כמה עולה להחליף סוללה, וכמה היא תחזיק לי אחרי שאני אחליף אותה?..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים